LG Optimus 3D ή HTC EVO 3D [War of the Worlds]

Ο πόλεμος των κόσμων και η μεγάλη κόντρα στα 3D smartphones ξεκινάει με την επίσημη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του HTC EVO 3D στην Ελλάδα ενώ έχει προηγηθεί η επισημοποίηση της άφιξης του LG Optimus 3D πρώτα στη Cosmote. Με οθόνη 4.3 ιντσών, κάμερα και οθόνη 3D τα δύο τούμπανα smartphones διεκδικούν την κορυφή. Ποιό επιλέγετε;

Η τιμή του LG Optimus 3D έχει ανακοινωθεί και είναι 590 ευρώ. Κάπου εκεί αναμένεται να είναι και αυτή του HTC EVO 3D.

HTC EVO 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4.3 ίντσες, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels, video 720p (2D), video 720p (3D)
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio, mini HDMI
Μπαταρία: 1730 mAh
Διαστάσεις: 126x65x12.05 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

LG Optimus 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 (αναβαθμίσιμο σε 2.3)
Επεξεργαστής: 1GHz Dual-Core Texas Instrumens OMAP4
Μνήμη RAM: 512MB dual-channel
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4,3 ίντσες, 480×800 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels, video 1080p@24fps (2D), video 720p@30fps (3D)
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, mini HDMI
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 128.8x68x11.9 χλστ.
Βάρος: 168 γρ.

Δείτε εδώ τα αποτελέσμα μια άλλης τεράστιας κόντρας Samsung Galaxy S II vs. HTC Sensation.

Επεξεργάστηκε την 18 Σεπτεμβρίου 2011 19:00

Σχόλια

  • Διαλέγω το HTC με σχετικά μεγάλη ευκολία, γιατί έχει σαφώς καλύτερη μπαταρία και μνήμη ram που είναι σημαντικά σε ένα τόσο "βαρύ" κινητό. Μόνο η ενσωματωμένη μνήμη με προβληματίζει να πω την αλήθεια γιατί σε μια τέτοια συσκευή,θες να έχεις άπειρες φωτογραφίες και παιχνίδια...

  • Εγώ θα πήγαινα προς LG γιατί είμαι φαν της εταιρίας,αλλά πιστεύω πως το HTC αν είναι στα ίδια χρήματα εκεί μέχρι 600-610 ευρώ θα προτιμηθεί από τους περισσότερους.

  • ειναι ξεκαθαρο οτι το htc υπερεχει του lg σε αρκετους τομεις(μπαταρια, αναλυση,ram,λειτουργικο, επεξεργαστη), σιγουρα αυτο θα διαλεγα, και αν δεν μου φθασουν τα 4γκιγκα, βαζω μια micro sd.

  • Εγώ το Evo 3d γιατί κατά την γνώμη μου έχει καλύτερο design και φυσικά htc sense!!

  • αναμεσα στα δυο,θα επαιρνα htc σιγουρα! εχει καλυτερα χαρακτηριστικα και δεν τρελαινομαι με τα lg smartphones.

  • htc στα σιγουρα γιατι ειναι καλυτερο σε ολα.επιπλεον το lg εχει android 2.2 και αποτι φαινεται η lg δεν αναβαθμιζει γιατι στο optimus 2x ακομα περιμενουν 2.3

  • καλα 3D τηλεφωνο τουμπανο ιουνιος 2011 με froyo?την παλευουνε ποιος ο λογος?

    • Το LG Optimus 3D έχει ανακοινωθεί από το Φεβρουάριο γιαυτό είναι με Android 2.2.
      Έχουν πει όμως ότι θα πάρει την έκδοση 2.3 Gingerbread.

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί παρουσιάζετε το άρθρο σαν κόντρα! Αφού το HTC υπερέχει κατα πολύ σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς, που βλέπετε την κόντρα;! Μόνο στην τιμή θα μπορούσα να το καταλάβω και ακόμα και σ' αυτήν το HTC θα δικαιολογεί την τιμή του κατα πάσα πιθανότητα...!

  • ρε παιδια αμα μπειτε να διαβασετε μερικα reviews η σχολια απο xda που εχουν το κινητο στα χερια τους λενε πως πραχτηκα το lg ειναι αρκετα ανωτερο ! καταρχην η gpu pou exei ειναι καλυτερη απο τhn andreno 220 , στην πραξη τουλαχιστον !

  • φοβερη κοντρα περιμενουμε να τα δουμε πρωτα στα χερια
    του Κωστα και μετα να βγαλουμε συμπερασματα..

    μια ερωτηση Κωστα τι διαφορα εχει η 512 μνημη ραμ dual channel του LG
    με τις αλλες 512?

