Smartphones

Gretel GT6000: smartphone με διπλή κάμερα, μπαταρία 6.000mAh στα 109 δολ.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για smartphone έρχεται από την Κίνα. Ο λόγος για το Gretel GT6000, τα χαρακτηριστικά του οποίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διπλή κάμερα στην πίσω όψη και μπαταρία 6.000mAh.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720, τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek MT6737 στα 1,3 GHz, RAM 2GB, αποθηκευτικό χώρο 16GB (επεκτάσιμη μέχρι 32GB), δύο οπίσθιες κάμερες 13-megapixel και εμπρόσθια κάμερα 5 megapixel.

Θα υποστηρίζει διπλή SIM και γρήγορη φόρτιση, ενώ διαθέτει και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο μπροστινό μέρος. Για λειτουργικό θα έρχεται με το Android 7.0 (Nougat) εγκατεστημένο.

Ο σχεδιασμός του είναι μεταλλικός και είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε και χρυσό χρώμα. Η τιμή του, θα είναι 109,99 δολάρια.

Βλέπουμε λοιπόν ότι στην ουσία πρόκειται για ένα Mid-Range κινητό, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το οποίο όμως διαθέτει δυνατή μπαταρία, διπλή κάμερα και αρκετά προσιτή τιμή.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 10:58

Σχόλια

  • Product weight: 0.2300 kg....Ιδανικό για γυναίκες, το κρατάς και γυμνάζεις δικέφαλα,τρικέφαλα,ώμους-πόδια. Επιπροσθέτως, αν σου επιτεθεί κάποιος του το κοπανάς στο κεφάλι και τον εξουδετερώνεις. Πολυεργαλείο!

  • Gretel ????? Χαχαχαχαχαα κλαιω !!!! Hansel und Gretel χαχαχαχα Die Gebrueder Grimm lassen schoen gruessen !!!!!

  • Αυτές οι συσκευές μας ανοίγουν τα μάτια για το κόστος κατασκευής όλων των σύγχρονων ποιοτικών και δήθεν super duper smartphones..40 dollars maximum και αν μιλάμε για πολλά εκατομμύρια units, πέφτει κ άλλο΄.

  • καλα για τα χρηματα του ειναι καλο κυριως λογω μπαταριας 6000. αν εχει μια καλη διαχειρηση θα βγαζει και 3 μερες ανετα με τετοια σπεξ. Απο την αλλη cpu ram ειναι για τα πανηγυρια. Οπως επισης φανταζομαι οθονη κ καμερα μια απο τα ιδια. Θα προτιμουσα να εκανε άλλα 50-60 ευρω + και να ειχε 3gb ram καλυτερη cpu μια καλυτερη καμερα και μια ποιοτικη 1080p ή εστω μια amoled 720p

  • Και εμένα η τιμή του Dacia Duster μου άνοιξε τα μάτια για το κόστος της BMW X5. Ότι να ναι πραγματικά...

  • Για 100 ευρώ καλά είναι πιο πολύ λόγο μπαταρίας άμα σκεφτείς πολλά κινητά με μεγαλύτερα specs ούτε την μισή δεν έχουν! Αλλά εντάξει παίζει ρόλο και η διαχείριση που θα κάνει....

  • @JD ότι να ναι το σχόλιο σου για τα αυτοκίνητα. Καλή η αυτογνωσία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.