HTC J Butterfly, Τα πρώτα hands-on video και μια άτυπη κόντρα με το Galaxy S III

Τα παιδιά από το Android Central συγκέντρωσαν κάποια πρώτα βίντεο του φρεσκοανακοινωμένου HTC J Butterfly, του πρώτου smartphone στον κόσμο με οθόνη ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels. Σε αυτά τσεκάρουμε το επίσημο teaser, το hands-on από το TheVerge, την κάμερα 8 Megapixel αλλά και μια άτυπη σύγκριση με το Galaxy S III το ιαπωνικό μοντέλο (SC-06D) με τα 2GB μνήμης RAM.

Δείτε τα βίντεο και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στο poll: HTC J Butterfly ή Samsung Galaxy Note II.

, HTC J Butterfly, Τα πρώτα hands-on video και μια άτυπη κόντρα με το Galaxy S III

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης

Full hd σε κινητο!!! Απιστευτο.τι να κλασει το note 2 μπροστα του…θα ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει.δεν ξερω κατα ποσο βεβαια φαινεται η διαφορα στο ματι.

Keftes

πανεμορφο. αλλα αυτη η μλκια απο πισω που σιγα σιγα αρχιζουν ολες οι εταιριες να γραφουν πχ.google αρχιζει κ μου θυμιζει κατασταση nfsd με τα αυτοκολιτα.

VKwstas

Φαίνεται πάρα πολύ καλό κινητό με σούπερ οθόνη.
Πιστεύω πως βγήκε να χτυπήσει το SGS3 και όχι το Note II.
Τώρα το Full HD δεν ξέρω πόσο χρήσιμο είναι σαν ανάλυση σε οθόνη 5in, να δούμε και πόση μπαταρία τραβάει, πιστεύω 720p θα ήταν αρκετά, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Ελπίζω να δούμε ένα αντίστοιχο ευρωπαϊκό μοντέλο σύντομα.

Δημήτρης

Αμάν τι έχουν να δυν τα μάτια μου από κόντά τον Δεκέμβριο στο Τόκυο!!
Ελληνικό πληκτρολόγιο θα έχει εάν το αγοράσω……

Σωτήρης

Παιδιά ΤΙ ΝΟΜΊΖΕΤΕ?ΠΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΕΙ 720p kai 1080p?Εδώ στις led τηλεωράσεις για να καταλάβεις κάποια διαφορά θα χριάζεται 32″+ οθόνη.Οσο για την μπαταρία.απογοήτευση

djfapples

πολυ ωραιο εργαλειο αλλα μεγαλο εδω το το s3 φαινεται μινιον μπροστα του

eddy

Οτι και να κανει ποια η HTC δυστιχως επεσε στην ιδια κατηγορια με την LG,ALCATEL και αλλον αιτερειων τα οποια απογοητευσαν τους πελατες τους με της αναβαθμισης,με τα θεματα service και με την ποιατητα κατασκευεις τους!!
Η htc καποτε εκανε το μπαμ με το DESIRE και το DESIRE HD μετα ακολουθησε και το SEANSATION και μετα χαθηκε και μπερδεψε τα μπουτια τις με τις αναβαθμησεις και με τις υποστιρηξεις στα SEANSE και δεν συμαζευεται!!
Εμενα μου αρεσε το DESIRE HD και ακομα το εχω,το εχω δωσει στην αδερφη και ειναι σκυλος ακομα το desire!!!!!!
Απο τοτε που πειρα το ΝΟΤΕ,απο γερμανια,εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος κα ιδικα τωρα που πειρε το 4.0.4 που τρεχει απιστευτα σε σχεση με 2.3.3 που ειχε στην αρχη!
Δυσκολα να ξαναγυρησω στην HTC!!!!
Ωραιο κινητο δεν λεω αλλα σαν το ΝΟΤΕ καννενα!!!

chrispourn

παιδια,μακρια απο htc,ειμαι πελατης 4χρονια,τα δυο τελευταια μοντελα που πηρα ηταντο sensation xe το οποιο ηταν για κλαματα κ το one x το οποιο ειναι καλο αλλα με προβληματα,ειδικα στο wifi,εχει σημα μονο αν εισαι δυο μετρα μακρια απο το ρουτερ.κ η htc σε γραφει κανονικα.μακρια παιδια.

