HTC: Άγνωστο smartphone έλαβε πιστοποίηση Bluetooth 5.0 και θα έχει συμβατότητα 5G

HTC, HTC: Άγνωστο smartphone έλαβε πιστοποίηση Bluetooth 5.0 και θα έχει συμβατότητα 5G

Η επόμενη γενιά mobile internet με όνομα 5G, που είναι συντομογραφία για το fifth generation, είναι στο δρόμο και φέρνει εξαιρετικές ταχύτητες download και upload. Αρκετές εταιρείες όπως η Samsung, η LG και η Huawei έχουν ήδη ανακοινώσει συσκευές που θα είναι 5G Ready. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες όπως η HTC οι οποίες δεν έχουν κάνει κάποια ανακοίνωση, αν και μάλλον θα κυκλοφορήσουν συσκευή που θα υποστηρίζει το νέο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Εδώ και μερικούς μήνες υπάρχουν υπαινιγμοί ότι η HTC θα βγει από την αγορά smartphones σύντομα. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε στο στο Geekbench άγνωστο mid-range smarphone της εταιρείας, και πριν περίπου ένα μήνα ο γνωστός leakster, Evan Blass αποκάλυψε ότι η εταιρεία ίσως να δουλεύει σε ένα 5G smartphone με αριθμό μοντέλου 2Q6U. Τώρα, ένα HTC κινητό με τον ίδιο αριθμό μοντέλου, 2Q6U10000, έλαβε Bluetooth πιστοποίηση.

Δυστυχώς, η καταχώρηση στο Bluetooth Launch Studio, δεν αποκαλύπτει τίποτα για το smartphone πέρα από το γεγονός ότι θα υποστηρίζει Bluetooth v5.0. Προς το παρόν δεν υπάρχουν οποιεσδήποτε φήμες για το κινητό, αλλά σύμφωνα με θεωρίες ίσως κυκλοφορήσει υπό το όνομα HTC U13, δεδομένου ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμη βγάλει την επόμενη γενιά των HTC U12.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.