Smartphones

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand για μελλοντικές συσκευές. Μια τέτοια συσκευή θα είναι το HMD Pulse, το οποίο μπορεί να δει κανείς σε εικαστικά renders από το @OnLeaks.

Το Pulse φέρεται να έχει οθόνη IPS LCD 6,56 ιντσών με ανάλυση HD+ και λεπτά πλαίσια. Με βάση ένα προηγούμενο leak, θα τροφοδοτείται από το chipset Unisoc T606 με 4/8 GB RAM και θα τρέχει Android 14.

Αυτό το νέο leak αποκαλύπτει ότι το τηλέφωνο θα έχει κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και μπαταρία 5.000 mAh στο εσωτερικό του. Αυτό θα πρέπει να είναι μέρος μιας τριάδας με τα HMD Pulse+ και Pulse Pro επίσης στα σκαριά.

Όπως και να έχει, το HMD Pulse θα είναι διαθέσιμο σε Μπλε, Μαύρο και Ροζ όπως φαίνεται στα renders. Η σχεδίαση ταιριάζει με προηγούμενες συσκευές που φέρουν το σήμα της Nokia, όπως το Nokia C32.

Μαζί του θα πρέπει να έρθει και μια άλλη τριάδα, τα HMD Legend, Legend+ και Legend Pro. Ο οδικός χάρτης συσκευών HMD υποδηλώνει ότι και οι δύο σειρές θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο, μαζί με ένα τηλέφωνο με την επωνυμία Barbie.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.