HTC M7, Εμφανίστηκε στο σύστημα της Vodafone

Στο εσωτερικό σύστημα παραγγελιών της Vodafone Γερμανίας φαίνεται να καταχωρήθηκε ως κωδικός το αναμενόμενο HTC M7 ανάμεσα σε άλλα HTC smartphones, δυστυχώς χωρίς τιμή! Το M7 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 19 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένο event της HTC και ακούγεται ότι θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 13 Megapixel.

Το Techblog θα βρίσκεται στο Λονδίνο την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου ώστε να υποδεχθεί το HTC M7 και να σας μεταφέρει live από εκεί τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Φεβρουαρίου 2013 15:36

Σχόλια

  • Φαίνεται εξαιρετική συσκευή, αλλά από τη στιγμή που η κοροϊδία στις αναβαθμίσεις πάει σύννεφο, λυπάμαι αλλά απομακρύνθηκα. Nexus και πάλι Nexus. Πήρε Windows 7.8 το HTC HD7 και το HTC Desire HD έμεινε στην Gingerbread! Και δε φταίει η Google σε αυτό. Μακάρι να ανακάμψει η εταιρεία, αλλά με την πολιτική της που κάθε τρεις και λίγο λανσάρει νέες High End συσκευές σε συνδυασμό με τις αναβαθμίσεις κυρίως του Android, λυπάμαι αλλά δεν ακολουθώ. Το HTC Evo 3D έμεινε στην ICS ενώ το Galaxy S2 με τα ίδια χαρακτηριστικά είναι στη Jelly Bean.
    Συγγνώμη για τη "μουρμούρα", αλλά μια τόσο ωραία και δυνατή συσκευή είναι κρίμα να μπει στο περιθώριο μετά από ένα χρόνο από την εταιρεία.

  • Δε νομίζω ότι έχει αξία μια είδηση για ένα τηλέφωνο που
    -Ξέρουμε design
    -Ξέρουμε χαρακτηριστικά
    -Ξέρουμε ημερομηνία παρουσίασης
    -Ξέρουμε όνομα

    Ε τιμή δεν παίζει να ναι κάτω από 700αρι ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.