Εγχειρίδιο Χρήσης, How To Hold Your iPhone for Dummies

Μάθε πως να κρατάς το νέο iPhone 4! Ναι γιατί δεν είναι ένα απλό κινητό, είναι εμπειρία και θα πρέπει να αλληλεπιδράσεις μαζί του ανάλογα! Αστειεύομαι, όμως φαίνεται ότι τα παιδιά από το ArsTechnika δεν αστειεύονται δημοσιεύοντας έρευνα που αποδεικνύει ότι αν η παλάμη μας αγκαλιάζει το νέο iPhone 4, τότε το σήμα 3G της κεραίας πέφτει 3-4 γραμμές! Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο εάν είσαι αριστερόχειρας! Τα σχόλια δικά σας!

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Ιουνίου 2010 21:00

Σχόλια

  • Τόσα χρόνια δεν διαβάζουμε τις οδηγίες των κινητών για να μάθουμε τι "παίζει" στα μενού και τώρα θα τις διαβάζουμε για το πως να τα κρατάμε... Πού καταντήσαμε;;;

  • Απίστευτο, και εγώ νόμιζα ότι μόνο το Nexus έχει αυτή τη λειτουργία! https://www.google.com/support/forum/p/android/thread?tid=34ae2c179184c33e&hl=en
    Τελικά ο Jobs τα κατάφερε. Σχεδίασε ένα κινητό που έχει λεκέδες στην οθόνη, σπάει πολύ εύκολα, δεν κάνει καφέ, δεν έχει 438Mp κάμερα και πάνω από όλα, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΕΣ. Φτου σου Jobs, περιμένω νέα version που θα είναι για αριστερόχειρες.
    Ωρέ πού πάμε ρέ, που πάμε.....

  • Παιδια..ελεος..Αυτο είναι το νεο iphone 4??ΕΛΕΟΣ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...κριμας και μου αρεσε

  • @Tek, πολύ χαλιέσαι man! Μπας και είσαι ifan? Η αλήθεια είναι ότι το i4 τις τελευταίες μέρες έχει διασυρθεί φοβερά. Και λογικό είναι μιας και έχει πολλλλλλλλά προβληματάκια. Και το σήμα, έκανες λάθος. Δεν ήταν ψέμα. Το πρόβλημα αποδείχθηκε ήδη πως υπάρχει.

    Υ.Γ: Αριστερόχειρας είμαι! :) Κρίμα, και μάζευα λεφτά να το αγοράσω! :P

    Υ.Γ.2: Προφανώς αυτά τα προβλήματα δεν το μόνο σύννεφο γύρω από τα iphone. Εγώ δεν ξεχνάω τί γίνεται στην Foxconn! Και τί θα γίνει τώρα, που οι ευθύνες γιά τα προβλήματα θα πέσουν λογικά στους δύσμοιρους υπάλληλους της Foxconn.

  • Είμαι αριστερόχειρας. :D
    Αλλά άμα του βάλουμε ένα bumper από τα official της Apple από ότι λένε όπως και να το πιάσεις όσο και να το πιέσεις δεν χάνετε το σήμα.

  • Αυτο προτείνει και η Apple! Αλλά αυτά τα bumbers κάνουν 60 ευρώ. Δεν είναι και λίγα.

  • @Spiros, όλοι οι Σπυράδες αριστερόχειρες είμαστε? :P

    @Alan, το θέμα δεν είναι τα 60 ευρώ. Νομίζω ότι οι ibuyers θα τα βρούνε εύκολα. Αλλά θα έχει ένα κινητό που χωρίς θήκη δεν λειτουργεί σωστά. Τότε στις διαστάσεις του i4 να μετράμε και το bumper. :)

  • Κώστα τα δικά σου σχόλια περιμένουμε :)

    Εμείς δεν το έχουμε δει απο κοντά. Μόλις μας το παρουσιάσεις θα σχολιάσουμε αντικειμενικότερα. πάντως ειλικρινά μας χάλασε πολύ. Με τόσα χρήματα που κοστίζει πέρα απο flash kai radio που συμβιβάζεσαι δεν θέλεις να έχεις και άλλους μπελάδες.περίμενα απο το Φεβρουάριο για να το πάρω, με πήραν και απο τη Vodafone έπειτα απο εκδήλωση ενδιαφέροντος που έκανα την πρώτη μέρα και τώρα τι?

