HTC One A9: Renders με τα χρώματα και γνώριμο design

Η επόμενη Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου θα είναι μέρα ανακοινώσεων καθώς μαζί με την Google που θα παρουσιάσει τα νέα Nexus smartphones, έρχεται και η HTC με το πολυσυζητημένο HTC One A9. Το κινητό έχει διαρρεύσει ήδη σε hands-on φωτογραφίες που μας έδωσαν μια πρώτη γεύση προς τα που κινείται η HTC σε θέμα design, το οποίο κατά πολλούς θυμίζει iPhone 6.

Σήμερα ο @evleaks ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter renders τα οποία δείχνουν τα διαφορετικά χρώματα που θα έχει το HTC One A9 και επιβεβαιώνουν τα όσα περιμένουμε. Δηλαδή μεταλλική κατασκευή, κεντρικό κουμπί που θα έχει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τα χρώματα είναι Acid Gold, Opal Silver, Deep Garnet, Carbon Gray, Rose Gold και Cast Iron.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά περιμένουμε οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p AMOLED, επεξεργαστή Snapdragon 617, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB επεκτάσιμη, κάμερα 13 Megapixel με OIS, 4MP UltraPixel μπροστά κάμερα, μπαταρία 2150mAh και Android Marshmallow.

Πηγή

Σχόλια

  • Τελευταία ευκαιρία το επόμενο flagship του χρόνου για μένα προσωπικά ως καλός HTC πελάτης. Μέχρι τότε μπορεί μπορεί να κοιτάξω σοβαρά το Blackberry Venice μιας και είμαι βαρύς corporate χρηστης.

  • Μπορεί να μην έχει εφευρεθεί η μηχανή του χρόνου, αλλά χάρη στην HTC και την Apple με τα μαγικά bezels τους, μπορούμε πάντα να κάνουμε ένα άλμα πίσω στο 2010.

  • Μέχρι στιγμής έχουμε αδιαφορο design, mid range χαρακτηριστικά, μάπα μπαταρία. μένει να μάθουμε και την τιμή για να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα. Αν είναι πάνω από 300 ευρώ βλέπω να πάει άπατο.

  • τρομερό! καλά, επιτρέπεται αυτό; τα βρήκανε κάπου σίγουρα..
    Πάει το ραδιόφωνο και από τα HTC!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.