HTC Desire και Desire HD θα αναβαθμιστούν σε Android 2.3 Gingerbread;

Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της HTC που επικαλείται η ιστοσελίδα Slashgear, η HTC σκοπέυει να διαθέσει την πολυπόθητη αναβάθμιση σε Android 2.3 για να μοντέλα Desire, Desire HD, Desire Z αλλά και τα νέα Incredible S και Desire S. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους χωρίς να είναι συγκεκριμένη η σειρά με την οποία θα δοθεί το update.

“We are excited to announce that the Desire HD, Desire Z, Desire and Incredible S will receive the Gingerbread update in Q2.”

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Φεβρουαρίου 2011 17:51

Σχόλια

  • Πάντως η HTC στα κορυφαία της μοντέλα είναι σωστή με τις αναβαθμίσεις.
    Όταν είχα το Desire η αναβάθμιση σε 2.2 βγήκε μόλις 2 βδομάδες μετά από αυτήν του Nexus One.
    Πιστεύω πως η αναβάθμιση θα έρθει συντομότερα παρά αργότερα.

  • θεωρω οτι η HTC εχει καλο support (θυμαμαι οταν το προηγουμενο κινητο μου το hero ειχε παρει την 2.1 το κινητο φυσαγε !!!!)

    περιεμνω το ιδιο και για το desire hd μου οταν βγει η 2.3 !!!! οποτε αναμενουμε .....

  • galaxy s με διαφορα παρτςω να καταλαβεις κωλανε οι μισες εφαρμογες απο αντροιτ δν εχει καν φλας στν καμερα εχει 2.1 λογισμικο αλα εχει καλη οθονη μεγαλο κινητο δν δεινω ουτε 10 ευρο για το galaxy

  • Αγαπαητέ techblog ή κάποιος με Android λειτουργικό μπορεί να δοκιμάσει αν υπάρχει εφαρμογή για SSH πρωτόκολο στο Android Market;

  • Άντε να αναβαθμιστή το Galaxy S Που ακόμα και με την άθλια Ελληνική 2.2 είναι αστέρι οπότε με την 2.3 θα είναι το Galaxy S2 απλώς με 0,3΄' μικρότερη οθόνη! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις καινούργιο κινητό αφού κανένα δεν κάνει κάτι παραπάνω απο το S ουσιαστικά και είναι με κατάλληλη οθόνη 4άρα!!!!

  • Αν και με την 2.2 το Desire πάει ήδη σφεντόνα, κάθε update ειναι ευπρόσδεκτο :) Είναι καλό να βλέπεις οτι τα χρήματα που έδωσες για ένα κινητό πιάνουν τόπο και η εταιρία (η HTC επι του παρόντος) φροντίζει να τα υποστηρίζει...

  • Κώστα εκτός από τα καλά νέα για την αναβάθμιση πες μας αν
    ξέρεις για το αν το desire θα φορέσει το νέο HTC
    sense.....

  • Τα desire HD και Ζ ήταν δεδομένο ότι θα πάρουν τη 2,3 αφού βγήκαν με 2,2. Για το απλό desire κρατάω μια επιφύλαξη...

  • Παιδιά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το Desire θα πάρει με την αναβάθμιση, το νέο HTC Sence που έχει το Desire HD.
    Μου το είπε άτομο που δουλεύει μέσα στην HTC Ελλάδος.

  • Να σημειωθεί ότι το Desire S θα κυκλοφορήσει με το 2.3 out of the box και γι'αυτό γίνεται λόγος μόνο για το Incredible S, επειδή θα κυκλοφορήσει με το 2.2.

  • Το Galaxy S είναι το απόλυτο κινητό! αριστουργηματικά κατασκευασμένος! απλά η Samsung έχει κάνει μερικές βλακειούλες στο software... με RFS δεν πάς πουθενά
    Μόνο εκεί το DHD τον τρώει τον γαλαξία, στο Input/Output... οκ... και στα μεγκαπίξελ... :P
    από την στιγμή που βάλεις EXT2 ή EXT4 είσαι καλυμένος... και γι αυτούς που λένε για το Quadrant (μεγάλη μουφιά!), με OCFL 2.0 εμένα έπιανε 2.700 και τώρα που του έχω ROM του Darky με SpeedMod kernel σε EXT4 πιάνει 1500 και είναι 78522 φορές πιο γρήγορο και από το stock και από το OCFL και από το DHD και από οποιοδήποτε άλλο κυκλοφορεί.
    Τώρα θα μου πείτε, σημασία έχει τι κάνεις με το που το παίρνεις... εγώ δεν συμφωνώ απολύτως, από την στιγμή που έχεις κάτι στα χέρια σου και μπορείς να το βελτιώσεις τότε γιατί να μην το κάνεις και μετά να το συγκρίνεις?? ουσιαστικά αποκαλύπτεις την κρυμμένη δύναμη του Galaxy S... που έχει ακόμα πολλά να δείξει! είναι αυτό που λενε "BEAST"!!

  • ωραία ανακοίνωση!!!!! έτσι για να κρατάμε τα πρόβατα στο μαντρί..... γενικά μιλάω, όχι για την HTC :-)

    • Το συγκεκριμένο κινητό και με την 2.2 είναι μια χαρά. Δεν θα φύγει κάποιος από το μαντρί αν δεν αναβαθμιστεί ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.