    κιτρινίλες, σπάσιμο με την πρώτη άντε δεύτερη και ανύπαρκτο σήμα αν το κρατάς. Να το βάλουμε σε γυάλα σαν σε μουσείο να μήν πάθει τίποτα?

  • Αν αυτό είναι εφικτό, όταν το παρουσιάσεις βάλε και bumper να δούμε τη διαφορά

  • Τίποτα! Η Apple έφτασε στο απόγειο της στον χώρο των smartphones με το 3G (ή ίσως το 3Gs). Τώρα ξεκινάει η παρακμή.
    Το πρώτο iphone όταν το έφτιαχναν είχαν όλο τον χρόνο μπροστά τους ώστε να το κάνουν εξαιρετικό.
    Στο 3G είχε αρχίσει να απαντάει ο ανταγωνισμός αλλά τα πράγματα ήταν ακόμα εύκολα.
    Αλλά τώρα οι υπόλοιπες εταιρίες με όπλο το Android κάνουν παπάδες και ο ανταγωνισμός έχει χτυπήσει ταβάνι.
    Δεν πιστεύω πως η Apple θα αυξήσει ξανά το market share της, Τώρα έρχεται η αποκαθήλωση είτε σας αρέσει είτε όχι.
    Το πρώτο iphone είχε αντίπαλο το F700 :P ενώ το iphone 4 έχει να αντιμετωπίσει Ν8, Galaxy S, Wave, Desire και ακόμα έχουμε δρόμο...
    Αυτή την σεζόν περιμένουμε ακόμα: Nokia N9, Samsung Galaxy S Pro, Motorola DroidX, Motorola Droid2 και πολλά ακόμα.
    Νομίζω πως όλες οι συσκευές που ανέφερα κοιτάνε κατάματα το iphone 4 και δεν έχουν τίποτα ιδιαίτερο να ζηλέψουν.

  • Και μας επριζε ο Jobs οτι ειναι ενα καταπλικτικο μηχανιμα ο ξερω οτι οι αλες αιταιριες θα γελανε μαζι του

  • cVlachakis να σε ροτησω κατι λενε οτι και στο iphone 3gs/3g ειχε το ιδιο προβλιμα αληθευει η το λενε για να το σωσουν?

  • Τα παιδία παίζει πάλι...κρίμα.
    Εγώ λέω να το δοκιμάσει η ομάδα του techblog.gr και να μας πει αν τελικά γίνεται κίτρινο από το κακό του, σπάει εύκολα μετά από πυροβολισμούς με 45αρι και αν το σήμα μειώνεται αν το κρατάς με το αριστερό σου χέρι. Και να δούμε τι θα λένε αυτοί που μιλάνε χωρίς να γνωρίζουν.
    Και πού αποδεικνύετε ότι έκανα λάθος με το σήμα, δεν γνωρίζω.

  • Παιδιά, η πρώτη επαφή μου με το iPhone 4 θα γίνει αυτή τη Δευτέρα. Δεν θα το πάρω μαζί μου, μόνο θα το δω από κοντά. Δεν ξέρω αν θα με αφήσουν να γυρίσω βίντεο, αλλά υπάρχουν και οι κρυφές κάμερες :p

    Όπως και αν έχει, τη Δευτέρα θα έχω φωτογραφίες και εκτενές ρεπορτάζ από την εμπειρία μου.

  • εμ......
    Α, επίσης παίζει να μπανάρουν και τα Jailbroken Iphone! :)
    Λυπάμε πραγματικά για την Apple Και όσους έχουν Ιphone !
    χαίρομαι φυσικά, γιατί επιτέλους μπορείτε να καταλάβετε ότι η εταιρία κοροιδεύει κόσμο!

