HTC One 32GB με τιμή 769 ευρώ

Το HTC One 32GB έχει τιμή 769 ευρώ στην Ελλάδα όπως προκύπτει από την σχετική ιστοσελίδα των καταστημάτων Πλαίσιο. To HTC One (TechblogTV) έρχεται με οθόνη αφής 4.7 ιντσών S-LCD3 ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels (468 ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα Ultrapixel και HTC Sense 5 UI.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 27 Φεβρουαρίου 2013 15:12

Σχόλια

  • Χαχαχαχα, καλό!!! Θα πουλήσει τρελά μ'αυτή τη τιμή στην Ελλάδα!!! 630 στο εξωτερικό, +139ευρώ στα κορόιδα τους Έλληνες!

  • Το Πλαίσιο μαζί με τον Γερμανό πάντα υπερτιμολογούν τα κινητά, γιατί φυσικά υπάρχουν κορόιδα που τα αγοράζουν από κει ακόμη με αυτές τις τιμές
    Στο Skroutz σίγουρα θα έχει 50-100€ κάτω.
    To Expansys το δίνει στα 630€ και σίγουρα μόλις παρουσιαστεί το SIV θα το ρίξει στα 600, μπορεί και λιγότερο (Όπως πέρυσι με το One X όταν βγήκε το SIII).

  • ebay και πάλι ebay!!

    Αλλά που? Τα golden boys που σπούδασαν στα εξωτερικά και με βυσματάκι παίρνουν τις θέσεις εδώ στας ελλάδας, που να τα ξέρουν αυτά και να χουν συναίσθηση του πού ζούνε?

  • παιδια κατα το καλοκαιρακι θα παρω κινητο οχι πανω 500 ευρω αλλα να το κρατησω 1-2 χρονια .τι εχετε να προτεινετε σε αυτη τη τιμη;;

  • Oλα τα κινητα , και ποσο μαλλον αυτο ειναι υπερεκτιμημενα ,ειδικα αν σκεφτουμε ποσο χρονο θα ειναι "υπο υποστηριξη" και τι "laptop-pc" αγοραζεις με τα ιδια λεφτα [και εχουν αρκεταα χρονια υποστηριξη] , τα εχω ξαναγραψει και πολλοι νομιζω οτι συμφωνουν μαζι μου.

    Ωστοσο αυτο πια παραπαει..+140 ευρω απο τα μαγαζια του εξωτερικου..Εε αν δεν ειναι αυτο εκμεταλλευση τι ειναι; Ωστοσο , παλι θα υπαρξουν καποιοι που θα το αγορασουν..

  • χαααααααααααααααχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααχχχχχχχαχαχαχαχαχαχ
    χαχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχα
    μόλις είδα την τιμή έλιωσα στο γέλιο είπαμε Ελλάδα είναι πολύ μπροστά ακόμη και σε τιμές χαχαχαχαχα

  • καλά το θεωρώ χαζό ποια να δώσω ένα κάρο λεφτά για ένα κινητό όσο τούμπανο και να είναι γιατί μετά από ένα χρόνο θα είναι παλιό! κοιτάξτε της περσινές ναυαρχίδες που φενοντε αρχεα ποια.

  • Τώρα που το είδα με αυτή την τιμή είπα: άστο καλύτερα.....πιστεύω για πολύ κορόιδα μας περάσαν και ανεβάζουν όσο γουστάρουν αυτοί την τιμή νομίζοντας ότι θα τρέξει όλη η Ελλάδα να αγοράσει smartphones των 600 ή 700ευρώ...τί νομίζουν ότι είμαστε πλούσιοι? μερικοί μπορεί να είναι αλλά κάτι εκατομμύρια στην Ελλάδα δεν είναι...πάντως εγώ δεν πρόκειται να δώσω 1 μήνα μισθό για να αγοράσω ένα απο τα κορυφαία smartphones όσο και να μου αρέσει αν θέλετε να αγοράσετε ένα κινητό και να μην έχετε π.χ ρεύμα για να το φορτίσετε ή να πεινάσετε τότε κάντε το....

  • Όντως μας έχουν περάσει για κορόιδα και βάζουν ότι τιμές τους έρθουν στο μυαλό..τί νομίζουν ότι είμαστε πλούσιοι? μερικοί μπορεί να είναι αλλά κάτι εκατομμύρια Έλληνες πεινάνε...και το κακό είναι ότι ανεβάζουν επίτηδες τις τιμές για να δώσει ο κόσμος ότι λεφτά έχει στην άκρη επειδή έχει ξελογιαστεί με τις μ......@κίες της HTC της SAMSUNG ή της APPLE

