Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Google Pixel με Android 7 Nougat, οθόνη αφής 5 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 821, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB (δεν δέχεται κάρτες μνήμης micro SD).

Το Pixel έρχεται με κάμερα 12.3 Megapixel με διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο 8 Megapixel, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2770 mAh (μη αποσπώμενη).

Η τιμή του είναι 849 ευρώ και μας το παραχώρησε το Πλαίσιο για την δοκιμή. Δείτε το βίντεο.

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Google pixel ελληνικό hands-on video παρουσίαση Πλαίσιο 849 ευρώ, Google Pixel ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ML640

Αρκούντως!!!

Christos

Στα ράφια θα μείνουν Κώστα όλα αυτά τα κινητά των 800 και 900 ευρώ! Λίγοι μπορούν να τα πάρουν στις μέρες μας. Άσε που πραγματικά δεν αξίζει να δίνει κανείς τόσα χρήματα για κινητό, τώρα πλέον που οι midrange συσκευές πετάνε!

Tony Cool

Πολύ ωραίο το βίντεο ως συνήθως και πολύ αναλυτική παρουσίαση. Όσο για το κινητό και την τιμή του μόνο ένα πράγμα μπορεί να ειπωθεί: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

JohnWave

Αυτό που λατρεύω στον Κ.Βλαχάκη είναι ότι σε αντίθεση με άλλους παρουσιαστές hands on κινητών λέει πάντα ( ή σχεδόν πάντα ) τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν παίρνει δλδ το κινητό για να το διαφημίσει αλλά για να το παρουσιάσει με τα καλά του και τα κακά του. Respect Βλαχάκης!

Tώρα για το Pixel τι να πω…Αν κάποιος βάζει ως 1ο κριτήριο τα updates και διαθέτει πολλά φράγκα ας το πάρει. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να πάρουμε με τα μισά λεφτά μια ισάξια συσκευή. Ούτε τα updates ούτε η ελαφρώς καλύτερη κάμερα σε φως ημέρας δικαιολογούν την τιμή του κατά τη γνώμη μου. Την εμφάνιση ( χάλια για το γούστο μου ) δεν τη βάζω ως κριτήριο γιατί είναι υποκειμενικό θέμα.

bezilys

Επιτέλους περιμένουμε παρουσιάσει και του sony xperia xz!!

vaggos

Ίσως το πιο υπερτιμημένο smartphone που έχει βγει ποτε, με τα χαρακτηριστικά του και το design του το πολύ 550 να ξεκίναγε στο τραβηγμένο κιόλας

mech.al.

Στην Αμερικη 649 δολαρια, στη Ελλαδα 850 ευρω!

Σταυρος Χρι

Προσωπικά δεν θα έδινα ούτε 300 ευρω για την συσκευή… Απο όλες τις απόψεις δεν με καλύπτει…
Το μόνο ελαφρυντικό ειναι οτι εχεις υποστήριξη updates !

Ιωάννης jb

Παιδιά είναι άσχημο!!
Άσε που είναι κ πανάκριβο!!
Δε πα να κάνει κ καφέ!! Δε θα κάνει τπτ!!!!

Νομιζω κάτι άλλο γίνεται εδώ.. Πολλά λεφτά βγάζω θα λέει η google, ας κάνω κ ένα smartphone για να τα ξεπλύνω..
Μα ποιός θα πάει να το πάρει αυτό το πράγμα απορω δλδ!! Σίγουρα κάτι παίζει..
Αν έπεφτε η τιμή ίσως να είχε τύχη…

James

Αν όλα τα κινητά έκαναν 800 ευρώ, σίγουρα θα διάλεγα αυτό επειδή είναι android και στοκ με όλα όσα συνεπάγεται. Ο,τι άλλο και να έχω δοκιμάσει, μετά από 3-4 μήνες αρχίζει να προβληματίζει η λειτουργία του. Για το συγκεκριμένο ξέρεις ότι και τρία χρόνια να το έχεις, θα δουλεύει το ίδιο καλά.

Όμως επειδή όλα τα κινητά δεν έχουν 800 ευρώ, απορρίπτεται από την πρώτη στιγμή. Έχω το nexus 5x (245 ευρώ) και πραγματικά εδώ δε βλέπω το κάτι παραπάνω που θα με έκανε να το βάλω στο συρτάρι και να πάρω αυτό. Ίσως να είναι ελαφρώς πιο γρήγορο και να κρατάει περισσότερες εφαρμογές στη μνήμη, αλλά αυτά δεν αξίζουν τα 600 ευρώ παραπάνω.

