HTC M7, Με οθόνη 4.7 ίντσες S-LCD3 FHD 1080p αναμένεται στην CES 2013

Ο διάδοχος του HTC One X είναι γνωστός σήμερα με την κωδική ονομασία HTC M7 και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα στην έκθεση CES 2013 στο Λας Βέγκας. Το smartphone λέγεται ότι θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.7GHz (όπως το Sony Xperia Z) και 2GB μνήμη RAM.

Σε παλαιότερες αναφορές έχουμε ακούσει ότι η οθόνη του θα είναι S-LCD3 τεχνολογίας “LCD Solux” με υψηλή φωτεινότητα και καλή απόκριση κάτω από έντονες συνθήκες φωτισμού όπως ο ήλιος. Επίσης έχει συζητηθεί ότι η κάμερα του θα είναι 13 Megapixel. Ανυπομονείτε;

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 14:30

Σχόλια

  • Κάτοχος του Αμερικανικού Droid DNA Κώστα, ανυπομονώ ώς προς το σχεδιασμό, το DNA είναι πανέμορφο με καταπληκτική οθόνη και όλη την αφρόκρεμα σε hardware.Προσωπικά προτιμώ τα capacitive buttons παρά τα onscreen!Επίσης τι διαφορά έχει η απλή super-lcd3 με τη superlcd3 solux....είναι το ίδιο πράγμα ή είναι μια αναβαθμισμένη version της που αποδίδει καλύτερα υπό τις συνθήκες έντονου φωτισμού?

    • Όχι, δεν θα είμαι. Είναι πολλά τα έξοδα και δεν θα καταφέρω να τα καλύψω. Θα είμαι όμως σίγουρα τέλη Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη MWC 2013, κλασσικά! ;)

  • Ανυπομονώ...
    πολύ αξιόλογο smartphone και σίγουρα δεν θα σερνεται παρά το βαρύ sense.

    Απλά να χει καλή σχεδίαση οχι απλά τετράγωνο...

  • @giorgos Το Αγόρασα από Αμερική,πρόσφατα σε ένα ταξίδι που έκανα το πήρα από ένα verizon store!

  • Τουμπανο με σωστο μεγεθος οθονης (4,7),
    Ανυπομονω για τη σχεδιαση,
    και για υποδοχη καρτας μνημης!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.