HTC Magic Cosmote, 535 ευρώ με Android

Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάει η διάθεση του HTC Magic από την Cosmote με τιμή 535,79 ευρώ χωρίς σύνδεση. Το HTC Magic φοράει Android και θα διατίθεται αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα. Αν και οι διαφημίσεις ξεκίνησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, στα καταστήματα δεν θα φτάσει νωρίτερα από την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη και μόνο στα Cosmote, όχι Γερμανός και OTE Shop. Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού από το φυλλάδιο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Techblog.

To HTC Magic θα το φέρει και η Vodafone και οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Επεξεργάστηκε την 29 Οκτωβρίου 2009 18:21

Σχόλια

  • Συμφωνώ απόλυτα, αλλά... είναι δυνατόν να κυκλοφορούν ένα τέτοιο κινητό με οθόνη 65,000 χρωμάτων; εδώ πλέον παίζουν οθόνες με εκατομμύρια χρώματα..

    Θα μου πεις, αυτό είναι το ζητούμενο όταν έχεις τέτοιο λειτουργικό; όχι, αλλά είναι σπαστικό!

  • ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι το extra που το κάνει τόσο καλό το Android.
    Στα plus το διαφημίζουν οτι εχει προσβαση στο gmail, google calendar, google talk & Google Search.

    αφου έτσι κι αλλιως η Google έχει φροντισει να κάνει προσιτές αυτες τις υπηρεσίες και σε αλλα λειτουργικα (Symbian, iPhone) με πραγματικα ευκολο τροπο, που είναι η διαφοροποιηση;;;

  • Ειναι λογισμικό ανοιχτού τύπου...Ο οποιοσδήποτε έχει βασικές γνωσεις προγραμματισμού μπορεί να φτιάξει κάθε είδους εφαρμογή...Αν ψάξεις στο internet θα βρείς πάρα πολλές εφαρμογές...Σε όλα τα προηγούμενα το συν είναι ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει αρχίσει και διαδίδεται και στους κατασκευαστές laptop,netbook,tablet κτλ και αναμένουμε να δούμε πολλές συσκευές ακόμα οι οποίες θα συνεργάζονται και θα επικοινωνούνε μέσω αυτής της πλατφόρμας....

  • ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ HTC MAGIC ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.ΟΜΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ?

    • επππ! Μην χαρακτηρίζεις "μπακατέλα" το αγαπημένου μου Magic!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.