HTC Desire S, Αναβαθμίστηκε σε HTC Sense 3.0 και 2.3.5 Gingerbread

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα φίλοι του Techblog με ενημέρωσαν ότι το HTC Desire S αναβαθμίστηκε σε Android 2.3.5 και μαζί κατέφτασε και η αναβάθμιση στο UI (user interface) HTC Sense 3.0. Ναι, αυτό το το UI που γνωρίσαμε μέσα από το μεγάλο, το HTC Sensation. Πριν λίγο ολοκλήρωσα και εγώ το update στο δικό μου Desire S. Το αρχείο είναι αν θυμάμαι καλά 34MB και το κινητό άλλαξε εντελώς.

Kudos to Γιώργος T.

Επεξεργάστηκε την 21 Οκτωβρίου 2011 8:30

Σχόλια

  • θα το αγοράσω αυτές τις μέρες!!! ελπίζω να αξίζει και να με καλύψει για 2-3 χρονάκια...

  • Αφού έχει τα ιδία specs με το desire το απλό γιατί δεν θα πάρει το sense? 3.0 λυπάμαι πραγματικά αυτούς που έσκασαν 450 και 500 για το desire

    • Ok!!!
      Να πουμε στους φιλους που ρωτανε: η αναβαθμιση πραγματοποιειται μεσα απο το κινητο.

  • Καλα λεει ο Κωστας,πραγματικα αλλαξε πολυ το κινητο,αισθητα πιο γρηγορο,παρολο που τα γραφικα-εφε εχουν αφξηθει πολυ και σιγουρα πολυ πιο εντυπωσιακο !Παρα πολυ καλο update,το περιμενα πως και πως απο την προηγουμενη βδομαδα που κυκλοφορουσε η φημη!Αντε και android 4 απο τον νεο χρονο...

  • Τα Desire S , Incredible S , Desire HD θα πάρουν όλα την νέα έκδοση Sense 3.0 με Android 2.3.5 σύμφωνα με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους . Το επόμενο στη σειρά είναι το Incredible S ΚΑΙ τελευταίο πάει το Desire HD . Όπως φημολογείται στο σε διάφορα φόρουμ η αναβάθμιση αναμένεται αρχές με μέσα Νοεμβρίου. Επίσης η HTC όπως και η SE δήλωσαν πως θα αναβαθμίσουν κάποια από τα μοντέλα τους σε ICS ,άρα μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα λάβουμε καί μείς την νέα έκδοση της Google για έναν απλούστατο λόγο , σχεδόν όλα τα High End μοντέλα της Sony φοράνε το ίδιο Hardware με την σειρά S (εκτός του Wildfire S ) όπως επίσης κ του Desire HD.Επιπλέον να προσθέσω ότι καί το Sensation XL θα φοράει το ίδιο Hardware (MSM 8255 1.5 Ghz με 768mb RAM) με την μόνη διαφορά τον συγχρονισμό του επεξεργαστή . Σίγουρο δεν είναι πάντως μια ελπίδα μπορούμε να χουμε .

  • το δικό μου το desire s είναι ακόμα στο 2.3.3 και όσο και αν του κάνω έλεγχο για update μου βγάζει ότι το κινητό είναι updated. Αλήθεια ξέρει κανείς με ποια σειρά αναβαθμίζονται οι συσκευές? (imei, ημέρες/νια πρώτης ενεργοποίησης της συσκευης...)

  • Παιζει καποιο ρολο για την αναβαθμιση αν το κινητο ειναι παραεισαγωγης η' οχι?Θα ειχε ενδιαφερον να ξεραμε γιατι προσωπικα δεν το γνωριζω αν προηγειται το ελληνικο και επονται τα παραεισαγωγης και τα αγορασμενα στο εξωτερικο?Μηπως τα παραεισαγωγης και τα ξενα δεν αναβαθμιζονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια Ace-hellas που ειναι υπευθυνη για την ελληνικη εκδοση?

  • Τελικά ξέρει κανείς κάτι για αυτό που ανέφερα πιο πάνω;Κώστα θα μπορούσες να μας διαφωτισεις και αν δε το ξέρεις να το ψάξεις μέσα από τις άκρες που έχεις και να μας πεις κάτι έγκυρο!
    " Παιζει καποιο ρολο για την αναβαθμιση αν το κινητο ειναι παραεισαγωγης η’ οχι?Θα ειχε ενδιαφερον να ξεραμε γιατι προσωπικα δεν το γνωριζω αν προηγειται το ελληνικο και επονται τα
    παραεισαγωγης και τα αγορασμενα στο εξωτερικο?Μηπως τα παραεισαγωγης και τα ξενα δεν αναβαθμιζονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια Ace-hellas που ειναι υπευθυνη για την ελληνικη εκδοση?"

