HD One IOXY S4, Δίκαρτος Κινέζος a la Galaxy S4

Δίκαρτο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 5 ιντσών HD, υποστήριξη Google Play και Android 4.2.1 Jelly Bean είναι το HD One IOXY S4 που τουλάχιστον στο όνομα συνδιάζει τις δύο ναυαρχίδες S4 και One. Ενσωματώνει μνήμη RAM 1GB, κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel. Η μπαταρία είναι 2000 mAh και δεν έχει ραδιόφωνο FM.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουνίου 2013 11:00

Σχόλια

  • Μια χαρα κινητακια ειναι και δεν κοστιζουν και μια περιουσια, τα παιρνεις με 150 ευρουλακια, μαθαμε ολοι τωρα στα galaxy και iphone..

  • Εμένα μου κάνει (αρνητική) εντύπωση, πως αντιγράψανε μέχρι και την απουσια ραδιοφώνου...

  • Το μονο που δεν αντιγραψανε ειναι το μεγεθος.. Ειναι βεβαιο με τοσο μεγαλα πλαισια διπλα απο την οθονη.. 5νταρα οθονη σε τετοιο σασι ησον big... Και κανανε οικονομια στο χειροτερο, τη μνημη.. Καλυτερα 2giga μνημη και δυπυρηνο, παρα 1 και 4πυρηνο...

  • για μένα ο μοναδικός λόγος να μην το αγοράσω είναι επειδή μοιάζει με το samsung

  • Ολοι οι λεφταδες,που σας περισευουν τα 700ρια+++ εδω ειστε μαζεμενοι.....?Τα εχετε τσεκαρει ολοι και εχετε και αποψη......?Ειναι για τα μπαζα δλδ???
    Tα κινητα αυτα για τα λεφτα που κοστιζουν,και για τις δυνατοτητες που εχουν ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπεστατα.Και εγω πριν παρω ενα παρομοιο ειχα μεγαλες επιφυλαξεις να πω την αληθεια.Αλλα αλλαξα γνωμη τελικα,δεν ειμαι χαλαρος user.το αντιιθετο μαλιστα,τα λιωνο σε καθημερινη χρηση,και ειδικα τα τελευταια μοντελα απο εκει,τα τετραπυρινα mtk πανε σφαιρα..οκ δεν εχουν super amoled μια ips εχουν αλλα κανεις τελεια την δουλεια σου..Και μου περισεψαν και καμια 500ρια ευρω για σουβλακια......χαχαχαχα!!Και ειμαι και κατοχος ενος note 2....

  • Και εμένα καλό μου φαίνεται.. όσες περισσότερες επιλογές τόσο καλύτερα για τον καταναλωτή...

  • μπραβο darth παλι εκτος θεματος.. ποσο χρονων εισαι αληθεια; ενταξει ρε φιλε το καταλαβαμε δε γουσταρεις τη samsung η το android γενικα δε ξερω αλλα μεινε στο θεμα γιατι καπως ετσι χαλαει το αρθρο και το πατε αλλου παλι..

  • @manolinio7 27 οχι android μια χαρά γουστάρω έχω oppo find 5 Και xperia p ούτε για samsung μεγάλη απέχθεια έχω (δεν την συμπαθώ και πολύ)

    για άλλο λόγο δεν θα αγόραζα επειδή μοιάζει με κάποιο κινητό αυτό και μόνο δεν με νοιάζει αν είναι htc one iphone η οτι αλλού απλός δεν θέλω κλώνο αν πάρω θα πάρω κάτι μοναδικό (μάρκα δεν με νοιάζει)

  • εγω προτεινω να μαζεψουμε ολοι λεφτα να παρουμε στον darth ενα galaxy s4 μηπως και σταματησει να κλαιγεται για το σχεδιο του σε καθε ποστ

  • το περνεις για λογους που και οι ναυαρχιδες το ιδιο κανουν ολα τα αλλα ειναι θεμα πρειστιζ.

  • Darth... Αμα δεν σου αρέσει η Samsung μην σχολιάζεις τα ποστ, αγνόησε τα, μην τα ανοίγεις κάν,
    Και αφού τα ανοίγεις και τα βλέπεις, και σχολιάζεις και απο πάνω, μάλλον σε καεί το θέμα ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.