HTC M8, Αυτό είναι το σκορ που “βγάζει” στο Antutu;

Μία μυστηριώδης συσκευή της HTC έκανε την εμφάνιση της στα charts του benchmark Antutu με ένα σκορ που το τοποθετεί στην αφρόκρεμα των smartphones από άποψη απόδοσης, μαζί με τα LG G2, Samsung Galaxy Note 3 και Sony Xperia Z1. Η κωδική ονομασία του μυστηριώδους κινητού είναι HTC 0P6B120 και το σκορ είναι 36532, οπότε υποθέτουμε ότι πρόκειται μάλλον για κάποια έκδοση του Snapdragon 800 SoC της Qualcomm, με συχνότητα λειτουργίας γύρω στα 2.3GHz.

Λογικά, πρόκειται για τον διάδοχο του HTC One, που έχει την ονομασία HTC M8. Οι πληροφορίες που έχουμε για το κινητό είναι ότι θα ενσωματώνει 5 ιντσών οθόνη με 1080p ανάλυση και ότι θα “τρέχει” Android 4.4 KitKat.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Νοεμβρίου 2013 12:02

Σχόλια

  • το ποιο σημαντικό δεν γράφουν......... τη camera έχει? το m7 είχε το μοναδικό μειονέκτημά την camera

  • Συμφωνώ με Darth, με τέτοια χαρακτηριστικά και αν έχει ultrapixel με 8MP τότε το κινητό θα είναι κορυφαίο.

  • @Nickolas 8mp ultrapixel θα είναι πράγματι και γα.......

    αλλά δεν ξέρω κατά πόσο εφικτή η κατασκευή τέτοιας cameras μπορεί να είναι τώρα

  • Ρε παιδιά αυτό είναι LG κινητό. Το γραφικό περιβάλλον είναι της LG και πολύ πιθανόν κρίνοντας από τα κουμπια on screen να ειναι το LG G2!

  • @Alexis, Το screenshot είναι από άλλο κινητό, πράγματι.
    Για το σκορ μιλάμε εδώ. Αυτό που βλέπουμε είναι το πεδίο αναζήτησης στο Antutu που επισκέφτηκε το κινητό του χρήστη που τράβηξε το screenshot :)

  • @Τάσος Βαρνάβας και πως ξέρεις ότι είσαι από άλλο κινιτο? οεο? αν φοράει καμία developer rom που το περίεργο?

  • αναμενουμε νεο htc one με 8ultra pixel camera (γουσταρουμε), νεο snapdragon805 (γουσταρουμε), νεο sense (ξαναγουσταρουμε), νεα χρωματα (χαλκινο και μπλε) και σενσορα για αποτυπωματα (αδιαφορο εως μουφα αν κανει το κινητο απο πισω να μοιαζει ασχημο).

    αντε να δουμε !!!!!!!

  • Αυτό που μου αρέσει στην HTC τελευταία είναι ότι άρχισε να δίνει πολύ καλές αναβαθμίσεις και πολύ γρήγορα. Αυτό που δεν μου αρέσει όμως είναι ότι έχει πάρει ένα σχέδιο και το έχει σε μικρό μεγάλο και τεράστιο. Μου αρέσει η τακτική του βγάζω 3 συσκευές γιατί πραγματικά αρκούν. θες κάτι μικρό παίρνεις το mini θες flagship πας στο κανονικό one απλά για το νέο έτος πιστεύω να κάνει καλύτερο προγραμματισμό και να δώσει πραγματικά κορυφαίους επεξεργαστές γιατί φέτος την πάτησε όπως και η Samsung με τον snapdragon 600

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Βαρνάβας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.