Honor 9X και 9X Pro: Επίσημα με Kirin 810, έως 8GB RAM και τιμή από 180€

Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε δει αρκετά leaks των νέων Honor X συσκευών, και εχθές η εταιρεία τις παρουσίασε επίσημα στην Κίνα, δίνοντας τέλος στην αναμονή και επιβεβαιώνοντας κυριολεκτικά όλες τις φήμες.

Αρχικά, τα Honor 9X και 9X Pro έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, αλλά και χαρακτηριστικά. Η απλή έκδοση έχει 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, ενώ το Honor 9X Pro έχει 8GB μνήμη RAM και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι στα 128GB ή 256GB. Και οι δύο συσκευές είναι εξοπλισμένες με τον Kirin 810.

Στη μπροστινή πλευρά θα βρούμε και στα δύο smartphones μία FHD LCD 6,59 ιντσών με ελάχιστα bezels χάρη στην 16MP pop-up κάμερα. Συνεχίζοντας με τις κάμερες, στην πίσω πλευρά θα βρούμε την κύρια κάμερα στα 48MP και έναν αισθητήρα βάθους στα 2MP. Το Honor 9X Pro κάνει τις πίσω κάμερες τρεις, προσθέτοντας μία ευρυγώνια στα 8MP.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, έχουμε τον πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί απενεργοποίησης, θύρα ακουστικών, EMUI 9 βασισμένο στο Android 9 Pie και 4.000mAh μπαταρία χωρίς υποστήριξη γρήγορης φόρτισης, η οποία φορτίζει μέσω της θύρας USB type-C.

Τα δύο smartphones έχουν γυάλινη πίσω όψη με Χ σχεδιασμό. Το Honor 9X θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο και μπλε χρώμα, ενώ το 9X Pro θα είναι διαθέσιμο σε δύο ακόμη χρώματα, μωβ και μαύρο.

Οι συσκευές είναι διαθέσιμες προς πώληση στην Κίνα με τις τιμές να ξεκινάνε στα CNY 1399 ή 180€ για τη στάνταρ έκδοση, και για την Pro στα CNY 2199 ή 285€. Εξαιτίας των απαγορεύσεων που έχουν τεθεί στη Huawei δεν είναι γνωστό πότε τα Honor θα γίνουν διαθέσιμα στην Ευρώπη, αφού το Honor 20 αντιμετώπισε καθυστερήσεις.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Αυγούστου 2019 19:42

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.