HTC Incredible HD, Με οθόνη 4.3 ίντσες ανάλυσης 1280×720 pixels;

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 14:57

Σχόλια

  • Να ειχαμε και το αντιστοιχο πορτοφολι για να τα αγοραζουμε καθε 2 μηνες που βγαζουν και απο ενα καλα θα ηταν. Παντως απο specs ειναι ωραιοτατο.

    • Panagiotis, λογικά θα μπορεί να φορτίζει ακουμπώντας το πάνω σε κάποιο αξεσουάρ που θα κυκλοφορήσει η HTC και δεν θα χρειάζεται οπωσδήποτε να το συνδέσεις με καλώδιο. Αυτή η τεχνολογία είναι ήδη διαθέσιμη σε κάποια μοντέλα όπως το Palm Pre.

      kostis, Αναφέρεσαι στο Samsung Galaxy Note με οθόνη 5.3 ίντσες. Tabletόφωνο, εδώ έχουμε smartphone με 4.3 ίντσες.

      teodore88, υπάρχει ένας αστερίσκος εκεί που δυστηχώς δεν παραπέμπει πουθενά στη φωτογραφία. Σωστή η παρατήρηση. Από κάτω όμως αναφέρεται σε 720p, ενώ και η κάμερα αναφέρει ότι είναι 1920x1080 Full HD. Δεν έχω απάντηση να σου δώσω! :)

  • @cVlachakis εφοσον εστω και οριακα πιανεται με το ενα χερι σαν κινητο εγω προσωπικα το χαρακτηριζω περισοτερο ως smartphone....αν δεν κανω λαθος το εχεις πει και εσυ στο βιντεο που ειχες κανει!

  • Άντε με το καλο και τετραπύρηνοι στα 2ghz :p Λες και ο τελικός χρήστης βλέπει καμία διαφορά. Αφού εφαρμογές που να εκμεταλευονται όλη αυτη την επεξεργαστική ισχυ δεν υπάρχουν. Στην ουσία η μόνη εμφανής διαφορά που έχω παρατηρήσει με το galaxy s2 είναι η αναπαραγωγή flash περιεχομένου στις ιστοσελίδες που είναι πραγματικά σε επίπεδα desktop. Απο την άλλη με τις καινούριες οθόνες HD ανάλυσης ίσως τελικά και να χρειάζονται πιο δυνατοί επεξεργαστές, αλλα και πάλι μου φαίνεται το παρακανουν. Θα προτιμούσα καλύτερες μπαταρίες και το android πιο energy efficient, γιατί έτσι όπως είναι τώρα μια μέρα με το ζόρι βγάζουν τα περισσότερα, φαντασου τι θα γίνεται με τέτοιες οθόνες.

  • εγώ πάντως θα προτιμήσω την Samsung με της Samoled+ στην ίδια ανάλυση....

    υ.γ. τελικά η sammy εχει ακόμα πρόβλημα με της προμήθειες amoled οθονών? πέρσι ειχε πει οτι θα ειναι κατι προσωρινό αλλα βλεπω οτι κανενας αλλος κατασκευαστής δεν εχει...

  • teodore88, ωραίος! Το κάνω τώρα θέμα με το σχετικό "kudos"! ;)

    kostis, ο κάθε ένας μπορεί να το χαρακτηρίσει όπως θέλει. Είτε μεγάλο smartphone, είτε μεγάλο tablet, αυτό είναι υποκειμενικό. Η σύγκριση όμως που έκανες στις οθόνες δεν είναι δίκαιη, έχουμε διαφορά στη διαγώνιο 1 ίντσα ή 2.54 εκατοστά. Γιαυτό και έχει μεγαλύτερη ανάλυση το Samsung Galaxy Note.

    dimitrismpower, μαρέσει το τωρινό Incedible S. Το είχαμε στην κοπή της πίτας τον περασμένο Φεβρουάριο https://techblog.gr/b2b/techblog-kopi-pitas-2011-the-minutes-photos-7226 Έχεις χαθεί από τα Workshop.