  • Αυτο να το βλεπουν οι iphonakides που ειχαν κανει Θεο το iphone και τον Steve και τρεχαν να αγοραζουν οτι τους πλασαρε.Βιαστηκαν να βγαλουν κινητο για να μπουν στον ανταγωνισμο γιατι φοβηθηκαν οτι εχασαν την μπαλα και δεν προσεξαν τις πιο σημαντικες λεπτομεριες.Η απλως δεν τους νοιαζει γιαυτο και δινουν μαζι το Bumper και σε αρθρο ειπε ο Steve οτι δεν ειναι προβλημα και αλλες ........Εγω χαιρομαι που εγινε αυτο γιατι δεν ημουν ποτε της Apple και οποιαδηποτε ετερειας που βγαζει ενα πραγμα και επειδη εχει ενα σημα πανω του το κανουν λες και ειναι το μοναδικο και το καλυτερο.

  • Πραγματικά κρίμα. Και αντί να παραδεχτούν το πρόβλημα το μεταθέτουν στους χρήστες. Ουστ.

  • Αυτα ειναι βλακειες και συνηθισμενα βιντεο που βγαινουν παντα οταν η apple βγαζει νεο προιον στην αγορα.
    1,5 εκατομμυρια πωλησεις μεσα σε μια μερα...αυτο για καποιους πιο πανω που εγραψαν οτι ερχεται το τελος του iphone...xexexe

  • ποιος σας φταει κυριοι αριστεροχειρες;να μην εισασταν,να κοψεται το χερι σας να το κρατατε με το αλλο αναγκαστικα,αμαν πια με ολους τους γκρινιαριδες,μια σας πειραζει το ενα μια το αλλο αμαν πια,Αχαριστοι σας προσφερουμε μια συσκευη 700 ευρω μονο που κανει οτι κανουν αλλοι τωρα-οχι σε ενα χρονο που θα ξαναβγαλουμε συσκευη και κανει τα μισα απο οτι θελατε,δεν σας φτανει το σημα πανω,και παλι θα λετε οτι εχω iphone τα αλλα τι σας νοιαζουν,θα λεει ο στιβ ανα βδομαδα καποια νουμερα να μας δειχνει ποσο κορυφαιος ειναι και θα λεει και στις παρουσιασεις briliant που το λεει 100 φορες το λεπτο,τι αλλο θελεται αραγε;

  • βλεπεται υπαρχουν ανθρωποι που και σκ@τα να τους εδινες με το σημα του μηλου θα τα αγοραζαν,το βλεπεται παραπανω οποτε
    Για οσους αναρωτιουνται αν θα πουλησει η συσκευη

  • Αναρωτηθήκατε μήπως απλά είναι δυσφήμιση? Αν το κάνουν κάποιοι που τους συμφέρει?
    Το είδατε ζωντανά να γίνεται? Κρίνεται ένα κινητό από το αν σπάει όταν το πυροβολήσουν?
    Στο κάτω κάτω μην το παίρνετε! Αλλά όσοι το βρίζουν πάνε όταν βγει και το παίρνουν πρώτοι και δεν το βρίσκουμε εμείς.

    Ηρεμήστε παίζουν πολλά από πίσω. Αφήστε όσους τους αρέσει να το πάρουν και εσείς πάρτε κάτι άλλο. Στο κάτω κάτω τι σας νοιάζει για τους άλλους αν θα πάρουν ένα κινητό που δεν θα πιάνει αν το κρατάνε κάπως?!

    Φιλικά πάντα.

  • Υπερβολές όπως πάντα... Όταν είσαι στην κορυφή τα περιμένεις και αυτά...

  • Για εμενα ειναι κοροιδια τοσο λεφτα για ενα κινητο,και σε συνδιασμο με τα τοσα προβληματα που διαβαζω και τις ελλειψεις σε τεχνικα χαρακτηριστικα.Βεβαια επιλογες ειναι αυτες,σε σχεση παντα με το τι αντεχει η τσεπη του καθενα!!!!!

