Smartphones

Honor Magic V: Βλέπουμε το πίσω μέρος και μαθαίνουμε πότε έρχεται

Ο σχεδιασμός του πίσω μέρους του Honor Magic V αποκαλύπτεται σε μία νέα teaser φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Internet. Μαζί με τη νέα εικόνα για το foldable, μαθαίνουμε την ημερομηνία επίσημης παρουσίασης του νέου μοντέλου.

Το Honor Magic V θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 10 Ιανουαρίου 2022, σε λίγες ημέρες, δηλαδή. Το Honor Magic V είναι μία συσκευή που αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς σηματοδοτεί την είσοδο της Honor στο πλέον ανταγωνιστικό πεδίο των foldables. Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της ανακοίνωσεη για το πότε ακριβώς θα λάβει χώρα η νέα παρουσίαση, κυκλοφορεί και μία αρκετά κατατοπιστική εικόνα για το πώς θα είναι σχεδιασμένο το πίσω μέρος του Honor Magic V.

To ανάγλυφο στο πίσω μέρος είναι έντονο και προσδίδει χαρακτήρα στο σχεδιασμό, ενώ το στοιχείο που γίνεται ξεκάθαρο για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του Honor Magic V, είναι ότι θα έχουμε τριπλό camera setup. Αναφορικά με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του, περιμένουμε να δούμε τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, με την οθόνη να φτάνει στην πλήρη αναδίπλωσή της τις 8 ίντσες, ενώ με το hinge κλειστό, η οθόνη θα είναι στις 6.5 ίντσες.

Επεξεργάστηκε την 4 Ιανουαρίου 2022 18:53

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.