  • δεν ειναι απαραιτητο οι πολλες ιντσες να εχουν με το στανιο και καλες αναλυσεις...τρανο παραδειγμα το steak το οποιο ειναι σε 800x480. πολλες ταμπλετες με οθονες μεγαλυτερες απο 5 ιντσες επισης με πιο χαμηλες αναλυσεις. η samsung πρωτοπορει σε αυτον τον τομεα λοιπον.

    • kostis, Η Samsung πρωτοπορεί στις οθόνες δεν αντιλέγω, αν και για τις Super AMOLED υπάρχουν ψεγάδια όπως η γαλαζοπράσινη απόχρωση που βγάζει στο λευκό χρώμα. Αυτό κάποιους τους ενοχλεί. Το Streak πάντως είναι μοντέλο που κυκλοφορεί πάνω από ένα χρόνο στην αγορά https://techblog.gr/techtv/dell-streak-hands-on-9956, δεν μπορείς να συγκρίνεις την οθόνη του με αυτή ενός μοντέλου τελευταίας γενιάς που δεν έχει καν κυκλοφορήσει ;)

  • Ολα ωραια ειναι παιδια,αλλα ειναι κοροιδια να ανακοινωνουν καθε δυο μηνες νεα μοντελα. Εδω ακομα το mobile internet στην Ελλαδα ειναι αηδιαστικα αργο,και τρεχουμε να βρουμε wifi σαν νερο στην ερημο,αλλιως οσο καλο και να ειναι το smartphone,αν δεν εχεις ταχυτητες ειναι αχρηστο. Φιλε kostis,το galaxy note ειναι ταμπλετα. Το 'οσο πιανεται με το ενα χερι σαν κινητο' δεν ευσταθει. Τα κινητα μπαινουν σε τσεπες,και δεν πρεπει να τα κραταμε σαν πορτοφολια. Ουτε πρεπει εξαιτιας του κινητου,να κουβαλαμε και ολοκληρο τσαντακι σαν τις γυναικες.

  • versavel, κοίτα για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Mobile internet στο κινητό έχεις μια χαρά ταχύτητα για να σερφάρεις και να τσεκάρεις κανα email. Εγώ είμαι συνέχεια πάνω από το Techblog και το Fan Page στο κινητό όταν είμαι εκτός σπιτιού και γραφείου και πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Στον υπολογιστή είναι ταλαιπωρία αν δεν είσαι σε 3G.

  • Δεν αντιλεγω Κωστα..Οταν ειμαι στην Θεσσαλονικη δεν εχω προβλημα,οταν ομως πηγαινω στο εξοχικο μου σε ενα χωριο 50 χλμ εξω απο την πολη,σε υψομετρο 650μ,εκει ειναι απελπιστικα τα πραγματα. Εχω ενα HTC DHD και μεχρι να φορτωσουν οι σελιδες...αστα..Για να ξαναμπω λιγο στο θεμα,προσωπικα θα με εντυπωσιαζε μια νεα μπαταρια πχ. 3500mah,παρα ενας διπυρηνος επεξεργαστης..

  • Σωστός ο versavel! Υπολογιστική ισχύ υπάρχει και σήμερα και μάλιστα αρκετή για smartphones.Διάρκεια στις μπαταρίες δεν έχουμε οπότε εκεί είναι το πρόβλημα.

  • 4.3 WVGA display σημαίνει 800x480 ανάλυση.
    1280x720 είναι WXGA.

    Επίσης "the most powerful ever on a smartphone" ακούγεται λίγο περίεργο, όχι μόνο επειδή είναι
    λίγο χαζό να συνδυάζεις δύναμη με μία οθόνη, αλλά υπάρχουν και άλλα smartphones με μεγαλύτερη ανάλυση.

    Front facing cam με notification LED flash, άλλο φάουλ.
    Οκ notification LED, αλλά και Flash και μπροστά?

    Δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα επαγγελματική δουλειά το έγγραφο.
    Μπορεί να είναι μούφα, μπορεί και ψευτοpromotion.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.