HTC Endeavor superphone, Λέγε με και Edge

Όσοι πλησιάζει η έναρξη της έκθεσης MWC 2012 (το Techblog θα είναι εκεί!) οι φήμες και οι πληροφορίες που έχουμε για smartphones που περιμένουμε να παρουσιαστούν εκεί, γίνονται πιο συγκεκριμένες. Το μοντέλο που γνωρίζαμε ως HTC Edge τώρα ονομάζεται HTC Endeavor (στα ελληνικά “προσπάθεια”) και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι τα εξής.

Οθόνη 4.7 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 χρονισμένο στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, HTC Sense 4.0 UI, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.3 Megapixel και Bluetooth 4.0.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Φεβρουαρίου 2012 17:59

Σχόλια

  • Γιατι οι εταιριες αντι να κοιτανε να φτιαξουν 2πυρηνα και 4πυρηνα κινητα,
    δε καθονται πρωτα να φτιαξουν μπαταριες που να μπορουν να τα υποστηριξουν??

  • karkavelas, μπορεί να μην έχει. Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι αυτό που εμφανίζεται στην εικόνα παραπάνω.

  • Μου αρέσει ο ελάχιστος χώρος γύρω από την οθόνη. Παρά τις 4,7 ίντσες του δεν θα είναι πολύ μεγάλο με αυτό το σχεδιασμό.

  • με το λειτουργικο που εχει θα σερνετε οπως τα περισσοτερα android κινητα,αν ειχε wp η ios θα ηταν πυραυλος...

  • Υποτιθεται πως το ics κανει καλυτερη διαχειριση των πυρηνων...και οταν μιλαμε για tegra 3 δεν βρισκω τον λογο να λαγκαρει....

  • Σε αυτούς που συνεχίζουν να αναρωτιούνται τον λόγο που οι μπαταρίες κινητών δεν βελτιώνονται στην καταναλωτική αγορά, αλλά μόνο στα χαρτιά (projects):

    Ο κόσμος του πετρελαίου για την απόκτηση κέρδους είναι φαύλος κύκλος, οπότε κανένας δεν θέλει μειωμένη ζήτηση πετρελαίου για χάρην των μπαταριών.(βλέπε αυτοκίνητα- για όσους δεν ξέρουν,δεν ήθελαν να εφαρμοστεί η τεχνολογία στα αυτοκίνητα. πλέον δεν θέλουν να βελτιωθεί με γοργούς ρυθμούς).

    Με λίγα λόγια, οτιδήποτε έχει να κάνει με μπαταρίες μένει πίσω λόγω των μεγαλοκαρχαρίων ανα τον κόσμο. ΔΕΝ είναι τυχαίο που η αμερική κατέχει το 45% των ρύπων παγκοσμίως και δεν δέχεται να κάνει κάτι γι αυτό. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

  • @ karkavelas επειδή το galaxy nexus δεν έχει κουμπιά δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνουν όλοι το ίδιο.Πολλά κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά θα πάρουν παγωτό και θα δουλεύουν κανονικά τα κουμπιά.Προσωπικά δεν μ'αρέσουν τα εικονικά γιατί τρώνε χώρο απ'την οθόνη

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.