Smartphones

H Samsung ανακοινώνει πρόγραμμα επισκευών με τη βοήθεια του iFixit

To iFixit το γνωρίζουμε από τα teardowns που κάνει σε όλες τις συσκευές, ενώ τώρα εγκαινιάζει ένα νέο πεδίο συνεργασίας με τη Samsung. Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε προβλέπει μια σειρά συγκεκριμένων επισκευών σε Galaxy smarptphones.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας του Right to Repair Act που τίθεται σε εφαρμογή στις ΗΠΑ, η Samsung συνεργάζεται με το iFixit προκειμένου να μπορούν οι κάτοχοι των Galaxy smartphones και tablets να προχωρούν στην αντικατάσταση βασικών εσωτερικών στοιχείων των συσκευών τους, όπως είναι η μπαταρία. Η Samsung θα δίνει τα ανταλλακτικά, τις οδηγίες και τα εργαλεία για την επισκευή και το iFixit την εμπειρία και την τεχνογνωσία.

Σταδιακά θα προστίθενται στο πρόγραμμα μια σειρά από ανταλλακτικά, ενώ αργότερα θα μπορούν να προστεθούν περισσότερα, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του 2022, ενώ τα ανταλλακτικά που θα αφαιρούνται από την επισκευή θα επιστρέφονται στην Samsung για αποτελεσματική ανακύκλωση, βάσει των αρχών της βιώσιμης οικονομίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.