Η εξωτερική εμφάνιση ποτέ δε με ενδιέφερε και τόσο. Με μία θήκη όλα ίδια είναι. Αυτή είναι η άποψή μου

Gvirginia

@Κώστας Βλαχάκης

Επιτέλους hands-on! Άντε να έρχονται και άλλα.

@Ιωάννης jb

Η αμήχανη στιγμή… :

1) https://techblog.gr/mobile/pixel-and-pixel-xl-smartphones-official-6553/#comment-667348
2) https://techblog.gr/mobile/pixel-and-pixel-xl-3-2m-in-marketing-campaign-6438/#comment-669082
3) https://techblog.gr/mobile/google-pixel-audio-issue-hardware-problem-7007/#comment-692568

@James

Συμφωνώ.

Antonis

Συμφωνω απολυτα με Christo και vaggo..Αδικαιολογητη τιμη για ενα απο τα πιο υπερτιμημενα κινητα που το οποιο σωστα οπως αναφερουν τα παιδια,στα ραφια των καταστηματων θα παραμεινουν..Ασε μας ρε Google…Ωραια η παρουσιαση παρεπιπτοντως Κωστα

dimitris

@Gvirginia χαχαχαχαχαχαχα!!!!γέλασα με την ψυχή μου!!!!πράγματι άλλα ντ’άλλων έλεγε ο @Ιωάννης jb τόσο καιρό τώρα….την ίδια άποψη έχει και για τα Sony….πριν εμφανιστούν τα πρώτα crash και bugs!!! 😛

bezilys

@Ιωάννης jb σάμπως μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι λες!

lolek

Κώστα ωραίο hands on όπως πάντα. Απορώ γιατί τόσο καιρό τα εχεις σταματήσει.

Giok

Δύο παρατηρήσεις
1.Αλλη μια φορά ο ορισμός του hands on
2 . Χαίρομαι αφάνταστα που οι αναγνώστες του techblog.gr είναι από τους πιο υποψιασμένος και δε μασάνε από διαφήμιση και έχουν τη γνώμη τους. Ακόμα και οι διαφωνίες που έχουν σε μάρκες λογισμικά και οτιδήποτε, χρήσιμες ειναι

nick2010

Χίλιες φορές καλύτερο σε design και αίσθηση συσκευής και τουλάχιστον ισάξιο σε hardware δύναμη (ίδιος επεξεργαστής, καλύτερη μπαταρία) το OnePlus 3T.

Και μάλιστα – το κυριότερο – ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!!!!!

Παπαροκας tiamat

Ζητημα να το πήραν 25 ατομα στην ελλαδα…

Σταύρος Χρι

@nick2010 Υπάρχουν 2 εκδόσεις του SD 821. Είναι ουσιαστικά ο ίδιος επεξεργαστής απλά στην μία περίπτωση είναι υπερχρονισμένος (oneplus 3t, Mi 5s και στην άλλη όχι (pixel)
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8346&idPhone2=8416

Ιωάννης jb

Ρε βιρτζινια δεν έχω πει πουθενά ότι μου άρεσε εμφανισιακά!!! Εδώ στο βίντεο που βλέπουμε μου φαίνεται πολύ χειρότερο κ από τη στιγμή που για μένα το design (ειδικά από πίσω είναι πολύ κάπως..) μετράει πολύ…. εκφράζω αυτή την άποψη!!
Δλδ τι κάθεσαι κ ψάχνεις έπαθα πλάκα!!
Εγώ ήμουν περισσότερο θετικός στην αρχή διότι είδα πολύ κραξιμο από κάποιους κ θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να δεις κάτι έστω κ από hands on, κ μετά να κρίνεις!!!
Νομίζω πως είναι δικαίωμα μου να αλλάξω άποψη για ένα προϊόν όταν το δω καλύτερα…

παναγιώτης

Αν μπορέσεις κάποια στιγμή , κάνε ένα unboxing και ένα αναλυτικό review στο ALCATEL IDOL 4 για να δούμε πως είναι και αν αντεπεξέλθετε καλά στης δυνατότητες του !!!!!!!

