HTC 10: Σταματά ξανά η αναβάθμιση σε Android Nougat

Την Τρίτη η HTC ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android Nougat το HTC 10. Το update διατέθηκε στα ευρωπαϊκά μοντέλα, αρχής γενομένης από τη Μ. Βρετανία. Αυτή ήταν η δεύτερη προσπάθεια της HTC να φέρει το Nougat. Πριν από λίγες εβδομάδες είχε διακοπεί ξανά η διάθεση του Nougat λόγω διάφορων bugs.

Ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά τα κατάφερε. Η αναβάθμιση του HTC 10 σταμάτησε ξανά και η ανακοίνωση έγινε στο Twitter από τον Graham Wheeler, ο οποίος είναι HTC Product and Services Director για EMEA (Europe, Middle East, Africa). Ο ίδιος αναφέρεται σε κάποιο “τεχνικό πρόβλημα”.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη η αναβάθμιση, αλλά ο Wheeler εκτιμά τον επόμενο μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα και η Sony σταμάτησε το Nougat update για Z5, Z3+, Z4 Tablet και σήμερα ανακοίνωσε πως ακόμη εργάζεται για την επιδιόρθωση των προβλημάτων.

htc 10 nougat update, HTC 10: Σταματά ξανά η αναβάθμιση σε Android Nougat

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

Ενταξει αμα ειναι να βγαινουν αναβαθμισεις που δε δοκιμαζονται καλα καλυτερα ας καθυστερουν. Τα ιδια και με τα sony. Μαλλον καλα εκανε η samsung που εβγαλε beta Εκδόσεις και τις εδινε για δοκιμη. Αυτο το nougat δε θα ανεβει ποτε πανω απο ενα τις εκατο…

Geo

Κι αγχωνόμουν που σα μικροdeveloper που είμαι ότι δεν κάνω junit tests ή οτιδήποτε…

Είναι προφανές, από τα 2 περιστατικά πλέον της HTC, το ένα της Samsung, το ένα της Sony, και σε hardware (πιθανώς) level το περιστατικό με τη μπαταρία του Note…
ότι καμιά εταιρεία δεν κάνει ουσιαστικά test στα προϊόντα της…

Σφάζονται ποια θα πρωτοπρολάβει κι ό,τι γίνει.Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα από εταιρείες κολοσσούς (ή έτσι πίστευα); Σταμάτησαν προχτές ξέρω γω βρήκαν ένα bug σε 2-3 μέρες και το ξανάβγαλαν στον καταναλωτή-πειραματόζωο;;; Εμ σιγά μη δεν έβγαζε πάλι πρόβλημα

ΤΡΑΓΙΚΟΙ

James

Δεν τα δίνουν τα update σε κάνα πιτσιρικά στο XDA να ξενοιάσουμε και εμείς και αυτοί; Από το καλοκαίρι έχουν βγάλει nougat Roms έχοντας έναν υπολογιστή στο δωμάτιό τους χωρίς τους πόρους και την πρόσβαση των εταιριών.

M.G

Χωρίς να έχω καμμία διάθεση για αντιπαραθέσεις και τα συναφή, καθότι μέχρι πρότινως κάτοχος συσκευής Nexus, η μόνη που πραγματικά αντιπροσωπεύει το Android με αξιώσεις, θα πω…μία άμοιρη ενημέρωση περιμένετε και αν, και πάλι με το άγχος αν θα δουλέψει σωστά ή όχι. Άγχος μετά την εγκατάσταση να δεις αν τρέχει σωστά, αν έχει λόξυγκες και τα τι αύτα. Μετά τα Nexus πραγματικά το χάος…Πριν από λίγο πήρα στο SE μου την 10.2.1 και ούτε καν ασχολήθηκα, όπως και με την αρχική 10, να δω αν “παίζει”σωστά….

ChristosT

@M.G και τα Apples έχουν “λόξυγκα” όπως και τα υπόλοιπα και μάλιστα περισσότερους απο τα Androids άν δείς τα history updates του ios απλά όλα είναι θέμα ψυχολογίας.
Έχω Note 4 και ουδέποτε με κρασσάρισε ή με άφησε. Κάνω αναβάθμιση και δεν κοιτάω άν διορθώθηκε κάτι αφού δεν έχω πρόβλημα “οπτικα”.
Τα προβλήματα στα Bugs δεν βγαίνουν σε όλους. Αλλά σε ορισμένες συσκευές.
Οπότε επειδή περιμένω σε 5 ημέρες το 6S Plus στο λέω απο τώρα οτι δεν περιμένω αυτό που λές.
Είχα και έχω φίλους με Iphones. Αρκετοί είχαν προβλήματα σε βαθμό σπάσιμο…ξέρεις τί.
Όλα συσκευές είναι με άσσους και μηδενικά.
Τελειότητα δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Άν σου δώσω links που σχολιάζουν Apple-ήτες θα δείς ΑΜΕΤΡΗΤΑ παράπονα.
Απλά με ότι βολέυεται ο καθένας ψυχολογικά…

Ν.τ.ο

Htc και ποιότητα έχουν πάψει να είναι μαζί από το onex .5 χρόνια δηλαδή. Κι αυτός είναι ο λόγος που έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης. Τίποτα εδώ και 5 χρόνια δε γίνεται σωστά. Ακόμα και οι για τους αμετανοητους φανατικούς καλές συσκευές πχ m8,είχαν παμπολλα προβλήματα. Το ίδιο και με το λογισμικό. Τα ίδια και τα ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.