  • O καθένας έχει το δικαίωμα φυσικά να αγοράσει όποια συσκευή θέλει. Αλλά το "καλό" με τους ifans είναι ότι πάντα θα πιστεύουν ότι έχουν το καλύτερο κινητό. Και άμα κατηγορήσεις το iGod πέφτουν να σε φάνε γιατί δεν θέλουν να πιστέψουν ούτε οι ίδιοι, αλλά ούτε και οι γύρω τους, ότι δώσανε τόσα λεφτά γιά ένα κινητό που δεν είναι TO καλύτερο! 'Οτι και να τους πεις, δεν αλλάζουν γνώμη. Παρωπίδες και όλο ευθεία!
    Οι αντικειμενικοί χρήστες iphone έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να κρυφοκοιτάζουν τα ανδροειδές και πολλοί την έχουν κάνει ήδη γιά Android. Για τους υπόλοιπους, ο Steve μπορεί να κοιμάται ήσυχος. 'Οσο η συσκευή είναι Νο1 σε διαφημίσεις, αυτοί θα συνεχίζουν να την αγοράζουν. :)

  • @Spyroscesarsc

    από θέμα hardware μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο υπάρχει το θέμα με την apple είναι όμως ότι κάνει το κάνει σωστά και δουλεύει άψογα.δηαλδή π.χ τη video κλήση δε την εφηύρε η apple όμως ξέρω ότι στο iphone θα τι χρησιμοποιήσω γιατί θα δουλεύει όπως έπρεπε να δουλεύει από την αρχή.

  • @Μάνος, βασικά δεν θα λειτουργήσει σωστά αφού θα λειτουργεί μόνο από το iphone4 σε iphone 4 και νομίζω μόνο μέσω wi-fi... Αργήσαν τόσο, αλλά και πάλι δεν το έκαναν σωστό.
    Προσωπικά, την πρώτη βίντεοκληση την έκανα μέσω δικτύου 3G στο πρώτο τέταρτο του 2008 με κινητό των 220 ευρώ(Samsung F700).
    Και εν έτη 2010, 2+ χρόνια μετά, ένα κινητό των 600+ ευρώ δεν μπορεί ακόμη να κάνει βίντεοκληση μέσω 3G δικτύου? :(

  • Manos
    αψογα την καναν πολλα κινητα εδω και πολλα χρονια,το θεμα ηταν οτι δεν υπηρχαν πολλοι που να εχουν 3g κινητα και να χρησιμοποιουν τις βιντεοκλησεις

    roverand
    1,5 εκατομυρια ηταν υπολογισμοι αναλογως με τις προπαραγγελιες και δεν ηταν ακριβεις.Και οπως ειπα προπαραγγελιες πριν παρουν τα κινητα και δουν τα προβληματα

    Ναι εχετε δικιο,το συκοφαντουν,κανουν photoshop δεκαδες φωτογραφιες και βιντεο για να σας βγαλουν σκαρτο το iphone σας,τι λετε ρε?Ξυπνηστε,μην ζειτε με παρωπιδες οπως ειπε ο φιλος μου ο Spyroscesarsc και δεστε οτι ολα δεν ειναι ολα ροδινα,ωραια και τελεια γυρω απο την Apple και καθε Apple k στο κοσμο γενικα!!!!

  • Πτωχοί..! χρήστες όλων των άλλων κινητών εκτός του ενός πραγματικού, δεν καταλαβαίνετε οτι το όλο θέμα ειναι άλλη μια ηθελημένη έλλειψη απ' τον Big J ώστε σε ένα χρόνο να βγει η καινούργια έκδοση - i phone 4L (L stands for Lefties) - αλλά είστε τοσο πίσω σε θεματα μαρκετινγκ, όσο και σε ενσωμάτωση ριζοσπαστικής τεχνολογίας(bling-bling) στα, ας πούμε, προιόντα σας.