  • Προτιμώ HTC. Καλύτερα χαρακτηριστικά, καλύτερη ποιότητα κατασκευής (τουλάχιστον στις συσκευές που έχουμε δει μέχρι σήμερα) και γενικά πιο αξιόπιστη κατά τη γνώμη μου στον τομέα των κινητών.
    Τώρα αν το βγάλει κι αυτό με κλειδωμένο bootloader... αλλάζουν τα δεδομένα.
    Μπορεί να έχει πει η HTC ότι πλέον δεν θα κλειδώνει τις συσκευές αλλά τον τελευταίο καιρό όλο αλλάζει άποψη.

  • Συμφωνω απολυτα με τον Βασιλη,δεν υπαρχει θεμα συγκρισης μεταξη τ δυο κινητων και ιδικα μεταξη htc και lg.
    1-Ειναι πολυ ανωτερη η htc σε θεματα υποσυηρηξης συσκευης(sense)κλπ..
    2-Εινα η μερα με την νυχτα σε θεμα υλικο κατασκευης.
    3-Σε θεμα φακους της καμερας παλι η htc υπερτερη.
    -----και αρκετα αλλα τα οποια ειναι τα ψηλα γραμματα που κανουν την διαφορα..

  • Για κανενα λογο το htc. Ειναι απλα ενα παραφουσκωμενο desire hd-sensation και σε λιγους μηνες θα αποτελει ξανα παρελθον αφου θα κυκλοφορησει το επομενο. To sense θα καταλαβει κλασσικα την μιση και παραπανω ραμ και η οθονη θα ειναι ξανα μισογκρι και οχι μαυρη.επισης τα εξακοσια+++ ευρω που θα δωσουμε θα αποκτησουν μεταπωλητικη αξια τα τριακοσια. To lg μου αρεσει πιο πολυ σαν υλοποιηση και η δικαναλη ραμ μου φαινεται πολυ γ@μ@τη ιδεα. Τωρα που τα ειπα, ορμηξτε ελευθερα :D

  • Κανένα από τα δύο . Προσωπικά πιστεύω οτι το 3D είναι διαφημηστικό κόλπο και λειτουργεί σαν κράχτης (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) στα κινητά . Πάντως αν έπρεπε να διαλέξω κάποιο , θα προτιμούσα το EVO3D . Α , και μια διόρθωση , το EVO3D δεν τραβάει 1080p .

  • Το evo 3d tsamo τραβαει 1080p στην λειτουργια του 2d δεν τραβαει μονο οταν ειναι 3d τοτε φτανει μεχρι 720p.Aν δεις το κινητο εχει κατι σαν κουμπι στο πλαι με το οποιο διαλεγεις εσυ την λειτουργια αυτη(δηλαδη 3d-2d)

  • @κώστα , όχι δεν τραβάει 1080p . Όταν δημοσίευσε τα χαρακτηρηστικά της συσκευής η Sprint , έκανε , όπως λέει η ίδια , "τυπογραφικό λάθος" . Εννοούσαν οτι διαθέτει 1080p playback .

  • και τα 2 ειναι καλα εργαλεια ,αν ειχα λεφτα και τα 2 θα τα αγοραζα

  • εγω επιλεγω το htc καθαρα και μονο για το ονομα. EVO. αυτο τα λεει ολα νομιζω

  • Το LG εχει δικάναλη μνήμη με αποτέλεσμα να έχει πιο άμεση απόκριση στις εφαρμογές.
    Σε συνδυασμό με τον διπύρηνο επεξεργαστή δουλεύει καλύτερα.
    Κάνει τεράστια διαφορά αυτό. Ναι μεν το HTC έχει 1GB RAM αλλά στην πράξη είναι προτιμότερο να έχεις δικάναλη μνήμη.

  • το εψαξα αρκετα και διαβασα reviews και το αποτελεσμα που εβγαλα είναι ότι το LG ειναι ανώτερο από το HTC. Καταρχήν είναι tri dual (το πρώτο) δηλαδή dual core, dual memory, dual channel οπότε το ξεχνάω το HTC (που έχει και μικρότερη ενσωματωμένη μνήμη) και παω με μπάντες για το LG Optimus 3D !!!!!!
    Άσε που ο chuck norris το έχει ήδη !!!!

  • διακρίνω ένα κόλλημα με την htc... παιδιά χαλαρώστε...γίγαντες τον ηλεκτρονικών είναι πλέων οι κορεατες... είναι θέμα χρόνου για την LG να καταξιωθεί και στο χώρο των smartphones.-

  • Απο τα βιντεο που ειδα στο youtube
    το LG ειναι ενα βημα ποιο μπροστα>>>>
    +1 LG OPTIMOUS 3D.

  • Παιδιά δικαίωμά σας να σας αρέσει το lg και καλά θα κάνετε να το προτιμήσετε αν σας αρέσει, γούστα είν' αυτά, αλλα υποτιμάτε τη νοημοσύνη σας όταν κάνετε σύγκριση! Δείτε τα specs και πάρτε το απόφαση οτι ακόμη η lg είναι στη γενιά του {{ cookie II }}! :)))) Επίσης το οτι έχετε lg δε σημαίνει οτι δεν πρέπει να παραδέχεστε το καλύτερο! Και εγώ είχα το N8 αλλα ήξερα οτι η apple ή η htc εφτιαχναν πολύ καλύτερα τηλέφωνα...!

