HTC Desire X πρώτη επαφή hands-on [IFA 2012]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση IFA 2012 και σας παρουσιάζουμε το HTC Desire X με οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 854×480 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 στο 1GHz, μνήμη RAM 768MB και κάμερα 5 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280×720 pixels. Δείτε το βίντεο.

Πλάι-πλάι με τη HTC One X.

Επεξεργάστηκε την 31 Αυγούστου 2012 12:57

Σχόλια

  • Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, ως συνήθως σαν γνήσιο htc θα είναι απλησίαστο και έχω την εντύπωση ότι κόλλαγε.

  • Δεν μπορώ να βλέπω το ονομα Desire στην οικονομική κατηγορία ενω παλιότερα ήταν στην high end.

    Προσωπικά για μένα τα branded Android έχουν τελειώσει, μονο καθαρό λογισμικό απο εδώ και πέρα ωστε να μην περιμένουμε απο τους κατασκευαστές για updates.

  • Τιμη στα 299 ευρω. Επίσης δεν έχει την δυνατότητα HD recording 480p@30fps (720X480 DVD RESOLUTION) και χωρις 2η καμερα αρε htc και μετά λες γιατί πέφτουν οι μετοχές σου....

  • @Κυριάκο η htc χρησιμοποιεί πολύ καλής ποιότητας υλικά, οπότε θα πληρώσεις κατι παραπάνω απο τα πλαστικά των υπολοίπων. Για να μείνει η τιμή χαμηλά θα πρέπει και να κόψεις και απο κάπου, δεν γίνεται όλα τα μοντέλα να έχουν τα πάντα και να κοστίζουν 600 και 700 ευρώ..

  • Κυριάκο,

    την τιμή πως την έμαθες? και εγώ ψάχνομαι για το συγκεκριμένο αλλά κανείς δεν ήξερε να μου αναφέρει τιμη. Πάντως εάν ειναι όντως 300 ευρώ ειναι πολύ καλή επιλογή....

    • Παιδιά, μόλις έλαβα την σχετική απάντηση! Μπαμ-μπαμ!

      Η τιμή του HTC Desire X είναι 349 ευρώ και θα βρίσκεται στα καταστήματα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.