    Πηγαίνοντας το ακόμα παραπέρα, σας ενημερώνω οτι η έκδοση που θα ακολουθήσει την 4L θα είναι για την βελτίωση του (κακεντρεχώς χαρακτηρισμένου απο εσάς σαν κακό) hardware με την έκδοση --4,2€-- που θα αντιπροσωπεύει την αύξηση, απο 1€ σε... 2€ την ημέρα- της πληρωμής των εργαζομένων της foxconn (Spyroscesarsc) ώστε να φιλοτιμηθούν επιτέλους (οι αχάριστοι) και κάνουν ποιοτικότερη δουλεία. εεε..! δουλειά. (αμάν αυτοί οι τόνοι)

  • ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΑΚΙ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟ i4!!!! Android ΚΑΙ ΠΑΛΗ Android KAI ΜΑΛΗΣΤΑ Motorola Droid X η Droid 2. ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ, Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΟΤΗΣ (MOTOROLA DROID X) ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ iPHONE 4, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ. KΩΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ...

  • Droid 2 (a.k.a Milestone 2): Η συσκευή που θα κονταροχτυπηθεί περισσότερο από κάθε άλλη με το i4 στις Η.Π.Α. Λόγοι? Είναι από Αμερικάνικη εταιρία όπως και τα iphone. Στα specs είναι παρόμοιο με το i4. Σχετικά με το i4 μάλλον είναι ομορφότερο :D ... Και τέλος έχει και πληκτρολόγιο, και στην αγορά των ΗΠΑ το πληκτρολόγιο μετράει πολύ(σε αντίθεση με εδώ).

  • Ηδη τα πρωτα rewiew απο χρηστες λενε οτι δεν υφισταται τετοιο προβλημα και ολα ειναι μουφες. Το προβλημα με την μειωση του σηματος υπαρχει και υπηρχε σε ολα τα κινητα αμα τα αγκαλιασεις μεσα στην χουφτα σου.
    Παντα οταν η Αpple βγαζει μια συσκευη βγαινουν διαφορα troll και την κραζουν επινοωντας προβληματα. Οταν μετα απο κανα εξαμηνο η συσκευη εχει πουλησει εκατομμυρια ολοι αυτοι εξαφανιζονται.
    Ειλικρινα δεν θα ηθελα να ειχε βγαλει η Apple το iphone γιατι μεχρι και η κουτση Μαρια την πιανει τωρα στο στομα της. Καλα ειμασταν πρωτα.
    Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που κραζουν δεν εχουν δωσει πανω απο 100 ευρω στη ζωη τους για καποιο gadget.
    O τελειως συνδιασμος hardware & software ειναι μια εκπληκτικη εμπειρια που μονο τα μηχανηματα της apple μπορουν να προσφερουν. Μια ανεπαναληπτη εμπειρια χρησης που δεν περιγραφεται με λογια.
    Πρωτα πιαστε κατι στα χερια σας, γνωριστε το και μετα να κρινετε.
    P.S.
    Αληθεια αφου δεν σας αρεσει το iphone γιατι μπαινετε σε τετοια αρθρα και ποσταρετε? χεχε

  • ROFL
    roverand
    1.Αν δεν το προσεξες εισαι σε σαρκαστικο topic
    2.Ναι εχεις δικιο δεν τιθετε τετοιο θεμα(ελεξε gizmodo,engadget ktl) ναι δεις ποσα reviews υπαρχουν με το μη προβλημα και δες στα φορουμ της Apple για την εκδοση του ios4.0.1 που θα διορθωνει το μη υπαρκτο προβλημα οπως επισης και αν σκεφτεις τα bumpers που σου δινουν ειναι απλα για να ομορφησει το κινητο σου και να προστατευσει το σιδερο μονο.....??Α και επισης hackers hackaran την σελιδα της AT&T και εγραψαν οτι αντικαθιστουν το κινητο σου αν εχει καποια απο τα πολλα προβληματα που εμφανιστηκαν.
    3.Οσο για το εκπληκτικη εμπειρια ειναι αντικειμενικο,εξαρτατε απο την εμπειρια που θελει κανεις.Εχω πιασει παλιοτερα αλλα iphone αλλα ενταξει φανταστικη και μοναδικη εμπειρια δεν την λες,αρκετα καλη δεν λεω αλλα υπολοιπετε αρκετα πραγματα,ο καθενας οτι γουσταρει.
    4.Δεν πιστευω να εισαι ο μοναδικος gadget maniak η πιο πλουσιος απο εμας,γιατι ειναι το μοναδικο πραγμα που ξοδευω παρα μα παρα πολλα λεφτα σε gadget και υπολογιστες.
    5.Οσο για το υπαρχουν σε ολα τα κινητα,σε μερικα υπαρχουν αλλα αντε να παει -10db να σπασει πετρα 20 οχι να χασεις το σημα εντελως.

