Cosmote και Vodafone, Hands-on και unboxing από τα χεράκια τους!

Πειράματα με το ίντερνετ συνεχίζουν να κάνουν οι Έλληνες providers κινητής τηλεφωνίας, παρουσιάζοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο κινητά και smartphones. Αφού έφτιαξαν Fan page στο Facebook, άνοιξαν και ένα λογαριασμό στο Twitter είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν και τον μαγικό κόσμο του YouTube.

Η Cosmote είχε κάνει unboxing το καλοκαίρι του 2009 στο Samsung Omnia II και από τότε ο παρουσιαστής με την familiar φωνή αγνοείται. Σήμερα, η Vodafone ανέβασε το δικό της βουβό βίντεο παρουσίαση του Joy 845 και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει καλύτερα μιας και το κανάλι της Αγγλικής Vodafone έχει κάνει πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά. Σε ότι αφορά τη WIND μην ανησυχείτε, θα σας κάνουν live hands-on όταν θα πάτε για αναβάθμιση το ZTE Blade.

TechblogTV
Από το 2007, το Techblog ανεβάζει βίντεο με hands-on παρουσιάσεις συσκευών ενώ σήμερα διατηρεί το μεγαλύτερο κανάλι με ελληνικά βίντεο τεχνολογίας. Στο κανάλι μας στο YouTube θα βρείτε 405 βίντεο τα οποία έχουν συνολικά πάνω από 5,5 εκ. εμφανίσεις! Για την παραγωγή των βίντεο χρησιμοποιούμε δύο βιντεοκάμερες Full HD και HD και η επεξεργασία πραγματοποιείται σε υπολογιστές Mac. Κάντε εγγραφή τώρα και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα βίντεο που ανεβάζουμε, τη στιγμή που τα ανεβάζουμε, όπως κάνουν και άλλοι 1.440 φίλοι/ συνδρομητές.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

οτι τωρα αυτοι προσπαθουν να με πεισουν να αγορασω τις συσκευες?? αν δεν αγαπας αυτο που κανεις απλα δεν το κανεις κλασεις ανωτερος 😀

Iakovos

Και ναι…ανακαλυψαν καπιοι τον τροχο!

Ovios

Πως φαίνεται οτι ο τύπος το κάνει αγγαρεία στο Omnia

mihalis

Αμα ήσουν και εσύ κρεμασμένος ανάποδα και σε έβαζαν να παρουσιάσεις κινητό έτσι θα φαινόταν, xa! xa!

angelos

Χάλια και τα 2 βίντεο.

Vasilis

Τι ελεεινό UI είναι αυτό του Windows Marketplace…
Άμα ήταν δικό σου το hands on θα γελούσες εκεί φαντάζομαι 🙂
Εγώ πάντως θα προτιμήσω τα δικά σου hands on προς το παρών…είναι “καπώς” πιο ενδιαφέροντα 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.