HTC Hero, Αρχές Δεκεμβρίου στην WIND

Νωρίτερα σήμερα παρευρέθηκα στο event της HTC που διοργάνωσε το νεοφερμένο (Ιούλιος 2009) γραφείο της εταιρείας στη χώρα μας. Μην ανησυχείτε, η Ace-Hellas θα συνεχίσει να είναι ο επίσημος διανομέας της HTC στη χώρας μας, μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις η επαφή Παρόχων κινητής θα γίνεται απευθείας με το ελληνικό γραφείο. Το service των κινητών διατηρεί η Ace-Hellas ενώ παραμένει και η εγγύηση καλής λειτουργίας για δυο χρόνια.

update: Επικοινωνησα με την Ace-Hellas και μου ειπαν οτι το HTC Hero τελικά θα φοραει την έκδοση Android 1.5. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαινει με τη Ace-Hellas, το ελληνικο γραφειο της HTC και το γραφειο δημοσιων σχεσεων. Θα πρεπει να συντονιστουν γιατι κανουν κακο στην εικονα τους.
Παρόμοιο θέμα είχε προκύψει και την προηγούμενη εβδομάδα με το αν κυκλοφόρησε ή όχι το Hero.

HTC Hero

HTC HD2

HTC Touch2

HTC Tattoo

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 18:58

Σχόλια

  • Ontsos an einai 1.6 na to valoume kai sta dika mas!!
    Ma kala, den tha eprepe na eixe vgalei updates h HTC tote?
    Etterisss, kai to HD2 einai kinitara allla dn exei android..esi apofasizeis!

  • Παιδιά αυτά ακριβώς μας είπαν. Android 1.6 ελληνικό.
    Αυτό που κυκλοφορεί τώρα στα ελληνικά καταστήματα - φοράει ελληνική ROM - ποιό είναι το 1.5 ή το 1.6?

  • Το τωρινό είναι 1.5 και η HTC λέει ότι θα πάει απευθείας στο 2.0. Μου κάνει εντύπωση.

  • Έχει βγάλει 1-2 updates η htc για το magic τουλάχιστον αλλά δεν είναι διαθέσιμα για την ελλάδα, έτσι τουλάχιστον μου απάντησαν στο mail που τους έστειλα.
    Αυτό με κάνει να ανησυχώ για τη διαθεσιμότητα του 2.0 στην ελλάδα, όταν αυτό βγει, δεν είναι όλα τα updates διαθέσιμα στη χώρα μας.

    "Regarding your enquiry, kindly be informed that your device is manufactured for Greece. This update has not been released yet for this region."

  • ssarl, το τωρινό με την ελληνική ROM που κυκλοφόρησε η Ace-Hellaς είναι 1.5? Τους στέλνω τώρα email να το ξεκαθαρίσουμε.

    personGR, Αποκλειστικότητες μόνο στα χαρτιά https://techblog.gr/mobile/magic-diamond2-w995-omnia-hd/ η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τον Δεκέμβριο μόνο από Vodafone.

    Fadasma, στην εκδήλωση μας υποσχέθηκαν ότι οι ελληνικές αναβαθμίσεις θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα με το εξωτερικό! Ίδωμεν...

  • Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι θα φοραει την 1.5. Δεν ξερω τι συμβαινει με τη ace-hellas, το ελληνικο γραφειο της HTC και το γραφειο δημοσιων σχεσεων. Θα πρεπει να συντονιστουν γιατι κανουν κακο στην εικονα τους.

  • Τελικά 1.6 δεν θα έρθει καθόλου στο Hero. Θα πάει απευθείας στην Eclair (2.0) σύμφωνα με τα λεγόμενα της HTC.

  • Δεν ξέρω ποιος είσαι και αν ήσουν στην παρουσίαση. Εγώ είδα ότι το γραφείο της HTC απαντούσε απευθείας χωρίς να συμβουλεύεται κάποιον και αυτό μου άφησε την εντύπωση ότι γνωρίζουν το αντικείμενο. Και δεύτερον τι εννοείς "πλέον", οι άνθρωποι έχουν έρθει από τον Ιούλιο δεν είναι εδώ χρόνια.
    Σε κάθε περίπτωση, σταματω να ασχολούμε με φήμες που έχουν να κάνουν με προϊόντα HTC και θα παρουσιάζω μόνο ότι έχω εγώ ο ίδιος στα χέρια μου.

  • Είμαι μεταξύ HTC(Magic ή Hero) & iphone 3G S. Συγκριτικά, με σχεση την λειτουργικότητα, και οχι την μοδα και εμφανιση. Ποίο φαίνεται καλύτερη επιλογή?

  • Από Android, οι περισσότεροι έχουν ενθουσιαστεί με το Herο. Εγω βρήκα το Magic πιο φιλικό σε καθημερινή χρήση. Μεταξύ Magic και iPhone δεν μπορώ να διαλέξω. Είναι τα δυο αγαπημένα μου κινητά. Και τα δύο.

  • babis, Το σίγουρο είναι ότι για ολόκληρο το Δεκέμβριο θα το έχει αποκλειστικά η Vodafone. Αυτό σε ενδιαφέρει αν έχεις επιδότηση, οπότε αναγκαστικά θα πας για Ιανουάριο. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για Cosmote, Wind ή και για τις δύο.

    Αν δεν σε ενδιαφέρει η επιδότηση, το κινητό κυκλοφορεί για παράδειγμα στα Public και το Πλαίσιο 499 ευρώ.

  • Το σίγουρο είναι το Hero θα αναβαθμιστεί με Android 2.0 ενώ το Magic δεν έχει επιβεβαιωθεί.
    Εγώ θα έπαιρνα το Hero πάντως.

    Υ.Γ. Το σχόλιο μου γιατί το έσβησες; Ήμουν και εγώ στη παρουσιάση στο Κολωνάκι και είμαι δημοσιογράφος.

  • killbill, ναι δεν ξέρω πως έγινε αυτό! Ίσως στον πανικό με τον διαγωνισμό της περασμένης εβδομάδας που έρχονταν 50-50 τα email συμμετοχές. Όπως θυμάμαι έγραφες ότι οι άνθρωποι από το γραφείο της HTC Hellas δεν γνωρίζουν το αντικείμενό τους και ότι ήσουν και εσύ στην εκδήλωση... Σου απαντάω πιο πάνω.

  • sos βγηκε η επιδοτηση μου στην cosmote και το hero το εχει κατα αποκλειστικοτητα η wind ξερει μηπως κανεις αν θα βγει και στην cosmote τον επομενο χρονο η τελικα να παρω το iphone..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.