Honor smartphones στην Ελλάδα: Ανοιχτές οι συζητήσεις

Παραμένει ανοιχτό το θέμα με το ποια εταιρεία θα αντιπροσωπεύσει τα smartphones της Honor στην Ελλάδα. Το Honor είναι brand name που ανοίκει στην Huawei και όπως θα θυμάστε στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχαμε αναφερθεί σε πληροφορίες που ήθελαν τα Honor smartphones να καταλήγουν σε άλλα χέρια.

Συνεχίσαμε να ψάχνουμε το θέμα και μαθαίνουμε ότι οι συζητήσει είναι ακόμα ανοιχτές για το ποιος θα τα φέρει στην Ελλάδα. Οι μνηστήρες φαίνεται να είναι περισσότεροι από δύο με την Huawei Hellas να επιθυμεί και αυτή να γίνει ο επίσημος αντιπρόσωπος.

Επεξεργάστηκε την 17 Απριλίου 2015 9:45

Σχόλια

  • Το θέμα πιστεύω είναι να έρθουν επιτέλους στην Ελλάδα με πολύ αντωνιστικές τιμές.
    Αυτά.

  • Δε με ενδιαφέρει ποιος θα τα φέρει, αρκεί να έρθουν με καλές τιμές και να επιλέξουν μια καλή εταιρεία για το service, αν είναι η arvaro και σε αυτά προσωπικά δεν...

  • Λίγο καθυστερημένα θα έρθουν στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα Honor 4x και το απλό εξάρι. Νομίζω θα επισκιαστούν απ το P8 λόγω ποιοτικότερων υλικών κατασκευής και design. Παρ όλα αυτά αν τα δώσουν (λόγω καθυστερημένης άφιξης) στα 200 και 300 € αντίστοιχα, ειδικά το Honor 6 έχει πιθανότητες να πάει καλά.

  • αν έρθει με καλές τιμές (σειρα mate, p) καλοδεχουμενο......... και το σημαντικότερο καλο service.......... αν είναι arvato........ άστο.......... τι να το πάρω από εδώ και να μην εχω εγγύηση τη να το πάρω απο κίνα και να μην εχω εγγύηση το ίδιο πράγμα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.