Smartphones

Google Pixel 8: Θήκες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Εικόνες των επερχόμενων Google Pixel 8 κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σε προστατευτικές θήκες. Τα renders δεν αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες που δεν αναφέραμε πριν, αλλά επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά το σχεδιασμό,.

Το Pixel 8, που απεικονίζεται σε μια διάφανη θήκη, μοιάζει πολύ με τον προκάτοχό του, το Pixel 7, με τις δύο κάμερες πίσω από ένα σκούρο τζαμάκι σε σχήμα χαπιού.

Όπως ακούγεται, το μέγεθος του τηλεφώνου μπορεί να είναι μικρότερο λόγω μιας αναμενόμενης μείωσης στη διαγώνιο της οθόνης, αλλά το camera island θα παραμείνει η signature οριζόντια λωρίδα, που προεξέχει από το πίσω μέρος.

Το Google Pixel 8 Pro απεικονίζεται σε μια μπλε λαστιχένια θήκη με επένδυση Alcantara στο εσωτερικό, αλλά δεν αποκαλύπτει τίποτα καινούργιο και σε αυτή την περίπτωση. Κ αι οι τρεις κάμερες θα είναι μαζί, ενώ το laser AF και το φλας LED θα βρίσκονται στη δεξιά πλευρά . Η θήκη θα έχει επίσης μια σχισμή για κορδόνι.

Καθώς η ποιότητα της εικόνας είναι αρκετά χαμηλή, εγείροντας το ερώτημα εάν είναι καθόλου πραγματική ή είναι απλώς ένα fan render.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.