HP Veer, QWERTY με λειτουργικό webOS και οθόνη 2,5 ιντσών

Από το ένα άκρο στο άλλο. Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε μια συσκευή με λειτουργικό σύστημα webOS και η οθόνη 9,7 ιντσών του tablet HP TouchPad σας φαίνεται μεγάλη, τότε το άλλο άκρο ακούει στο όνομα HP Veer και έρχεται σε πολύ μικρό μέγεθος με QWERTY πτυσόμενο πληκτρολόγιο και οθόνη 2,5 ιντσών. Πολύ συμπαθητικό.

HP Veer
Λειτουργικό σύστημα: webOS
Επεξεργαστής: 800MHz
Οθόνη: 2.57 ίντσες, 320×400 pixels, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Proximity sensor, light sensor and accelerometer
Μπαταρία: 910 mAh
Διαστάσεις: 54.5x84x15.1 χλστ.
Βάρος: 103 γρ.





Επεξεργάστηκε την 9 Φεβρουαρίου 2011 23:49

Σχόλια

  • Η νέα έκδοση του palm pre είναι ουσιαστικά αλλά πλασάρεται έτσι επειδή η hp αγόρασε την palm.

  • Μου αρέσει η λογική του WebOS... multitasking - centric σε εποχή που το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ multitask είναι μύθος... αλλά αν δεν έχει τα widgect-άκια δεν λέει...

  • Παιδιά, σε συνομιλίες που είχα με στελέχη της Hewlett Packard Hellas μου εξέφρασαν την επιθυμία τους να αρχίσουν να φέρνουν τις φορητές συσκευές της HP στη χώρα μας (smartphones και Tablet).

  • Ωραία...στο βιντεο παρουσίαση ανέφερε οτί θα κυκλοφορήσει νωρίς την άνοιξη,οπότε σε κανα δυο μήνες για αμερική....για ελλάδα αν κυκλοφορήσει λογικά θα αργήσει..

  • ειδα hands on στο engadget και επαθα πλακα με το ποσο smooth ειναι το webOS ακομα και σε 2,6 ιντσες ! για τα τεχνικα χαρακτηριστικα τι να πουμε το 3GS που εχω εχει 600 MHz επεξεργαστη και 256 MB μνημη! αν ερθει ελλαδα και σε λογικη τιμη (καπου 150 με 200 το υπολογιζω) θα το αγορασω οχι ως δευτερο κινητο αλλα σαν gadget περισσοτερο.

  • Δεν έχει να κάνει το μέγεθος της οθόνης στο πόσο smooth είναι ένα λειτουργικό...
    Το οτί είναι smooth οφείλεται στο καλογραμμένο λειτουργικό webOS και οτί το hardware είναι επαρκές ωστέ να καλύψει τις ανάγκες των πόρων που χρειάζεται το λειτουργικό για να λειτουργήσει...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.