  • Πολύ σωστό το σχόλιο του @ gabriel (11)
    Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο θα θεωρείτε ξεπερασμένο τεχνολογικά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου για χρόνια, αλλά όσο να' ναι, όταν αγοράζεις κάτι με υπερκοστολόγηση, θες να το χαίρεσαι για παραπάνω από 6 μήνες βασικά, όπου βγει το HTC ONE+

  • Δεν νομίζω να ήρθε καμια εταιρία να σε πάρει από το σπίτι και να σε πάει στα καταστήματα να αγοράσεις το προϊό της(ιδίως στα μεγάλα που βάζουν όσο καπέλο θέλει το καρτέλ).
    Δεύτερον υπάρχει και η ιντερνετική αγορά όπου ψωνίζεις ακόμα ποιο φτηνά και
    τρίτον εάν νομίζεις ότι κάνεις τι δουλειά σου με το πολύ όμορφο Nokia 301(που το έδειξε ο Βλαχάκης πριν) μπορείς να το επιλέξεις και να ξοδέψεις μόνο 85€.
    Όπως και ένας φίλος ποιο πάνω που λέει ότι με τα ίδια λεφτά αγοράζεις laptop η PC...είναι ίδια αυτά..κάνεις τα ίδια πράγματα ?
    Τι συγκρίνουμε ?
    Δεν λέω ότι είναι ότι καλύτερο αυτή η τιμή αλλά εάν είχε επάνω άλλο λογότυπο σίγουρα (και με αυτά τα specs)η κουβέντα θα ήταν τελείως διαφορετική..πχ ποτε βγαίνει να τρέξω να το πάρω πρώτος και τέτοια.Sorry για το μεγάλο post.
    *Αυτή είναι προσωπική μου άποψη και θα χαρώ να ακούσω γνώμες.

  • Γι αυτο εγω πηρα το 5 αρι το iphone και τουλαχιστον ξερω πως ακομα 8 μηνες θα ειναι στην πρώτη γραμμή , ακομα και το 5s ή το 6 όποτε βγει δεν θα νοιώθω οτι παλιωσε λογω της έντονης και πολύπλευρης υποστήριξης που εχει η apple στα προϊόντα της! Τουλαχιστον έδωσα 700 ευρω αλλα το χαίρομαι και έπιασαν τα λεφτα. Τωρα με το htc one ή το xperia z οποίος τα πάρει θα περιμένει 6 μηνες την προτελευταία αναβαθμιση της google και εν τω μεταξύ θα εχουν βγάλει αυτες οι εταιρίες μοντελα αλλα που θα φοράνε το νεο λειτουργικο της google κλπ κλπ! Πάρτε λοιπον iphone 5 και ησυχαστε!

  • Ουτε καν μαπα το κιν μαπα κ η τιμη 770 γιατι για το καινοτομο ντιζαιν η για
    την ουλτρα θορυβο πιξελ καμερα?

  • Eιπαμε να παρουμε κινητο με οθοναρες κτλπ το iphone5 ειναι σα μυγα μπροστα στο one και το z θα κατσω με το xperia p

  • @Αριστείδης
    Ελα ρε μαγκα Αριστείδη πες τα!! Μαζί σου κ εγω!
    Δυστυχως ξεκιναει παλι το παιχνιδι της καμερας!! Καθε χρονο ενα τσακ περισδοτερα megapixel (ουπς συγγνωμη ultrapixel) οπως συμβαινει χρονια τωρα μονο κ μονο γ να διατηρει ψηλα τις τιμες. Προσωπικα θεωρω αποτυχια το συγκεκριμενο κινητο. Πληρεστερο ακομα και το xperia S που ειναι τοσο χρονών...

  • Αναφερομαι σε ολες τις εταιρεις οταν λεω για το παιχνιδι με τον αριθμο των mp .. Το ιδιο ξεκιναει κ τωρα με τα ultrapixel..
    Σορρυ γ το διπλο ποστ

  • με αυτη την αθλια καμερα και θελουν 769 ευρω? ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ ! Η τιμη που αξιζει στο συγκεκριμενο κινητο ειναι το πολυ 599 ευρω!

  • Πανε οι εποχες του 500ρικου φετος εχουμε 700+ και του χρονου να μαζευτουμε ολοι μαζι να παρουμε ενα smartphone. Δεν ειναι και πολυ μακρια ενα μπαμ απο αυτους που και καλα κυβερνάνε να βαλουν και ενα φόρο πολυτελείας για smartphone πανω απο 500 ευρω!!!! Ειπαμε μπανανια..........

  • Πώς κάνετε έτσι επειδή εσείς είστε μπατήριδες πρέπει να κάνει 200 ευρώ ντε και καλά για να το πάρετε?πάρτε ένα asha και ευχαριστώ να λέτε.εγώ μια φορά θα το τσιμπήσω.