Shadow

Τι λέτε ρε παιδια υπάρχει μεγάλη διαφορα στα ppi μεταξυ 720p και 1080p. Τα μεν πρώτα είναι κοντά στα 267ppi και τα 1080p ειναι στα 440p (για τις 5 ιντσες μιλαω). Δηλαδη στα 720p βλεπεις pixel ενω στα 1080p ειναι καλυτερα και απο χαρτι.

minas

ο τυπος έχει πολλά καλούδια κ στα αλλά του video ακόμα κ το tablet κ μερικά test

Stylianos

Φιλε,chrispourn,δε νομιζω οτι εχει απολυτο δικιο για την HTC,κ ειδικα για το ONE X. Επειδη τυχαινει να εχω 2,το ενα ειναι ακομα ”μαμα” (με sense) κ το αλλο σπασμενο με 4.1.2 με undervolting κλπ. μπορω να πω οτι κ τα 2 δουλευουν αψογα,ειδικα το πειραγμενο!Σε συγκρισει με iphone 4s,εγω εβρισκα 17 δικτυα παραπανω,μιλαω παντα για αυτο που εχω σπασει κ φοραει 4.1.2…. κ οχι τωρα απο οταν ηταν 4.0.4…. εχω καλυτερο σημα επισης! Επισης ειχα το P3300(το ξερω,αρχαιο μοντελο)αλλα κ το κορυφαιο για μενα τηλεφωνο που βγηκε ποτε HD2…το οποιο πιστευω οτι ειναι ”σχολειο”,εκανε τα παντα κ ειχες οτι λογισμικο ηθελες! Δεν περιμενα ποτε τα official update,γιατι τα θεωρω χαμενο χρονο. Η ΗTC βγαζει πολλα τηλεφωνο…με αποτελεσμα,να εχει κ αποτυχιες,περασαν απο τα χερια μου,HD mini,Wildfire,wildfire S…ενταξει δε λεω,οικονομικα τηλεφωνα,αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις!Για μενα αυτα ειναι για να τα παρει ο μεσος χρηστης ο οποιος δε θα το πολυψαξει θα παιδευτει λιγακι,θα βαρεθει,κ στο τελος θα παρει ενα iphone(που ειναι για χαζους,χωρις παρεξηγηση) Τα πιο ακριβα μοντελο θελουν κ λιγο ψαξιμο πιστευω! Κ αν δεις η ιδια η ΗΤC ανοιξε αυτο https://htcdev.com για καποιον ο οποιος ασχολειτε ξερει τι μπορει να κανει. Συμφωνο για το σερβις(αν κ πλεον υπαρχουν αλλοι πολλοι… Συνέχεια »

manos

Πούλησα παιδιά το iphone 4 που είχα πήγα στο s3….! Και πλέον γελάω που νόμιζα ότι είχα τρομερό κινητό.Πλέον η apple θα μείνει πολύ πίσω…χάνει πελάτες συνέχεια…samsung,lg,nokia έχουν πλέον κινητάρες!!!!!!

dhmhtrhs

καλα ειναι σοβαροι αυτοι στην htc?βγαζουν κινητα με 5 ιντσες….ελεος δηλαδη….το μεγιστο ειναι 4.7…..εγω περιμενω να κυκλοφορισει ελλαδα το one x plus να το χτυπησω γιατι ειναι τοπ το κινητο….οσο για την μπαταρια του butterfly…..για κλαματα…παλι καλα το one x plus εχει μεγαλη 🙂

apostolis

συνφονω απολυτα με τον styliano εχω και εγω το one x και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος δεν κολαει καθολου και το wifi ειναι αψωγο δεν μου δημιουργισε ποτε προβλημα πριν ειχα το desire hd τελειο για εμενα απο εδο και περα μονο htc δεν αλαζω με τιποτα το sense και οποιος ξερει καταλαβενει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.