HTC Desire 12: Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Η HTC θα ανακοινώσει σύντομα νέες κινητές συσκευές. Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε για την κυκλοφορία ενός μοντέλου ονόματι Desire 12, το οποίο θα αποτελέσει μια entry-evel επιλογή με ικανοποιητικά χαρακτηριστικά και οθόνη αναλογίας 18:9.

Πλέον, μαθαίνουμε αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα specs της συσκευής. Το Android Authority δημοσίευσε μια εικόνα από το κουτί του επερχόμενου κινητού, η οποία μαρτυρά την πλειοψηφία των τεχνικών του χαρακτηριστικών. Αν η φωτογραφία είναι αληθινή, τότε το Desire 12 θα ενσωματώνει όντως οθόνη 5.5 ιντσών με αναλογία 18:9 και ανάλυση 720×1440 pixels. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή ίσως φέρει bezel-less σχεδιασμό. Στο εσωτερικό της θα κρύβεται ένας τετραπύρηνος MediaTek επεξεργαστής, με την συνοδεία 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα θα είναι της τάξης των 12 Megapixel, ενώ ο selfie φακός θα “αισθάνεται” 5MP.

Αναφορικά με την μπαταρία, η χωρητικότητα της θα φτάσει τα 2730 mAh. Τέλος, να σημειωθεί πως το κινητό θα δέχεται έως και δύο κάρτες Nano SIM. Τα χαρακτηριστικά τοποθετούν ξεκάθαρα το Desire 12 στην low-end αγορά. Αν η τιμή κυμανθεί κοντά στα 150 ευρώ, τότε το smartphone θα μπορούσε να προσελκύσει πολλούς καταναλωτές. Όμως, κάποια στοιχεία όπως η ανάλυση της οθόνης και η ποιότητα των δύο φακών αποτελούν “απωθητικό” παράγοντα, σε περίπτωση που το Desire 12 κοστολογηθεί ακριβότερα. Αναμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση του, που μπορεί να λάβει χώρα στο MWC 2018.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.