    Πιστευω να σκεφτομαστε πριν μιλαμε και να το μελεταμε λιγο και να μην κρινουμε τους αλλους για να μην κριθουμε!!!
    Επισης δεν βλαπτει να βλεπεις και λιγο δεξια,αριστερα.
    Πιστευω ο Κωστας θα μας τα απαντησει ολα αυτα που γραφτηκαν οταν θα κανει το hands on (αν και για λιγακι φανατικος της Apple φαινεται οτι ειναι αντικειμενικος γιαυτο εκανε και αυτο το σαρκαστικο αρθρο).

  • Εχει γινει γελοιο ολο το θεμα πιστευω..Σφαζονται ολοι για ποιο ειναι το καλυτερο τηλεφωνο...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..Ειναι κατι υποκειμενικο...κανενα δεν ειναι τελειο παντα θα λειπει κατι..Χρονια ολοκληρα ειχα Nokia.το τελευταιο αποκτημα μ ηταν το 5800...μετα πηγα στο iphone 3gs κ κατα την προσωπικη μ γνωμη ειναι απο τα καλυτερα τηλεφωνα...απλο,βολικο,οτι app μπορει να χρειαστεις το εχεις και μια οθονη αφης που ειναι καταπλητκικη...Δεν ειναι το τελειο αλλα για ΜΕΝΑ ειναι το ιδανικο και θα το αλλαξω με το iphone 4...αλλα δεν σημαινει οτι δεν εκτιμω τα κινητα με android αλλωστε περιμενω το desire πεσει στα χερια μ για να το εχω σαν δευτερο κινητο..ειναι καταπληκτικο και αυτο...αλλωστε το android γινεται καλυτερο απο μερα σε μερα...καμια σχεση με το htc magic που εχω...ολα ειναι ΤΕΛΕΙΑ αρκει να μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας και να μας εξυπηρετουν...Ελεος πια σταματηστε να τσακωνεστε για κατι που δεν υπαρχει νοημα να κανετε....

    Απλα κατα τη γνωμη μ μονο τα win phone δεν μ αρεσουν......Ειναι κουραστικα αν και εχω το Htc Hd και εχω χρησιμοποιησει το HD 2...

    Βρειτε αυτο που θα σας ικανοποιει εσας πληρως και σταματηστε να τσακωνεστε....Δεν εχει νοημα...

    Soz για το υφος μ απλα κουραστηκα με ολους τους fans να μαλωνουν...

  • Φιλε Ravisher34 και εγω αυτο λεω οτι δεν υπαρχει το τελειο κινητο(μακαρι να υπηρχε) και ειναι γουστα αυτα,εγω ειχα wm και τωρα android και μου αρεσουν(με ικανοποιουν εμενα) αλλα δεν ειμαι τοσο φανατικος και στενομυαλος.Απλα να μην πεταγετε ο καθενας και να λεει αρλουμπες και να μειωνει τους αλλους επειδη ειναι κολλημενος και στενομυαλος αυτο δεν το μπορω.

