HTC Legend, Επίσημες φήμες για Android 2.1

Πιο επίσημα δεν γίνεται. Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα και η HTC θα παρουσιάσει στην έκθεση κινητών Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, το HTC Legend με λειτουργικό σύστημα Android 2.1. Έτσι λοιπόν το Legend θα γίνει το δεύτερο μοντέλο με την έκδοση 2.1 (μετά το Nexus One) και φαντάζομαι ότι θα γίνει το ίδιο και με το Bravo, για αυτό όμως δεν έχω πληροφορίες. Επίσης να περιμένετε πριν από το καλοκαίρι, Legend και Bravo να μοιραστούν στις δύο από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της χώρας μας!

To Legend έτυχε να πέσει στα χέρια μου και πήρα μια μικρή γεύση από το Android 2.1. Να σας πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να δω και πολλά. Πάντως από εμφάνιση, αν είδα την τελική του μορφή, αυτό θα είναι εξολοκλήρου από βουρτσιμένο αλουμίνιο, όπως το πρώτο iPhone αν θυμάστε ενώ το mouse του είναι οπτικό, δεν υπάρχει μπήλια. Και αυτά τα μάθατε πρώτοι εδώ, στο Techblog.gr.

Επεξεργάστηκε την 5 Φεβρουαρίου 2010 10:41

Σχόλια

  • Αυτό το πηγούνι στα HTC με χαλάει...
    Δεν μπορώ να καταλάβω σε τί εξυπηρετεί! :-/
    πολύ πιό όμορφο το nexus one! :-)

  • Δεν με χαλάει καθόλου αυτό το "πηγούνι", μου άρεσε και στο Hero και σε αυτό εδώ.

  • Αλήθεια, τα κουμπάκια κάτω από την οθόνη αφής ήταν αφής ή κλασσικά;

    Πάντως, αν η HTC, δεχόμενη ίσως και τον εσωτερικό ανταγωνισμό από τα Nexus One και Bravo, καταφέρει να κρατήσει χαμηλά την τιμή του Legend, τότε η εμπορική επιτυχία του Legend είναι εγγυημένη!

  • Νομίζω πως στο Legend το "πιγούνι" είναι πιο συμμαζεμένο.
    Επίσης, είπα ότι το θέλω; όχι; το θέλω! θα μας τρελλάνει αυτή η HTC με τα μοντέλα που βγάζει. Έχει πολλές από τις ωραιότερες συσκευές εκεί έξω.

  • E, όχι και ωραιότερες! Το ωραιότερο κινητό της HTC κατά την γνώμη μου είναι το Touch HD! Και ωραίο και φοβερά χαρακτηριστήκα την εποχή που κυκλοφόρισε! :)
    'Οντως εδώ το "πηγούνι" είναι πιό συμμαζεμένο...! Αλλά το Galaxy 2 (https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_2-3115.php) από Samsung θα είναι πολύ πιό ωραίο...! :-D

  • kostas, τα κουμπιά ήταν κανονικά, όχι αφής. Αλλά και πάλι τονίζω ότι δεν ξέρω αν θα κυκλοφορήσει έτσι ακριβώς όπως έτυχε να το δω. Το εξωτερικό του, περισσότερο μου φάνηκε σαν ένα "πρόχειρο" καλούπι που φιλοξενούσε το κινητό για να δοκιμαστεί και όχι το τελικό.

    giorgio, η γωνία είχε την ίδια απότομη κλίση με το Hero απλά είναι λίγο πιο στρογυλοποιημένη η γωνία της.

    Spyroscesarsc, Κορυφαίο το HD πέρυσι τέτοια εποχή. Δεν το συζητώ. Και από εμφάνιση πολύ καλό. Λιτό και απλό. Αλλά και το HD2 δεν πάει πίσω, μου αρέσουν οι αυστηρές γραμμές.

    Ελπίζω να μην φάω ξύλο για τις πληροφορίες που σας μεταφέρω γιατί ως γνωστόν η HTC δεν έχει παραδεχθεί τίποτα για όλα αυτά τα νέα Android κινητά https://techblog.gr/mobile/htc-legend-salsa-tide-buzz-bravo-lineup-5828

  • To πηγούνι υπάρχει για να :
    Προστατεύει την όθονη
    Δένει καλύτερα με το κινητό
    Κώστα,όχι που θα το παραδεχόνταν η HTC...
    Θα προτιμούσα μια TrackBall όπως το Hero όχι ένα απλό κουμπί

  • Το πηγούνι όντως προστατεύει την οθόνη και πολύ καλά κάνει! αν κρίνω π.χ. από το hd2 που είναι flat μπροστά και πίσω εξέχει η κάμερα και δεν τολμάω να το ακουμπήσω πουθενά! στο workshop που είχα συστηθεί με το hero, το πηγούνι σίγουρα βοηθούσε γιατί μπορούσες να το ακουμπήσεις face down (αρκεί βέβαια να μην "κάτσει" κατά λάθος τίποτα βαρύ απάνω του)... Επίσης, αγκαλιάζει και το πρόσωπο καλύτερα και φέρνει και το μικρόφωνο πιο κοντά στο στόμα.

    Καλή η ενημέρωση Κώστα, για το android όπως πάντα δεν θα πω τίποτα, αλλά θα ξαναπώ ότι η μπάλα έχει χαθεί, η τεχνολογία συνέχεια ξεπετάει νέα και όμορφα προϊόντα και μόνο εσείς που είστε από πάνω τους μπορείτε και τα προλαβαίνετε. Πάλι καλά που μας λέτε κι εμάς κάτι και κρατάμε μια σχετική επαφή. Αναμένουμε νεώτερα!

  • Γίνεται χαμός πραγματικά. Μιλάμε για κινητά που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, και μόλις ανακοινωθεί κάποιο νέο που θα κάνει να φτάσει στα καταστήματα πάνω από 4 μήνες. Οι περισσότεροι γράφουν, ααα θα περιμένω αυτό.
    Με αυτή τη λογική δεν θα έχεις ποτέ κινητό. Είναι δύσκολη η επιλογή σήμερα. Η ασφαλέστερη είναι να αράξεις σε ένα iPhone ή να πάρεις κάποιο μοντέλο hi-end που θα είσαι μέσα για τους επόμενους 8 μήνες!!!

    Εδώ μαθαινω ότι το HTC Bravo είναι πολύ καλύτερο από το Nexus One. Καταλαβαίνεις το τι γίνεται...

  • Υπόθεση σφαγης μου μυρίζεται το 10 ώραια ήθελα να δω κινητά να κοντράρουν άλλα και να παίζονται οι πωλήσεις στη λεπτομέρια...

  • Μιλαμε για καλο επεξεργαστη ε?? 600ΜHZ. Μια χαρα.Εχει τα παντα κ ειναι καλη συσκευη.Αυτη η πρασινη λεπτομερεια ομως χαλαει ολη του τη σοβαροτητα..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.