Google Pixel Fold: Θα μοιάζει περισσότερο με το OPPO Find N

Google Pixel, Google Pixel Fold: Θα μοιάζει περισσότερο με το OPPO Find N

Google Pixel, Google Pixel Fold: Θα μοιάζει περισσότερο με το OPPO Find N

Οι τελευταίες φήμες θέλουν την Google να επιλέγει το OPPO Find N ως πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό του επερχόμενου Pixel Fold. Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες που μιλούσαν για ομοιότητες με το Samsung Galaxy Fold, αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η παρουσίαση του Google Pixel Foldable smartphone αργεί ακόμα και δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πότε θα γίνει αυτή χρονικά. Αυτό που φαίνεται να είναι σίγουρο είναι το όνομα το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι το Google Pixel Fold. Ένα άλλο σίγουρο στοιχείο είναι ότι το Google Pixel Fold θα χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή Google Tensor με το Pixel 6, αλλά οι κάμερες που θα έχει το foldable της Google θα είναι ελαφρώς υποδεέστερες σε σχέση με τον φωτογραφικό εξοπλισμό του Pixel 6.

Με την ευκαιρία της διάθεσης του Android 12L Beta 2, εμφανίστηκαν και κάποιες οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να τοποθετήσει μία κάρτα SIM σε ένα foldable, επομένως οι παρατηρητικοί έσπευσαν να ενημερώσουν μέσω Internet ότι το Google Pixel Fold έρχεται. Ένα άλλο στοιχείο που έχει προκύψει είναι ότι στα animations για την κάρτα SIΜ δείχνει το σχεδιασμό του Pixel Fold, όπου βγαίνει το συμπέρασμα πως το νέο foldable θα μοιάζει περισσότερο με το OPPO Find N και όχι με κάποιο από τα foldables της Samsung.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Redmi Note 12 Turbo: Στο Geekbench με Snapdragon 7+ Gen 2

Το Redmi Note 12 Turbo θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που θα χρησιμοποιεί το chipset Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 2.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 Special Edition: Κυκλοφόρησε teaser

Μια νέα ειδική έκδοση OnePlus 11 εμφανίστηκε στο Weibo, με τον Li Jie να δημοσιεύει την πρώτη εικόνα της συσκευής.

Gear featured

Nothing Ear (2): Επίσημα τα νέα ακουστικά

H Nothing ανακοίνωσε επίσημα τα ασύρματα ακουστικά της Nothing Ear (2), άμεσο διάδοχο των Nothing Ear (1) που κυκλοφόρησαν το 2021.

Internet Bing featured Microsoft

Bing Image Creator: Δημιουργεί τις εικόνες που του περιγράφεις

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο browser Bing περιλαμβάνει πλέον το Bing Image Creator, μια τεχνολογία δημιουργίας εικόνων.