Smartphones

Honor 20 και 20 Pro: Διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν punch-hole και κουμπί για την Alexa

Στις 21 Μαΐου, η Honor θα κάνει μία εκδήλωση στο Λονδίνο στην οποία θα ανακοινώσει τη νέα σειρά smartphone της, τα Honor 20. Η σειρά θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τα Honor 20, Honor 20 Pro, και Honor 20 Lite. Η πιο οικονομική έκδοση της σειρά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ίδια με το Honor 20i που κυκλοφόρησε στην Κίνα πρόσφατα.

Σήμερα το Digital Trends, μοιράστηκε δύο εικόνες οι οποίες σύμφωνα με το ίδιο προήλθαν από έμπιστες πηγές, και αποκαλύπτουν την μπροστινή όψη των Honor 20 και Honor 20 Pro.

Οι εικόνες δείχνουν το Honor 20 Pro να έχει punch-hole στην οθόνη, με την εγκοπή για την κάμερα να βρίσκεται στην πάνω αριστερή πλευρά και να καλύπτεται έξυπνα από τα wallpaper. Επίσης, μπορούμε να δούμε ότι η συσκευή θα έρχεται με το Fortnite προεγκατεστημένο.

Σύμφωνα με φήμες, το Honor 20 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό αλλά μικρότερη οθόνη. Το Honor 20 θα έχει 6,1 και το Pro 6,5 ίντσες OLED οθόνη. Επιπλέον, και οι δύο συσκευές θα έχουν in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Με βάση όσα βλέπουμε στις εικόνες, οι συσκευές θα έχουν στο πλάι την υποδοχή της κάρτας SIM και κουμπί για τον ψηφιακό βοηθό Amazon Alexa. Το Honor 20 Pro φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον 3 συνδυασμούς χρωμάτων, θα έχει 4 πίσω κάμερες, με την κύρια να είναι η Sony IMX600 στα 40MP, μία ultra wide, έναν περισκοπικό τηλεφακό και έναν 3D ToF αισθητήρα. Η selfie κάμερα αναμένεται να είναι στα 32 MP.

Τέλος, τα Honor 20 και Honor 20 Pro θα έχουν στο εσωτερικό τους τον Kirin 980 με την ακριβή έκδοση να έχει κατά πάσα πιθανότητα 8GB μνήμη RAM και την μεσαία 6GB μνήμη RAM. Οι συσκευές θα τρέχουν EMUI 9 βασισμένο στο Android 9 Pie και σύμφωνα με φήμες το Honor 20 θα έχει 3.650mAh μπαταρία η οποία θα υποστηρίζει 22,5W γρήγορη φόρτιση. Μαζί με τις κύριες εκδόσεις, αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία συλλεκτική Moschino έκδοση του Honor 20.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.