HTC M7, Πρώτη αμφισβητούμενη εμφάνιση

Αυτή υποτίθεται ότι είναι η πρώτη εμφάνιση του φημολογούμενου και αναμενόμενου HTC M7 προερχόμενη από βίντεο animation που λέγεται ότι έχει ετοιμάσει η HTC για να μας κάνει γνωστές κάποιες από τις λειτουργίες του όταν αυτό ανακοινωθεί (το περιμένουμε στην έκθεση MWC 2013 τέλος Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!). Ας είμαστε όμως επιφυλακτικοί για το αν αυτή θα είναι η πίσω όψη του M7.

Σε ότι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC M7 έχουμε ακούσει για οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας S-LCD3 με ανάλυση FHD 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και μπαταρία 2300 mAh.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Ιανουαρίου 2013 7:31

Σχόλια

  • Το απόλυτο android κινητό με τις ευλογίες της Apple ? ( γιατί μην ξεχνάτε οτι έχουν κανει συμφωνία μεταξύ τους)

  • Δε μου μοιάζει και πολύ για το στυλ της Htc αυτό, αν και ποτέ δε ξέρεις. Επίσης, ρε Κώστα αν αυτό είναι η πίσω όψη το flash της κάμερας που το έβαλαν? :p

  • Καλημέρα παιδιά! Ναι, δεν έχετε άδικο!
    Έτσι όπως το πρωτοείδα με τα στερεοφωνικά ηχεία και τον μεγάλο φακό της κάμερα θεώρησα ότι είναι το πίσω μέρος. Μάλλον έχετε δίκιο.

    Για να δούμε, αλλαγές έχουμε λοιπόν στο design?

  • Είμαι φαν της htc αλλά αυτό το πράγμα δεν μου αρέσει.. μου θυμιζει πολύ iphone καθώς και ένα νεο bb που δεν μου πολυαρέσουν. Προτιμώ χίλιες φορες το κλασικο σχεδιο της htc κι ας γκρινιάζουν ορισμένοι. θεωρώ οτι onex και 8x είναι μακράν μαζι με την πρώτη σειρά lumia (800,900) τα πιο ομορφα κινητα της αγοράς αυτή τη στιγμή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.