Smartphones

HTC 10: Με πιστοποίηση IP53 – Έχει αντοχή στο νερό;

Το πολυσυζητημένο HTC 10 είναι επίσημο εδώ και ένα 24ωρο. Η HTC επικεντρώθηκε σε πολλά σημεία κάνοντας εκτενή αναφορά στο design, αλλά και χαρακτηριστικά όπως η κάμερα, η οποία είναι 12 Megapixel UltraPixel 2 και φιγουράρει πρώτη στην λίστα του DxOmark.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η αντοχή στο νερό, είναι ένα feature που έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, η HTC δεν έκανε καμία αναφορά σε αυτό.

Σήμερα έρχεται στέλεχος της HTC, ο Jeff Gordon (Global Online Communications Manager), ο οποίος μέσα από tweet λέει ότι το HTC 10 έχει πιστοποίηση IP53. Αυτό σημαίνει ότι αντέχει αν πέσουν πάνω του σταγόνες νερού και όχι να βυθιστεί. Η συγεκριμένη πιστοποίηση δεν είναι ίδια με την IP68 του Samsung Galaxy S7, που του επιτρέπει να βυθιστεί για μισή ώρα σε 1.5 μέτρο νερού.

Η πιστοποίηση IP53 σημαίνει ότι το HTC 10 προστατεύεται ελαφρώς από νερό και σκόνη. Στον όρο IP53, ο αριθμός 5 δείχνει ότι είναι ως ένα σημείο προστατευμένο από την διείσδυση της σκόνης και το 3 δείχνει ότι αντέχει σε νερό το οποίο πέφτει σε μορφή σπρέι.

Το HTC 10 ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, κάμερα 12 Megapixel UltraPixel 2, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel με OIS, μπαταρία 3000mAh και τρέχει Android 6.0 Marhsmallow με HTC Sense 8 UI.

Διαβάστε επίσης: HTC 10: Τιμή και διαθεσιμότητα

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Απριλίου 2016 15:54

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.