  • htc εννοειται!!υπερχει σχεδον σε ολους τους βασικους τομεις..και εχω καλες εμπειριες απο htc συσκευες οποτε με ευκολια..

  • το μονο αρνητικο ειναι αυτο το σπαστικο γκρι για την ητψ, αλλα δεν θα το κανουμε τοσο μεγαλο μειονεκτημα ωστε να αποτελεσει παραγοντας αγορας ενος αλλου κινητου,ελεος, δειτε τα χαρακτηριστικα, και αν λετε οτι προτειματε ποιοτητα και αξιοπιστια, τοτε παλι HTCHTCHTCHTCHTC!!!!!!!! ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ, ποτε δεν θα εμπιστευτο την lg στα κινητα, ειδικα να την προτιμησω εναντι της htc.

  • ελεος με την αξιοπιστια της htc στο desire εχω αλλαξει 2 πλακετες κ για ιντερνετ mobile εχω ενα samsung 550 p mporei k εχει σημα της προκοπης κ μπορεισ να κανεις τη δουλεια σου χωρις επανεκκινήσεις κ δυστιχως εχω δει τα ιδια προβληματα κ σε αλλα μοντελα τεσπα θα προτιμησω το lg να δω τι παιζει κ με αυτα (τοθλαχιστον αν δεν αντεχει κ αυτο να αλλαζουν τις πλακετες 5-6 μερες πιο γρηγορα απο οτι η htc)

  • Για πιο λογο η, HTC τσιγκουνευεται τον αποθηκευτικο χωρο;
    Και στο sensation τα ιδια εκανε.

  • Απλά ψαξτε λίγο στο ιντερνετ για να δείτε τα προβλήματα που έχουν τα LG. Η HTC είναι με διαφορά η πιο αξιοπιστη εταιρία για android κινητα!

  • Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο διαλέγω την LG σαν εταιρία είναι ότι έχει το καλύτερο After Sales Support καθώς στέλνει courier στο χώρο σου το παίρνει και σε 4 ημέρες το πολύ το επιστρέφει πίσω πάλι με courier (και όλα αυτά χωρίς χρέωση). Αυτό είναι ένας ΠΟΛΥ σημαντικός λόγος για να διαλέξω το LG Optimus 3D.
    Επιπλέον διάβασα ότι το LG Optimus 3D έχει μετατροπέα από 2D περιεχόμενο σε 3D που σημαίνει ότι μπορείς να μετατρέψεις πολύ εύκολα κάποιο βίντεο που έχεις ήδη, σε 3D. Ακόμη ενώ και τα 2 έχουν 5MP κάμερες, με το Optimus 3D κάνεις λήψη φωτογραφίες με 3,2MP ενώ με το HTC με 2 MP !!!
    Σε όλους τους παραπάνω λόγους αν προσθέσουμε και ότι η LG έχει τεράστια εμπειρία στο 3D (βλέπε τηλεοράσεις, monitors κλπ.) καθώς και την συνεργασία που διάβασα ότι έχει η LG Με την Gameloft (θα έχει παιχνίδια της Gameloft διαθέσιμα ακόμη και δωρεάν για το Optimus 3D) τότε είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για το LG Optimus 3D.

  • 1.Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο διαλέγω την LG σαν εταιρία είναι ότι έχει το καλύτερο After Sales Support καθώς στέλνει courier στο χώρο σου το παίρνει και σε 4 ημέρες το πολύ το επιστρέφει πίσω πάλι με courier (και όλα αυτά χωρίς χρέωση). Αυτό είναι ένας ΠΟΛΥ σημαντικός λόγος για να διαλέξω το LG Optimus 3D.
    Επιπλέον διάβασα ότι το LG Optimus 3D έχει μετατροπέα από 2D περιεχόμενο σε 3D που σημαίνει ότι μπορείς να μετατρέψεις πολύ εύκολα κάποιο βίντεο που έχεις ήδη, σε 3D. Ακόμη ενώ και τα 2 έχουν 5MP κάμερες, με το Optimus 3D κάνεις λήψη φωτογραφίες με 3,2MP ενώ με το HTC με 2 MP !!!
    Σε όλους τους παραπάνω λόγους αν προσθέσουμε και ότι η LG έχει τεράστια εμπειρία στο 3D (βλέπε τηλεοράσεις, monitors κλπ.) καθώς και την συνεργασία που διάβασα ότι έχει η LG Με την Gameloft (θα έχει παιχνίδια της Gameloft διαθέσιμα ακόμη και δωρεάν για το Optimus 3D) τότε είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για το LG Optimus 3D.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.