HMD Global: Καθυστερούν ακόμα περισσότερο τα νέα μοντέλα Nokia

Η HMD Global είναι από τις εταιρείες που δεν έχουν δώσει ακόμα το παρόν φέτος, με την κυκλοφορία των επερχόμενων smartphone της να αναβάλλεται συνέχεια. Φαίνεται πως ούτε το καλοκαίρι να δούμε νέα μοντέλα της εταιρείας, καθώς η παγκόσμια ύφεση των αγορών λόγω COVID-19 συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Nokia Power User, η παραγωγή των Nokia 6.3, Nokia 7.3 και της ναυαρχίδας Nokia 9.3 PureView συνεχίζει κανονικά. Οι συσκευές έχουν ήδη περάσει σε δοκιμαστικό στάδιο, με τις πηγές να αναφέρουν πως ήδη η παραγωγή συνεχίζει κανονικά, βάση του αρχικού σχεδιαγράμματος της HMD Global.

Όμως, αυτό που φαίνεται να μπαίνει εμπόδιο στην κυκλοφορία της συσκευής είναι η πανδημία του COVID-19, με την εταιρεία να θέλει πρώτα να σταθεροποιηθούν οι αγορές πριν βρεθούν οι νέες συσκευές της στα ράφια των καταστημάτων. Οπότε, η κυκλοφορία των συσκευών θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο, με τις πηγές να αναφέρουν πως πιθανώς να φτάσουμε τέλος του τρίτου τριμήνου με αρχές του τέταρτου τριμήνου του 2020.

Όπως είχαμε πει και για τα λάθη της Sony, έτσι και η Nokia φαίνεται φέτος να κάνει το λάθος του να μην προσφέρει συσκευές στην αγορά νωρίς, αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες εταιρείες να μπορούν να πουλήσουν χωρίς έναν ακόμα ανταγωνιστεί. Επίσης, αν το Nokia 9.3 PureView κυκλοφορήσει στο τέλος του τρίτου τριμήνου, θα έχει να αναμετρηθεί με τα Samsung Galaxy Note 20, iPhone 12, ακόμα και με τις συσκευές Pixel 5.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Ιουνίου 2020 8:06

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.