Smartphones

Honor 9: Διέρρευσαν renders που θυμίζουν το Xiaomi Mi 6

Στις αρχές του μήνα ανακοινώθηκε η έλευση του Honor 8 Pro στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ το κινητό έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα από τον Φεβρουάριο ως Honor V9. Μέσα από το κινέζικο Weibo ανέβηκαν κάποια renders που λέγεται ότι ανήκουν στο Honor 9 και είναι ορατή η ομοιότητα με το προσφάτως ανακοινωμένο Xiaomi Mi 6.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την εγκυρότητα του leak, αλλά βλέπουμε ότι η ομοιότητα με το Xiaomi Mi 6 είναι εμφανής.

Η διπλή κάμερα στην πλάτη με laser focus, LED flash, το γυαλιστερό design και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που είναι τοποθετημένος στο κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη, θυμίζουν τη ναυαρχίδα της Xiaomi.

Προς το παρόν κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για τα συγκεκριμένα renders και αναμένουμε περισσότερες διαρροές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Φεβρουαρίου 2021 7:59

Σχόλια

  • Χαχαχαχ το ότι το mi 6 μοιάζει με το honor 8 που βγήκε πριν τόσο καιρό δεν το αναφέρει κάνεις.

  • Μιας και ο τίτλος λέει ότι το honor 9 θυμίζει το MI6 για βάλτε και μια φωτογραφία του honor 8 να δούμε πιο τηλέφωνο θυμίζει τι...

  • Θυμίζουν το Mi6. Μάλιστα... 1 ημέρα μετά την διαρροή του Mi6, ξαφνικά μοιάζει με αυτό. Και όχι με το Honor 8 ξέρω γω που κυκλοφορεί κανά χρόνο τώρα και είναι και ο προκάτοχος του. Ξέρω γω...

  • Να υπενθυμισουμε ομως οτι το Honor 8 το fingerprint το ειχε στην πλατη. Επομενως ναι, το 9 μοιαζει στο Mi6.

  • Ε τότε ρε παιδί μου το Mi6 αντέγραψε στεγνά P10. Να υπενθυμίσουμε όμως ότι κουμπί στο κέντρο είχε και το 1ο smartphone που κυκλοφόρησε. Επομένως ναι, το 9 μοιάζει στο LG Prada.

  • Επισης το P10 ηταν ολοιδιο το Xiaomi Mi5s το οποιο με την σειρα του εμοιαζε με μοντελο της Meizu. Οσο και να συνεχισουμε τη κουβεντα και τα παραδειγματα δεν σταματανε με τιποτα. Ολα τα κινητα μοιαζουν μεταξυ τους και ο ενας κλεβει τον αλλον.

  • Οι Κινέζοι ανταγωνίζονται στο ποιος θα κάνει την καλύτερη αντιγραφή και θα βγει ποιο φτηνός στον πελάτη. Τώρα η Χουβέι είναι το όνομα, αυτήν αντιγράφουν. Που να δείτε τι γίνεται σε άλλα κομμάτια της βιομηχανίας..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.