HTC Dream, Το πρώτο Android κινητό τρέχει Ice Cream Sandwich [video]

Το πρώτο κινητό που κυκλοφόρησε με το λειτουργικό σύστημα Android ήταν το T-Mobile G1 (HTC Dream) και το έχω ακόμα στα χέρια από το 2008 σε άριστη κατάσταση από το 2008. Δείτε το σε αυτό το βίντεο να τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich με τον επεξεργαστή 528MHz και τη μνήμη RAM 192MB! Μέλλον και παρελθόν σε ένα βίντεο.

Μείνε πάντα ενημερωμένος για τις επικείμενες ή μη αναβαθμίσεις του κινητού και του tablet σου μέσα από τον Πίνακα Αναβαθμίσεων που δημιούργησε το Techblog. Κάνε τη σελίδα bookmark τώρα!

Πηγή

Σχόλια

  • το τρέχει στον τίτλο έπρεπε να μπεί σε εισαγωγικά!!! Αυτό δεν τρέχει....σέρνεται. Με αυτήν την λογική θα μπορούσαν να βάλουν και windows 7 στο Galaxy S2.

  • Και εδω σχολιο για το sgs2.. χειροτερο και απο το iphone εχει καταντησει... Παντα καποιος θα βρει τροπο να το κολλησει σε καθε τοπικ. Παντως οντως το κινητο σερνεται.. πιο αργο και απο Επιτάφιο..

  • πατας το settings αναβεις ενα τσιγαρο τραβας μια τζουρα και μετα κανεις οποια ρυθμιση θες χα χαχα

  • Πρέπει να σκεφτείτε ότι είναι port από το source κώδικα που δόθηκε από την google και δεν είναι βελτιστοποιημένο. Σαφώς η συσκευή είναι παλιά αλλά και σε νέες συσκευές αν δεν βελτιστοποιηθεί πάνω στο μηχάνημα ο κώδικας πάλι αργά θα τρέχει.

  • Αυτό το βίντεο είναι απαράδεκτο!! Πρέπει να βρουν αυτόν το χρήστη και να τον καταδικάσουν! Αυτό το βίντεο μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον βάρβαρο! Αν είναι δυνατόν... Τι φρικαλεότητες τολμάει να κάνει ο τυπάς, αυτό το παιδαρέλι, στο γέροντα τον κ.HTC Dream;;; :P:P χεχε

  • Λέτε να σηκώσει και το δικό μου W715 ICS...!??? :DD χαχαχα..!!!! Φιλότιμη προσπάθεια πάντως που του πέρασε ICS...Βασικά δεν είναι και τόσο αργό...Άντε ανοίγει το angry birds σε 7 λεπτά και 54 δεύτερα..! Αλλά θα "τρέχει" με 1 fpm...! (frame per minute :D)

  • Με το που διαβασα τα σχολια καταλαβα οτι σερνεται!! Νομιζα οτι κολλαγε το βιντεο :P

  • Εμενα παντως πιο πολυ απολα με εντυπωσίασε το link που σε πεταει στο post του techblog για το πρώτο android κινητο !!! Ειναι ωραιο να διαβαζεις posts για κατι το οποιο το περιμεναν ολοι καποτε με απορια και σημερα ξερουμε ολοι πως ειναι..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.