Honor 6C: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 229 ευρώ

, Honor 6C: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 229 ευρώ

Μαζί με την έλευση του top end Honor 8 Pro στην αγορά της Ευρώπης έναντι 549 ευρώ, η Huawei ανακοίνωσε πως θα έρθει και το πολύ πιο οικονομικό Honor 6C. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από τέλη Απριλίου με τιμή 229 ευρώ, θα κυκλοφορήσει σε γκρι, ασημί και χρυσό χρώμα.

Όπως φαίνεται από την τιμή, το Honor 6C είναι μεσαίας κατηγορίας μοντέλο, το οποίο είναι στην τιμή που θα έχει και το Nokia 6 στην Ευρώπη.

Το Honor 6C ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών 720p 2.5D, κάμερα 13 Μegapixel με διάφραγμα φακού f/2.2 και 1080p video recording και εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel (f/2.2 ). Ο επεξεργαστής είναι Snapdragon 435, φορά μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης.

Διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τρέχει Android 6.0 Marshmallow με Huawei EMUI 4.1 και η μπαταρία είναι στα 3020mAh.

, Honor 6C: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 229 ευρώ

, Honor 6C: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 229 ευρώ

, Honor 6C: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 229 ευρώ

, Honor 6C: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 229 ευρώ

, Honor 6C: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 229 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννος

Αυτή η τιμή για αυτά τα specs δεν είναι καλή. Με 180 ευρώ αρχική τιμή κάτι γινόταν. Στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα παίρνεις Xiaomi Redmi Note 4 με καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη μπαταρία.

Kos

Και φυσικά θα βγαίνουν τέτοια smartphone με τέτοιες τιμές και χαρακτηριστικά όταν οι καλύτερες συσκευές κάνουν μία μικρή περιουσία ενώ κάποιοι Κινέζοι που βγάζουν τουμπανα με λίγο κατώτερες κάμερες χαλάνε την πιάτσα.

Λεωνίδας

Εντάξει, ίσως λίγο κουραστικό αυτό να λέμε “γιατί να μην πάρω το άλλο τάδε”, αλλά εφόσον μιλάμε για τα huawei νομίζω ότι με 10-20 Ευρώ παραπάνω, παίρνει κανείς το honor 6X που είναι πολύ καλύτερο!

NikosAr

Όμορφο … μέχρι εκεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.