HTC M7, Γαλλία κυκλοφορεί 8 Μαρτίου με τιμή 650 ευρώ

Το HTC M7 θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου στη Γαλλία με τιμή 650 ευρώ, αυτό προκύπτει από “έγγραφο” του γαλλικού καταστήματος Phone House που δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα η ιστοσελίδα FrAndroid και κατέβηκε λίγες ώρες αργότερα. Όμως στο ίντερνετ ότι ανεβαίνει, παραμένει και έτσι η φωτογραφία που “μαρτυράει” την ημερομηνία και την τιμή βρίσκεται πλέον παντού.

Πηγή

Σχόλια

  • Να πω την αλήθεια το σχέδιο του με ξάφνιασε κάπως!! Κάπως ετσιι περίμενα το S4 με δυο ηχεία από μπροστά, άμα είναι και αλουμίνιο ποιο Ζ μου λες μετά, πρέπει να δείξει κάτι πραγματικά πολύ καλό για να μας κερδίσει η Samsung...

  • Ελπιζω η εξωτερικη του εμφανιση να μην ειναι ετσι οπως στην οικονα θα προτιμουσα τα ηταν κατι αναμεσα σε butterfly και DROID DNA και τα υλικα κατασκευης οπως του desire HD πιστευω θα ηταν ο τελειος συνδιασμος.

    • karkavelas, δεν μπορώ να γνωρίζω αν είναι ψέμα ή όχι και φυσικά δεν μπορώ να το πάρω πάνω μου. Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο η ημερομηνία και η τιμή να είναι βάσιμες και σε αυτήν την ασπρόμαυρη φωτοτυπία που βλέπουμε να υπάρχει μια εικόνα από αυτές που έχουν κυκλοφορήσει, απλά για να συνοδεύει το κείμενο του καταστήματος. Δεν είναι έγχρωμη διαφήμιση επίσημη για να βασιστούμε στην εικόνα που έχουν πάρει από το unwiredview και να πούμε ότι γιαυτό τον λόγο είναι ψέμα.

    • Όχι βρε, δεν σκέφτηκα κάτι τέτοιο. Τις σκέψεις μου μοιράζομαι και εγώ μαζί σου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.