hayate

Εντάξει τεράστιο respect στην Virginia !! H κοπέλα είναι θεότητα, μιλάμε για το απόλυτο ξεμπρόστιασμα. Να πούμε στον jailbreak ότι οι πάλαι ποτέ δηλώσεις του περί pixel είχαν θεοποιήσει το κινητό στον απόλυτο βαθμό. Τώρα με ένα μόνο hands on άλλαξε 180 μοίρες την άποψη του και δεν αναφέρθηκε μόνο σε εμφάνιση (όπως χτυπιέται ) αλλά και σε τιμή (συμφωνώ) και παράλληλα απαξιώνει πλήρως το κινητό σε όλους τους τομείς αποκαλώντας το “αυτό το πράγμα ” ενώ σε προηγούμενες δηλώσεις του το αποθέωνε. Εντάξει το παιδί είναι από άλλο πλανητη, εμφανώς κάτι δεν πάει καλά μαζί του.

Στα του θέματος τώρα, το κινητό είναι όντως πανάκριβο αλλά θεωρητικά δικαιολογείται όλο αυτό. Αναβαθμίσεις για τουλάχιστον 2 χρόνια οι οποίες μάλιστα δε θα κάνουν το κινητό να κολλάει (βλέπε iPhone 5 με iOS 10). Η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενική, απίστευτα γρήγορο που κοντράρει άνετα iPhone 7, η καλύτερη φωτογραφική αυτή τη στιγμή στην αγορά σύμφωνα με τον επαγγελματία dxomark, πολύ καλή οθόνη αλλά μεγάλη η έλλειψη την αφαίρεση κάρτας sd. Στα 700€ ωστόσο η τιμή θα είχε καλύτερη δικαιολογία

Humble opinion

Η τιμολόγηση ήταν σίγουρα μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί την Apple. Απέτυχε παταγωδώς.
Ούτε πολυτέλεια διαθέτει, ούτε καινοτομία. Αυτός που αποφάσισε να βγει αυτό το κινητάκι στην αγορά σε αυτή την τιμή, ρισκάροντας τη φήμη της Google, καλύτερα να παραιτηθεί και να πάει να πουλάει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα…

Γιάννης

Προσωπική άποψη: μέτρια προς χάλια εξωτερική εμφάνιση, 850 ευρώ είναι πάρα πολλά για ένα κινητό που εξωτερικά είναι άσχημο. Επίσης για όσους αναρωτιουνται γιατί η Google ανέβασε τόσο πολύ πλέον την τιμή, ο λόγος φυσικά είναι ότι το Android παίζει μπάλα πλέον με μόνη αντίπαλο την Apple και το IOS. Οπότε Google και Apple διαμορφώνουν πλέον μαζί τις τιμές προς τα πάνω, χωρίς να έχουν ουσιαστικά τρίτο αντίπαλο ώστε ο ανταγωνισμός να τις αναγκάσει να ρίξουν τις τιμές. Όσο υπήρχε η Microsoft ενεργά στο παιχνίδι, ουσιαστικά οι τιμές όλων των λειτουργικών διαμορφώνονταν προς τα κάτω. Από την στιγμή που τα Windows Phone οδεύουν προς αφανισμό το Android πλέον παίζει με το IOS και μόνο αποκλειστικά, άρα έχουμε εκτόξευση τιμών.

Chris

Δεν εγινε αναφορά ουτε στο google assistand ουτε στο unlimited photos στο cloud…..ουτε στον pixel launcher οουτε σε chat support….
Δεν καταλαβαινω γτ να ειναι καγκουρας αυτος που θελει να εχει ασφαλη συσκευη με security updates…
Δλδ στην apple και εκει καγκουρες ειναι?

Kostas K.

Η συσκευή θα ήταν καταπληκτική αν κόστιζε μέχρι 450€(και πολλά λέω). Στην τιμή που το πουλάει η Google είναι να γελάει ο κόσμος. Προφανώς και θεώρησε η Google ότι αν βάλει την τιμή στα ίδια επίπεδα με το iPhone αυτομάτως θεωρεί κάποιος ότι πρόκειται για μια premium συσκευή ανώτερη απο τις υπόλοιπες ( όπως γίνεται και με το μηλαρακι δηλαδή). Αυτό που μάλλον της διαφεύγει είναι ότι android συσκευές όμως κυκλοφορούν άπειρες κάθε χρόνο ενώ οποίος θέλει να πάρει iPhone έχει μονο μια επιλογή. Όταν κυκλοφορούν συσκευές σαν τα s7,s7 edge, one plus 3t, p9 κλπ στα μισά χρήματα απο το pixel ειλικρινά δεν μπορω να διανοηθω πως γίνεται κάποιος να αγοράσει αυτή τη συσκευή στα χρήματα που ζητάνε…

