HTC smartphones, Γρίφος η δήλωση για τη μελλοντική αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας έκδοσης Android 4.0 Ice Cream Sandwich και του Samsung Galaxy Nexus η HTC εξέδωσε ανακοίνωση με σκέψεις για τα μελλοντικά της πλάνα. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι σκοπός της είναι να αναβαθμίζει όσο περισσότερα μοντέλα μπορεί θέλοντας όμως να διατηρήσει την ταχύτητα και την ευχρηστία τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση στα αγγλικά.

“We are excited about the latest update for Android, Ice Cream Sandwich, and are currently reviewing its features and functionality to determine our upgrade plans. Our goal for Android updates is to give every customer an improved user experience, which means balancing each phone’s unique hardware, HTC Sense experience and the Android kernel. While our goal is to upgrade as many of our recent devices as possible, we are committed to maintaining every phone’s performance and usability first. Please stay tuned for more updates on specific device upgrade plans.”

Εμένα πάντως αυτό μου θυμίζει το περιστατικό με τη μη αναβάθμιση του HTC Desire σε Android 2.3 (μάλλον έχει και δεν έχει!). Λέτε η HTC να αφήσει αρκετά Android smartphones χωρίς Ice Cream Sandwich; Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας κρατάμε ενήμερους.

Η Samsung Hellas έχει δηλώσει εδώ στο Techblog ότι θα αναβαθμιστούν επίσημα σε Android 4.0 τα μοντέλα Galaxy S II και Nexus S. Αναμένουμε σχετικές ενημερώσεις από HTC, LG και Sony Ericsson.

, HTC smartphones, Γρίφος η δήλωση για τη μελλοντική αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geov85

Το htc sensation, πιστεύετε πως θα αναβαθμιστεί;

Geo

Παίζει η μαμα Rom να είναι η ομορφότερη από οποιαδήποτε custom αυτή την στιγμή… 🙂

Αλέξανδρος

να τολμήσω να ρωτήσω για το desire z??

panos

Αντε περιμενουμε αναβαθμιση στο sgs2

vaskor

Το λένε καθαρά από την εταιρεία πως θέλουν τα τηλέφωνά τους να είναι εύχρηστα. Να μπορούν να εκμεταλλευτούν το σύνολο των χαρακτηριστηκών τους.
Εαν το λειτουργικό τα “βαραίνει” και τα κάνει να αντιδρούν σε όχι γρήγορο χρόνο στο πάτημα κάθε εντολής, τότε δεν θα τα αναβαθμίσουν. Είναι σαφές και προσωπικά μου φαίνεται και λογικό.
οπότε θα αφήσουν τα τηλέφωνα που κυκλοφορούν εκεί που είναι ήδη και θα προσπαθήσουν πλέον να παράξουν νέου τύπου συσκευέςπου θα μπορούν να τρέξουν ΑΡΙΣΤΑ το σάντουιτς.
Αυτό θα δημιουργήσει μια ξεπερασμένη γενιά κινητών, με τον ίδιο σχεδόν τρόπο που έμεινε πίσω και το symbian της νόκια με τα δεκάδες εκατομμύρια συσκευές που κυκλοφορούν. Δεν έπαψαν να είναι χρηστικά απλά είναι “πασέ”…

mpokolis

Το ΗΤC Desire όμως πήρε τελικά μια χαρά το Android 2.3

Dimitris

Κώστα συμφωνώ πως όλες οι εταιρείες πρέπει να σέβονται του καταναλωτές τους και με το παραπάνω!!!
Πάντως ως κάτοχος ΗTC Desire με 2.3.3 official το κινητό φαίνεται πιο smooth,πιο γρηογορο(άμεσο),με φοβερη διαχείριση και λίγο καλύτερη βελτίωση στην κατανάλωση ενέργειας(μπαταρίας)
Τώρα το τι παιχνίδια managment και λοιπών στρατηγικών παίζονται στην πλάτη μας από την κάθε εταιρεία..ουδείς ξέρει!

tasos

συμφωνω!αν η lg κανει να φερει την 2,3 τοσους μηνες δηλαδη τηνς 4 ποτε θα την φερει??(αν την φερει,χαχαχαχα)

thorgoth

παντως μην ξεχναμε οτι η HTC συγκεκριμένα δεν θα επιθυμεί να χωρέσει την ICS εκδοσή χωρις να υπαρχει χώρος για το Sense..
αυτος και ηταν ο κυριος λογος με το ολο ” δράμα ” του Desire..το αν θα πρεπει να εχει η οχι Sense

επισης το να κάτσει και να αναπτύξει το Sense για το ICS ειναι μια καλη δικαιολογία ώστε είτε να καθυστερησει να αναβαθμισει μοντελα που ηδη κυκλοφορουν Η να αναπτυξει νεα…

Giannis

παιδια για το galaxy s εχει ανακοινωθει τιποτα? οσο για τα νεα λειτουργικα της android θα επρεπε να τα ελαφρυνουν οχι να τα βαραινουν…οπως και τα windows τα ελαφρενουν πια!ελπιζω να γινει αναβαθμιση και στο galaxy s γτ πρεπει να ειναι πολυ καλο το σαντουιτς η τουλαχιστον να προσθεσουν καποιες εφαρμογες στην εκδοση 2.3 οπως face recognition που μου εκανε αρκετα καλη εντυπωση! 🙂

md03582

Εμεις με το desire hd με το ζορι πηραμε την 2.3. Δεν το κοβω να παιρνουμε σαντουιτς..

giorgaras

Η ΗTC δεν εχει μεγαλο προβλημα με τις αναβαθμισεις (οχι τοσο μεγαλο οσο η LG).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.