  • αν κάποιος πάρει το κινητό με το σκεπτικό τι του χρειάζεται και όχι τι κάνει μπαμ στην καφετέρια δεν πιστεύω ότι σε 6-7 μήνες θα σταματήσει να κάνει την δουλεία του όπως πριν!!!

    μια συσκευή τεχνολογίας πάντα την αγοράζουμε με γνώμονα τη μας προσφέρει σε σχέση με την τιμή του!!!! αν η τιμή δεν ήταν στο παιχνίδι το smartphone-tablet ASUS Padfone
    θα ήταν η πρώτη επιλογή... αλλά τα 1000+ ε δεν τα αξίζει...(σίγουρα θα βρεθούν αγοραστές αλλά δεν θα είναι πολλοί)
    έτσι το htc με τιμή 769 ε (τιμή πλαίσιο) σε σχέση με το lg 4x hd 399E (τιμη πλαισιο)(σχεδόν η μισή) δεν πιστεύω οτι προσφέρει τόσα πράγματα παραπάνω ώστε να δικαιολογεί την τιμή μου!!
    οι τιμες πρέπει να προσαρμόζονται με βάσει τον ανταγωνισμό (στα specs και στο τι προσφέρει λογισμικά και οχι στο( fashion (victims) design)
    προσωπική άποψη ειναι αυτή βέβαια....

  • Δεν πάνε καλά... 770??? του χρόνου θα βγάλουν ένα με 870 και πάει λέγοντας δλδ...
    και σε 6 μήνες θα βγάλει και καινούρια ναυαρχίδα... χαχαχα πολύ γέλιο...

  • Τόσα τους λείπουν φαίνεται....για να φέρνουν με το κιλό τις κινεζικές βλακείες δεν έχουν πρόβλημα....σας πήραμε χαμπάρι,όσοι δεν μπορούν ας βγουν απο την αγορά. Απο εδώ και πέρα μόνο σε μικρά μαγαζιά που δεν με δουλεύουν στα μούτρα μου!

  • σαυτες τις τιμες θα επρεπε να χαρασεται το ονομα του αγοραστη σε ειδικο πινακιδιο πανω στο κινητο οπως και στις χρυσες ταυτοτητες και με ειδικη αριθμιση για ναναι πραγματικα vip

  • @skace13
    οι μισοι εδω μεσα εχουν στα χερια τους κινητα ανω των 500... λες εγω που θα δωσω 500-600 ευρω για κινητο να δυσκολευομαι και να μην εχω να διαθεσω λιγα ακομα???
    οι "μπατηριδες" που λες εσυ πιο πανω ειναι πιο μαγκες απ εσενα μονο και μονο επειδη δε προσβαλλουν κανεναν μεσω μιας οθονης.
    επιπλεον το να αποκτησεις ενα κινητο ειναι η πιο ευκολη δουλεια φιλος. ο καθενας βαζει μια δοσουλα και το περνει. σιγα το σπουδαιο που βαση εσενα ειναι κριτηριονα πεις τον αλλον μπατιρη η οχι...
    (προσωπικα εγω εχω ενα καημενο κ μπατηριδικο optimus 7 2ετιας και καμαρωνω για την αγορα μου γτ εδωσα μονο 199 και παει σφαιρα και κανει τα παντα! χωρις να σημαινει οτι δε μπορω να εχω κινητο των 700! απλα ειναι τσαμπα λεφτα για εμενα απο ενα ποσο και πανω αφου ολα ειναι αναλλωσιμα οπως αποδυκνειεται και εν τελει πολυ χρονο εφαγα για να τη πω σε καποιον που δε μενδιαφερει)

  • @GiannisMix Dont feed the trolls,ήθελα να δω αν θα ψαρώσει κάποιος και τσίμπησες και εγώ στην ίδια Ελλάδα με εσένα ζω ; )

  • Καταρχας για να τελειωνουμε μια και καλη με το θεμα της καμερας ολα ειναι παπατζα για να
    πουλανε οι εταιριες ουλτρα πιξελ μεγαπιξελ κτλπ μην πιστευετε σε αριθμους το nokia 808 ειναι 41mp (γκουχου γκουχου) υπαρχει περιπτωση? πιστευω και ειμαι σιγουρος οτι μπροστα στην canon των 8mp που εχουμε στο σπιτι δεν πιανει μπαζα.
    Οσο αφορα την τιμη του κινητου νομιζω οτι στην Αγγλια με βαση τους μισθους κινηται φυσιολογικα
    για την Ελλαδα η τιμη του ετσι οπως ειναι στο πλαισιο ειναι μονο για τους βουλευετες.

  • Αφου στο amazon εχει 600 ευρω,
    να δω ποιος θα παρει απο ελληνικο καταστημα,
    να τα βαλουν εκει που ξερουν!