Α79

Με 299 το αγόραζα. Με 300 όχι.

hayate

Αντρέα δε χρειάζεται πολλή σκέψη. Στα άρθρα τα οποία ανέφερε η Βιργινία ο Jailbreak δεν ειπε σε κανένα ότι δεν του άρεσε η εμφάνιση του κινητού. Πόσο μεγάλη διαφορά έχει η εμφάνιση από τις φωτογραφίες (που είχαν ανακοινωθεί επίσημα) και το βίντεο το οποίο παρουσίασε ο κ. Βλαχακης; Να το πιάσει στα χέρια του ναι, να πω ότι όντως θα έχει διαφορά από τις φώτο. Αλλά εδώ είδε απλά μόνο ένα βίντεο. Επίσης, είχαν ανακοινωθεί τα χαρακτηριστικά του κινητού στο παρελθόν κι έλεγε ότι είναι το καλύτερο κινητό με την καλύτερη κάμερα κι ας έχει f 2.0 και τέτοια και τώρα είναι σα να έχουν σβηστεί όλα αυτά και να μην γράφτηκαν ποτέ καθώς απαξιώνει πλήρως το κινητό από ένα μόνο απλό hands on! Πάτησε μάλιστα ακριβώς πάνω στη γραμμή του hands on, είπε δηλαδή ακριβώς ότι είπε ο κ. Βλαχακης πιο καυστικά όμως. Λες και δεν έχει δική του γνώμη αλλά η τελευταία κινείται από τρίτους. Οπότε όλα αυτά λένε πολλά.

Επίσης να του απαντήσω όπως εκείνος κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο xperia και γράφει αλλά λίγα να αγαπιόμαστε έτσι κι εμείς κάνουμε το ίδιο κάνοντας το όμως πιο αντικειμενικά.

Ιωάννης jb

hayate.. Παιδάκι μου σου έχω κάνει τίποτα??
Τρελό είσαι?? δε βλέπεις πως λέω οτι ακόμα κ καφέ να κάνει έτσι όπως το βλέπω στο βίντεο δε μου αρέσει??
Εσύ τι καταλαβαίνεις; Γιατί σου ακούγεται κάπως??
Μάλλον το μυαλό σου είναι κ αυτό κάπως!!
Εννοείται πως συνεχιζω να πιστεύω οτι είναι κορυφή σε αρκετούς τομείς άλλωστε αυτό φαίνεται κ στο βίντεο…

ZURA

Έχω το Nexus 5X και κάνει ακόμη καλά τη δουλειά του…. Ίσως σε καμία 4-5 χρόνια όταν πέσει αρκετά η τιμή θα αξίζει η αγορά του.

Σταύρος Χρι

@Kostas K. Έχεις δίκιο πολύ σωστά !

nick2010

Η Google επενδύει σχεδόν αποκλειστικά πάνω στο θέμα “updates”, καθώς σε όλα τα άλλα δεν έχει να επιδείξει κάτι το καλύτερο από τον ανταγωνισμό.

Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ βλέπει Apple και κάνει αντίστοιχες ταρζανιές με τις τιμές, χωρίς να υπολογίζει ότι στο android παίζουν πολλές συσκευές με ισάξια και ίσως καλύτερα χαρακτηριστικά, στα μισά χρήματα, ενώ στο iOS – καλώς ή κακώς – δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Christosk

Εμενα μου αρεσει, top camera (και σε DxOMark), γρηγορο, ομορφο (το εχω πιασει στα χερια μου και δεν κρινω απο φωτος και βιντεο) και δεν βλεπω κατι που να του λειπει. Η τιμη για μενα ειναι λιγο τσιμπιμενη αλλα οταν βλεπω αλλες συσκευες να ειναι περιπου στα ιδια χρηματα και να προσφερουν εστω ελαχιστα λιγοτερα, τοτε το δικαιολογω. Αν διεθετα τοσα θα το επαιρνα.

ChristosT

Όταν λέτε κάποιοι η Google επενδύει στο θέμα “αναβαθμίσεις” τι εννοείτε;
Για 2 άντε 2,5 χρόνια δεν είπε οτι θα δίνει;
Τόσα δίνουν και οι άλλοι…εγώ απλά βλέπω οτι όλοι έχουν λαλήσει ΤΕΛΕΙΩΣ.

nick2010

ChristosT, ψάξου εσύ καλύτερα, κι αστους άλλους ΤΕΛΕΙΩΣ.

