HTC Legend με Android 2.1

Είναι πλέον και επίσημο. Παρουσιάστηκε το HTC Legend με λειτουργικό σύστημα Android. Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν, το σασί του Legend είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο και η έκδοση του λειτουργικού, η 2.1. Ευτυχώς οι πλαστικές λεπτομέρειες είναι μαύρου χρώματος και όχι πράσινου όπως εδιαρρεύσει στις πρώτες mockup εικόνες. Στην καρδιά του Legend χτυπάει ένας επεξεργαστής 600 MHz συνοδευόμενος από 512ΜΒ ROM και 384ΜΒ RAM. Η οθόνη AMOLED είναι multitouch και αναμένουμε να δούμε συγκεκριμένα σε ποιες εφαρμογές.

HTC Legend
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1 (Eclair)
Επεξεργαστής: 600 MHz
ROM: 512 MB
RAM: 384 MB
Οθόνη: 3,2 ιντσών AMOLED, 320×480 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel
Wi-Fi, GPS, Bluetooth
Κάρτα μνήμης: microSD
microUSB, υποδοχή ακουστικών 3.5mm, FM Radio
G-Sensor, Digital compass, Proximity sensor, Ambient light sensor
Βάρος: 126 γρ.
Μπαταρία: 1300 mAh

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 21:05

Σχόλια

  • H πρώτη μάχη του Bada απέναντι στο Android!
    Samsung Wave VS HTC Legend
    ΟS: Bada VS Android 2.1
    Διαστάσεις: 118 x 56 x 10.9 mm VS 112 x 56.3 x 11.5 mm
    Οθόνη: Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors VS AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
    Μέγεθος οθόνης: 480 x 800 pixels, 3.3 inches VS 320 x 480 pixels, 3.2 inches
    Mνήμη: 2GB / 8GB +microSD VS 384 MB RAM, 512 MB ROM + microSD
    Συνδεσιμότητα: WiFi, 3G+, Bluetooth 3.0 VS WiFi , 3G+, Bluetooth 2.1
    Kαμερα: 5ΜP VS 5MP
    Επεξεργαστής: ARM Cortex 1GHz VS Qualcomm 600 MHz
    Mπαταρία: 1.500mAh VS 1.300mAh

  • Spyroscesarsc, καλύτερα πιστεύω ότι κοντράρεται το Samsung Wave με το HTC Desire.

    techfans, τιμούλα δεν έχω διαβάσει κάπου να έχει ανακοινωθεί. Όποτε τις γνωρίζουμε τις αναφέρουμε.

  • Staf, Ναι συμφωνώ. Σχολίασα σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών. Να δούμε και το Bada επί του πρακτέου....

  • 'Οχι ρε παιδιά.... :P
    Το Wave ποιό πολύ ταιριάζει στο Legend! Με βάση το μέγεθος οθόνης... Αλλά εσείς μάλλον συγκρίνεται με βάση τους επεξεργαστές... :D

  • Tha klapsw :(. Giati na min exw ypomoni kai na viazomai na pernw oti kainourgio vgainei? an dn epairna to magic otan eixe vgei twra 8a eixa $$ na to parw :P.

    anyway, to kinitaki einai fovero. auta :P

  • Δεν νομιζω..Αλλιως δεν υπαχει λογος υπαρξης για το legend.Mπορει ομως να βγαλουν αναβαθμιση του firmware του.
    Κατι ασχετο (Στα κινητα χρησιμοποιειται ο ορος firmware και οχι software).

  • Staf άμα αναβαθμίσεις το firware του Hero ουσιαστικά του βάζεις το firmware του Legend! :P
    οπότε αυτό που λες εσύ είναι ίδιο μ αυτό που λέει ο Aντώνης! :D

  • Oχι δεν ειναι το ιδιο. Παραδειγμα: Παλιοτερα ειχα το Κ800 της Ericsson.Του εκανα αναβαθμισεις μιας και βγηκαν καποιες.Αυτο σημαινε οτι με την αναβαθμιση εγινε Κ850??Επισης εχω και το lg viewty.Βγηκαν 2 firmware και τα περασα.Τωρα εχω το lg viewty 2?

  • Τα κινητά που ανέφερες δεν είναι smartphones! Στα smartphones ή περνάς κάποια νέα προγράμματα ή αναβαθμίζεις στην επόμενη έκδοση του OS που διαθέτεις... :) Δεν υπάρχει κάτι άλλο...