  • @Ravisher έχει δίκαιο! Αλλά εμείς τσακωνόμαστε επειδή δεν αντέχουμε άλλο τους ifans! :P Πάντως, εκεί που λες για τα winmo, τα winmo είναι μάλλον γιά τους σκληροπυρηνικούς χρήστες! 'Εχω B7610 και είχα και Omnia, και μιας και δεν είμαι σκληροπυρηνικός δεν με συγκινούν ιδιαίτερα. Πάντως τα 6.5 πολύ καλύτερα από τα 6.1! Τα 6.1 ήταν μία αηδία, ενώ τα 6.5 είναι πολύ συμπαθητικά. :D

    @roverand, ειλικρινά και εγώ δεν ήθελα να βγάλει η Apple νέο κινητό. Οπότε συμφωνούμε εν μέρει! :)
    Βέβαια, μιλάς γιά μας χωρίς να ξέρεις, και δεν μ αρέσει ιδιαίτερα. Δεν ξέρω τα οικονομικά σου και που χαλάς λεφτά αλλά να σου πω γ μένα. Χαλάω αρκετά ευρώπουλα το χρόνο που λες γιά "gadgets", αν και είμαι σχετικά φτωχός(όχι φτωχός. Φτώχεια με σχετική φτώχεια διαφέρει). Βασικά οι σπατάλες μου γιά ψυχαγωγία αφορούν κατά 100% τα κινητά τηλέφωνα. Ούτε extra ρούχα, ούτε extra παπούτσια, ούτε τίποτα! Κινητό και τα απολύτως απαραίτητα. Μάλλον για αυτό δεν έχω πάρει iphone. iphone παίρνουν συνήθως αυτοί που έχουν λεφτά για πέταμα. Και έχουν έναν τόνο gadgets κάθε είδους. :)
    Η κουτσή Μαρία πιάνει το iphone στο στόμα της γιατί το έχει αγοράσει μέχρι και η γειτόνισσα της, η κουτσή Τασία και το παίζει techfreak.

    Τα προβλήματα του i4 δεν επινοήθηκαν. Υπάρχουν! Θέλω να δω πότε θα το παραδεχτείτε...

    Τέλειος συνδυασμός hardware & software? Εδώ πέφτει ένα μεγάλο LOL!
    Software: Το μοναδικό smart OS που χρειάζεται hackάρισμα για βασικές smart λειτουργίες είναι τέλειο? Δεν νομίζω. 'Ισως είναι το πιο εύχρηστο κινητό αφής, αλλά αυτό είναι πολύ μακριά από το καλύτερο software!
    Hardware: 'Εφτασε επιτέλους τα 5MP. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Η οθόνη 3.5" δεν είναι και πάλι κάτι το ιδιαίτερο, ενώ έχει περισσότερα pixels όχι όμως αρκετά για να κάνουν την διαφορά. Η τεχνολογία οθόνης R.D (Retina Display) κάνει την πρώτη και ίσως την τελευταία εμφάνιση της στο iphone 4. Τέλος, όταν μιλάς γιά hardware, η έλλειψη hardware qwerty προφανώς είναι ένα - ακόμα.

    Συμφωνώ απόλυτα και με τον Μάριο στο ποστ #35..

    Τέλος, θα είμαι εδώ και μετά από ένα εξάμηνο, που το i4 θα έχει πουλήσει άπειρα κομμάτια, θα έχουν αυτοκτονήσει 5-6 υπάλληλοι της Foxconn ακόμα, θα βγαίνουν τα πρώτα κινητά με διπύρηνους επεξεργαστές, και θα λέω τα ίδια πράγματα που λέω τώρα και έλεγα παλιότερα. ίσως και χειρότερο.

  • Μαριε εχεις δικιο....Ολα ειναι υποκειμενικα....αυτο λεω κ εγω.....οκ μπορει να μ αρεσουν τα προιοντα της apple αλλα μεχρι ενα οριο.....απλα αυτο που γινεται ειναι πρωτακουστο κ κουραστικο....

