Smartphones

Gurman: Η Apple κάνει σκέψεις για νέο high-end iPhone μαζί με το Pro και το Pro Max

O αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg έχει νέα για την Apple και λέει πως σκέφτεται να κυκλοφορήσει ένα νέο high-end iPhone μαζί με τα μοντέλα Pro και Pro Max το νωρίτερο το 2024. Αυτό σημαίνει ότι η νέα συσκευή θα αποτελεί μέρος της σειράς iPhone 16.

Στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό του δελτίο”Power On”, το Σεπτέμβριο του 2022,  ο Gurman είπε ότι υπάρχει “δυνατότητα” ένα iPhone 15 Ultra να αντικαταστήσει το iPhone 15 Pro Max τη φετινή χρονιά. Στην πιο πρόσφατη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του, ωστόσο, σημειώνει πως η Apple ίσως κυκλοφορήσει το Ultra ως νέο μοντέλο υψηλότερης κατηγορίας και υψηλότερης τιμής το νωρίτερο το επόμενο έτος.

“Αλλά αντί να μετονομάσει το Pro Max σε “Ultra”, η Apple θα μπορούσε να προσθέσει ένα iPhone ακόμα υψηλότερης ποιότητας πάνω από τα δύο Pro μοντέλα. Εσωτερικά, η εταιρεία έχει συζητήσει να κάνει ακριβώς αυτό – ενδεχομένως εγκαίρως για την κυκλοφορία του iPhone του 2024″, εξήγησε.

Το πώς θα διαφέρει το νέο high-end μοντέλο από το Pro και το Pro Max παραμένει εντελώς άγνωστο, αλλά ο Gurman υπέθεσε ότι η συσκευή θα μπορούσε να διαθέτει πρόσθετες βελτιώσεις κάμερας, ταχύτερο τσιπ, μεγαλύτερη οθόνη και ίσως ένα portless σχεδιασμό χωρίς Lightning ή USB-C. Είπε ακόμα ότι η συσκευή θα είναι «ακριβότερη» από το iPhone 14 Pro Max, το οποίο ξεκινά από 1.099 δολάρια.

Επεξεργάστηκε την 5 Φεβρουαρίου 2023 22:55

Σχόλια

  • Γνωστά αυτά! ULTRA PRO MAX! 1700 προ φορων. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ !
    Siri , tell me about Msft AI GPT . Is it AS smart as you
    Siri : 😣 How Dare You? Did you ordered the all new smart ECHO?
    Sorry siri....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.