  • Αντε πες το Iphone ειναι μοδα , στυλ , τρεντια , θα παει το κλασικο "ιν" ατομακι θα τα σκασει και θα το παρει , οποτε καπως κινειται στην αγορα . Το ΗΤC ομως που δεν ηταν ποτε τρεντια , και δεν το ξερει και πολυς απλος κοσμος , ποιος θα το αγορασει απο την Ελλαδα ? Γιατι καλως ή κακως αν ξερεις την HTC σαν εταιρεια , τοτε πιθανοτατα συνεπαγεται το οτι ξερεις και πως μπορεις να το προμηθευτεις απο το εξωτερικο . Εκτος κι αν γινει κανα μπαμ τωρα που η apple εχει τις κατηφοριες της και δουμε την HTC σαν καποιο καινουριο "must have , trend" !

  • Ενα-δυο μηνες μετα την κυκλοφορια του το αγοραζεις στη μιση τιμη μεσω ebay το ιδιο εκανα με το htc one s. αν και τουμπανο με χαλαει το νεο sence

  • ρε παιδιά,μην αγχώνεστε,υπάρχουν πάρα πολλοί(ναι,μην απατάστε-ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ) που θα το τσιμπήσουν είτε κάνει 770 είτε 980 είτε 1120,απλά γιατί δεν τους νοιάζει,θέλουν να έχουν το τοπ για την δεδομένη στιγμή(εγώ τους ονομάζω μυαλοξεπλυμένους,αλλά αυτό είναι απλά προσωπική γνώμη..),περιμένετε κάνα 5μηνο και θα πέσει σε ανεκτά επίπεδα..γύρω στα 500,όπως γίνεται πάντα...

  • Με τα δεδομενα που επικρατουνε αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα τα 769 ακουγονται σαν ένας που καλος μισθος αν τον συγκρινουμε με τον βασικο μισθο. Προφανώς για να έχει τετοια τιμη υπολογιζουνε οτι θα πουλησει. Βεβαια για κινητα τα οποια μεσα σε 2-3 τα αντικαθιστουνε επομενα μοντελα ειναι κοροιδια πραγματικα. Καλυτερα (ps4+xbx360+nokia 3210) χεχε

  • χαααχαχαχαχαααααχαχ!
    Ελπιζω να βρειτε μαμακες να το παρουν.Με 769 παιρνεις τουμπανο λαπτοπ.Δε δινω ουτε ευρω πανω απο 400 για κινητο πλεον.

  • Θα αστειευονται μαλλον... 769 ευρω τη στιγμη που ο κοσμος ζει στο οριο της φτωχειας.Παμε full για asha μαγκες

  • Πείτε τα.....με ένα κατοστάρικο πιο πάνω, το πολύ, παίρνεις ultrabook που μαδάει οτιδήποτε βρίσκεται στο δρόμο του. Έλεος με το android και τα "εξωτικά" χαρακτηριστικά του. Εγώ σιγά-σιγά τα διώχνω όλα και πάω για ultra. Τι ταμπλέτες και κουραφέξαλα....

  • το 99 % απο οσους κανουν παραπονα για τη τιμη να φανταστω οτι 4 αντε το πολυ 5 ατομα εχετε ηδη κινητο που να κοστιζει πανω απο 600...καλα τα ονειρα αλλα οχι για εμας δυστυχως...
    Τελη σεπτεμβρη στα 450-500 απο ξεστοκαρισμα
    μεχρι τοτε καλο καλοκαιρι

  • περασα απο media markt για να αγορασω ενα asha 309 για τη γυναικα.... εχει σε προσφορα το LG 4X στα 350 ευρω για οποιο μαγκα ενδοιαφερεται.... αλλα οπως εχω ξαναπει... μη σας ποιανουν κοροιδα, αφηστε να περασει αρκετος καιρος και μετα τα τσιμπατε οσο θα επρεπε αρχικα να κοστιζουν....

  • Ρε παιδιά είμαι μόνος αισθηματικά και θέλω να ρίξω γκόμενα. Τι να πάρω; One ή iPhone 5? Το θέμα ειναι οτι αν θα πάρω οποιοδήποτε απο τα 2 μετά δεν θα έχω να την πάω ουτε για καφέ σε καντίνα.

    Ενας trendy φιλος μου μου ειπε οτι δεν πειράζει, αρκεί που θα είμαι και εγώ trendy(ς), wow, και cool...ειμαι πολύ μπερδεμένος. Μηπως να πουλήσω κανα νεφρό; Δεν την αντέχω αυτήν την αδικία της ζωής

    sent from my Nokia 3210 using fap-fap-fap app

  • @MasterMind Για να αυξησεις τις πιθανοτητες καλο ειναι να παρεις και τα δυο! Επισης δεν θα εβλαπτε να παρεις και μια maserati. 100% εγγυημενη επιτυχια!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.