  • Ειμαι σιγουρος για το συγκεκριμενο θεμα?Δεν παιζει ρολο το που γινετε η αναβαθμιση.Στα Windows λεγεται service pack στα κινητα αναβαθμιση του firmware.Ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο που λεω.Δουλευεις καπου,εννοω για καποια εταιρεια?
    Ισως να ειμαι λαθος ενημερωμενος!

  • 'Οχι, δεν δουλεύω σε κάποια εταιρία του είδους οπότε μπορεί να είμαι εγώ λάθος... Πάντως γιά το Android είμαι 90% σίγουρος ότι η μόνη αναβαθμίσει που μπορεί να δεχθεί είναι να μεταβεί από μία έκδοση σε μία άλλη! Π.χ: Από android 1.6 να το πας σε Android 2.1... Στα Windows(έχω ένα κινητό με 6.1 και σύντομα ένα ακόμα με 6.5) δεν νομίζω να υπάρχουν και εκεί αναβαθμίσεις... Η μόνη αναβάθμιση που έχω ακύσει είναι από 6.1 σε 6.5 αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι εφικτό να γίνει... Το service pack που λες μάλλον θεωρείτε διόρθωση και όχι αναβάθμιση... Αλλά όπως είπα και πριν δεν είμαι σίγουρος γιά αυτά που λέω εδώ! :D

  • Εγω δουλευα αρκετο καιρο σε γνωστη εταιρεια γι αυτο και επιμενω.Οσο για το sercice pack θα συμφωνησεις οτι οταν διορθωνεις κατι ,σημαινει οτι το αναβαθμιζεις δηλαδη το κανεις καλυτερο απο πριν.
    Oσο για τα Windows 6.1 θα σε χαροποιησω νομιζω..Μιλαμε για upgrade ετσι??Δες εδω..

    https://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/meet/wm65-upgrade.mspx#phoneList

    Μπορεις να κανεις upgrade σε ορισμενες συσκευες!!

  • Ok... Τότε πάω πάσο! :)
    Δυστυχώς έχω το Omnia και δεν είναι στη λίστα! :(
    Αυτό που την σπάει στα WinMo 6.1 είναι ο player του(windows media)! Είναι σκέτο βάσανο! Και το touch player που του έχει φορέσει η samsung είναι ακόμα χειρότερο! Το να περνάς αυτόματα από ένα κομμάτι σε ένα άλλο είναι πολυτέλεια γιά αυτό το κινητό! :@

  • Δεν εχω παρει ποτε Samsung κινητο φιλε μου.Δεν ξερω γιατι αλλα για καποιο λογο τα αποφευγω.Οσο για τον player δεν εχω κατι να προσθεσω.Δυστυχως αυτος ειναι και δεν αλλαζει.Mην βιαστεις να παρεις 6.5.Βγηκε Windows 7 mobile.Θα το ειδες φανταζομαι.

  • Spyroscesarsc και εγώ το ομνια έχω!! Και windows 6.5 του έχω και το sense της htc του έχω και μια χαρά ακούω μουσική!!
    Για μουσική μπορείς να δοκιμάσεις τον nitrogen σαν player. Είναι δωρεάν και με μεγάλα πλήκτρα για να είναι εύχρηστος. Ή εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και τον touch player lite της Samsung, είναι ο player που χρησιμοποιεί στα τελευταία της κινητά και είναι καλύτερος από τον προηγούμενο.

  • "Ευτυχώς οι πλαστικές λεπτομέρειες είναι μαύρου χρώματος και όχι πράσινου όπως εδιαρρεύσει στις πρώτες mockup εικόνες"

    χε χε παντως εμενα μου αρεσαν αυτα τα πρασινάδια...εδειχνε πολυ πρωτοτυπο... παντως και τωρα με το ασημι και μαυρο δειχνει πολυ elegant....

    @staf εχεις δικιο για το lg αλλα ουτε που μαθαμε τι εγινε με αυτο το κινητο...

  • Κώστα, έχουμε καμία πληροφορία για το πότε θα έρθει Ελλάδα; Να το πάρω από το expansys ή να περιμένω να έρθει στην Ελλάδα;

  • Θοδωρής, Την επόμενη εβδομάδα θα έχω ένα από τα πρώτα demo unit που θα φτάσουν Ελλάδα. Δεν γνωρίζω κάτι για την ημερομηνία κυκλοφορίας.

  • Αυτό θα πει άμεση απάντηση! Ευχαριστώ Κώστα! Περιμένω video και εντυπώσεις!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.