  • Γεια σας,

    Σημερα εκανα ελεγχο για αναβαθμιση και μου ηρθε και εμενα το update 2.3.5 με Sense 3.0. Ολα λειτουργουν κανονικα χωρις προβλημα. Δεν βλεπω καμια διαφορα στην ταχυτητα, για μπαταρια δεν ξερω ακομη.Εχω Desire s!

  • dr.Tzef, δεν μπορώ να μάθω δυστυχώς.
    Έχουν γίνει "ακριβοθώρητοι" εκεί στην HTC.

  • Ρε συ Κώστα, προλαβαίνεις να κάνεις μήπως κανένα hands on βιντεάκι για το desire s τώρα που πήρε και την αναβάθμιση να μας πεις και πως το βλέπεις μετά το update; Να μάθουμε και την άποψη σου για το συγκεκριμένο κινητό;

  • Παιδιά πριν καμιά ωρίτσα το έκανα και εγώ το update.Η διαφορά είναι εμφανής από το πρώτο λεπτό.Άλλαξε το κλείδωμα,ο καιρός, η γκαλερί, τα μηνύματα, έχεις την τελευταία έκδοση του android market,Γενικά έχει πιο μεγάλους χαρακτήρες στο ραδιόφωνο στο ημερολόγιο στην αριθμομηχανή και μέσα σε όλα αυτά συνεχίζει να είναι πολύ γρήγορο σαν συσκευή!Πράγματι μιλάμε για ένα καινούργιο κινητό!Μπράβο στην HTC!!

  • Εχω κάνει αναβαθμιση σε 2.3.5 και δεν μπορώ ούτε να το κλείσω, ούτε να το κάνω επανεκίνηση εχω htc desaire s.

  • Χρειαζομαι ΒΟΗΘΕΙΑ!!

    Εχω κανει update to desire s σε 2.3.5 και ενω πριν δεν ειχα κανενα προβλημα, τωρα το κινητο κλεινει και κανει επανεκκινησεις... Εχθες εκανε τουλαχιστον 7-8 :( Μου φαινεται περιεργο γιατι πραγματικα δεν γινοταν αυτο πριν την αναβαθμιση. Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.

  • καλησπέρα... Εχω κατενθουσιαστεί απο την αναβάθμιση... ΑΛΛΑ (πειτε με χαζό ή ότι άλλο θέλετε) δεν μπορω να κλείσω το τηλεφωνο.. Παρατεταμένο πάτημα το κουμπιου και δεν μου βγάζει το παραθυρακι με το power off, airplane mode κλπ.. ΤΙ ΚΑΝΩ?? ΒΟΗΘΕΙΑ

  • σημερα πηρα την αναβαθμιση android 2.3.5 sense 3 0 με αριθμο λογισμικου 2.10.401.8 το τηλεφωνο εχει αλαξει τελειως και το κυριοτερο δουλευει κανονικα. στην htc που πηρα τηλεφωνο δεν ηξεραν τιποτα απο εχθες για την αναβαθμιση στην ελλαδα....

  • Γεια σας παιδιά 2 ερωτήσεις...1,Πως κάνω εγκατασταση ενα προγραμμα gps στο htc desire s?
    2. Ανοιγω τον διακοπτη που λεει δικτυα κινητης τηλεφωνιας αλλά δεν μπαίνει στο διαδίκτυο.Γιατί?

  • Καλημέρα, έχω και εγώ το πρόβλημα με την νέα αναβάθμιση να μην κλείνει με τίποτα το τηλέφωνο.

  • Γεια σας! Βλέπω πως δεν είμαι η μόνη που εδώ και λίγες μέρες το κινητό δεν κλείνει με τίποτα!!
    Δεν λειτουργεί το κουμπί για απενεργοποιηση ούτε για λειτουργία πτήσης! Οπότε για να το κλείσω κλείνω την μπαταρία! Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να με διαφωτίσει; Η θα πρέπει να τρέχω στην HTC ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.