  • @Spyroscesarsc επειδή σε παρακολουθώ συνέχεια τελευταία και εδώ και σε άλλες σελίδες(πάνω κάτω τα ίδια διαβάζουμε) με βρίσκεις σχεδόν σύμφωνο σε ότι λές.Τουλάχιστον στα 90 τοις 100 απο αυτά που λές.Έχεις πολύ δίκαιο σε αυτά που λές απλά επειδή και γώ το ίδιο κάνω και έκανα κατέληξα στο ότι όσα και να λές κάποιοι όταν έχουν πάρει αποφαση να μην καταλάβουν όσο και να χτυπάς τον κώλο σου(σόρρυ!) κάτω δεν θα καταλάβουν

  • @giannis, το ξέρω man! Οι άνθρωποι που φανατίζονται με εταιρίες και προ'ι'όντα δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Ελπίζω μόνο, να είναι ακόμα ανήλικες μήπως προλάβουν και αποβάλλουν αυτά τα κουσούρια, γτ αν είναι ενήλικες και σκέφτονται έτσι είναι επικίνδυνο. Γτ ο φανατισμός μπορεί εύκολα από μία εταιρία να μεταφερθεί σε μία θρησκεία ή κάτι άλλο και τα αποτελέσματα να είναι τραγικά. :P

  • αφου δεν ειναι το i4 το καλυτερο τοτε ποιο ειναι?δεν υπαρχει..και προβληματα να εχει το κινιτο τα σπαει..και ειμαι fun adroid εχω desire..

  • Ετσι οπως παει η Apple θα βγαλει θηκη για να το κραταμε με τα δυο μας ποδια η με το "τριτο ποδι μας" ;)

  • Οκ..εγω προσωπικα δεν είμαι ουτε ifun ουτε hater..απλα..περιμενο με τοση ανηπομονεσια να βγει το νεο iphone ...και είμαι σιγουροσ οτι αυτο θα είανι το κηνιτο που θα αγορασω τα χριστουγεννα..Και ξαφνικα διαβαζω οτι εχει προβληματα στην οθονη,είναι πολυ ευεσθητο,το προβλημτα με το σημα και με πιανει μεγαλη απογοητευση(ΜΑΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ)
    για να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • καλά ρε συ Spyroscesarsc, απάντησες όπως ακριβώς θα απαντούσα.δεν έχω να πω τίποτα άλλο!
    Έγραψες...πάντως να ξες, οι καμένοι ifans μυαλό δε θα βάλουν ποτέ. γιατί απλά είναι πορωμένοι-καμένοι με το Iphone! και όπως έχω πει-όπως έχει υποθεί και σε comment πιο πάνω- και σκ@τά με μηλαράκι θα αγόραζαν!τόσο καμένοι είναι.
    Δε θα καταλάβουν ποτέ.
    Επίσης για όσους καυχιούντε για τις 200000 εφαρμογές...αν σκεφτείς μόνο ότι οι μισές και παραπάνω είναι άχρηστες και απλά κάνουν το iphone να κάνει πράγματα που εδώ και χρόνια κάνουν άλλα κινητά....ε τι να πω...!!!
    Υ.Γ: αφού η Αpple προσφαίρει απλότητα,γιατί να πρέπει να αν πάρω iphone να μετατρέπω τις ταινίες μου για να παίζουν στο γιωτό-phone; και να μην μπορώ να περάσω ακόμα και τις 720p(DivX HD) στο κινητάκι μου με ξεχωριστούς υπότιτλους χωρίς να χρεάζεται να τους ενσωματώσω όπως κάνουν τα υπόλοιπα κινητά!!!(βλέπε Wave, Galaxy S)

  • αμα δεν εβγαζε η apple το iphone ακομα gtp κινητα θα υπηρχαν..μολις βγηκε το iphone βγαλαν και οι αλλες εταιριες καλα κινητα..ακομα και το galaxy S copy το iphone ειναι...

  • Το μονο καλο της Apple,δημιουργησε τον ανταγωνισμο και εχουμε την προοδο και τα ωραια κινητακια τωρα να απολαμβανουμε.Τωρα μπορει να μας αδειασει την γωνια!!lol οχι πως μπορει να κανει κιαλλιως με to ifail4 αφου τωρα θελει να κανει αυτη ανταγωνισμο και να μιμηθει αλλους(μεγαλη αλλαγη στο σχημα,καμερα) αλλα τωρα δεν την παιρνει,εχασε την μπαλα.
    Spyroscesarsc ευχαριστο για την συμπαρασταση,συμφωνω και απαυξανω και εγω μαζι σου!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.