Όσο για το pixel, eσύ βλέπεις οι υπόλοιποι να δίνουν android updates τόσο άμεσα όσο η google ??? Δε νομίζω… Ακόμη κι όταν υπάρχουν κι έχουν διαπιστωθεί προβλήματα τα updates στις άλλες εταιρείες (Samsung, LG, Sony, Motorolla κλπ.) αργούν και πάνω από χρόνο. Την 7.1.1 πόσες συσκευές – εκτός google – τη φορούν σήμερα πχ. ???

Tα 2-2,5 χρόνια δεν μου λένε τίποτα, γιατί μετά από 2 χρόνια max σχεδόν όλοι (τουλάχιστον εδώ μέσα) έχουμε περάσει σε άλλη συσκευή και μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις που ακόμη και μεγάλες εταιρείες, μέσα σε περίοδο 2 χρόνων, δεν έχουν αλλάξει καν στην επόμενη έκδοση android.

Η Google όλα αυτά τα ξέρει και “χτίζει” πάνω σε αυτή την αποκλειστικότητα. Για να μη σου πω ότι στο μέλλον δεν αποκλείω και exclusive android εκδόσεις μόνο για συσκευές της Google.

ChristosT

@nick2010 όταν κάποιος μου δίνει συμβουλή δεν έχω ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ όπως και σε σένα.
ψάξου εσύ καλύτερα, κι αστους άλλους ΤΕΛΕΙΩΣ.
Η Google εξευτελίστηκε μόνη της με τις δηλώσεις της.
Όταν βγάζεις τα μάτια σου μόνος σου βοήθεια μην ζητάς απο τους άλλους.
Τα υπόλοιπα που λές είναι φαντασίες. Τί 2 και τί 2,5 και 1/4 χρόνια. Μας δουλέυεις;
Έτσι μία εταιρεία υποστηρίζει τις συσκευές της με το ίδιο το λειτουργικό της;
Εγώ στηρίζομια σε δεδομένα και βγάζω συμπεράσματα.
Δεν υποθέτω και ούτε περιμένω πόσο μάλλον δέ αυτές τις υποθέσεις.
Τέλος, τί με νοιάζει η σύγκριση της Google με lg,samsung Κλπ;
Όταν παίρνεις Samsung ξέρεις την ταχύτητα αστραπής των updates.
Αυτό δικαιολογεί την Google στο να κάνει τα ίδια με αυτούς αλλά με πιό γρήγορους ρυθμούς;
Έλα τώρα…πόσο χρονών είσαι; Το δούλεμα πλέον βγάζει όχι μάτι αλλά κεφάλι.
Άν εσύ την βρίσκεις με αυτό είναι δικαίωμα σου.

ChristosT

@nick2010
“Η Google επενδύει σχεδόν αποκλειστικά πάνω στο θέμα «updates», καθώς σε όλα τα άλλα δεν έχει να επιδείξει κάτι το καλύτερο από τον ανταγωνισμό.”

Μόνος σου τα λές μόνος σου ακυρώνεσαι.
Τα updates που λές, ψόφησαν. Στα άλλα επίσης ψόφησε.
2 χρόνια υποστηριξη δήλωσε και ότι θέλεις λέγε.
Τί συζητάμε;

ChristosT

“Pixel & Pixel XL: Η Google υπόσχεται αναβαθμίσεις μέχρι τα τέλη του 2018″…άρθρο εδώ το techblog.
Μην μας δουλέυετε…διάβασέ το.

jimavagianos@gmail.com

32 GB αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης αποθηκευτικού χώρου… Αν αντί για 849 ευρώ το είχαν 149 € ίσως το αγόραζα…

chris

Ουσιαστικά Kώστα, μόνο Mid-range δεν το εβγαλες το κινητό.

Απλά καλή κάμερα (όταν όλοι το εκθειάζουν),
οθόνη χειρότερη από αυτή του Moto Z Play (!),
μερικά κολληματακια στο λειτουργικό (όυαν όλοι μιλάνε για το απόλυτο performance σε Android κινητό),
καμιά αναφορά στο Google Assistant που ειναι κατι μοναδικό.

Συγνώμη, αλλά απ’ τις χειρότερες παρουσιάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.