HTC One M8 Dual, Έρχεται στην Ελλάδα το δίκαρτο M8

Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog θα πρέπει να αναμένουμε σύντομα στην Ελληνική αγορά τη δίκαρτη έκδοση του HTC One M8 με κωδική ονομασία Dual και τιμή 699 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο που ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούλιο και είναι το ίδιο το μεταλλικό One M8 με τα ίδια specs και υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

HTC One M8 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 23 Σεπτεμβρίου 2014 14:47

Σχόλια

  • Πάντως για μένα ήδη αρχίζουν σκέψεις για το Μ9... Μικρότερα Bezels, 2800mah, Snapdragon 810 (64 bit), 3Gb Ram, 8 UltraPIxels duo camera, Android L, Sense 7 και τα μυαλά στα κάγκελα... Αν κυκλοφορήσει έτσι το m9 με σχεδόν ίδio σχεδιασμό θα φέρει προβληματισμό σε πολλούς γνωστούς οίκους... Ονόματα δε λέμε... ;)

  • Εγω πραγματικα αναρωτιεμαι γιατι τα htc δεν πιανουν. Απο τα καλυτερα android λογισμικα και απο τις καλυτερες android κατασκευες. Ειναι αποριας αξιο. Ενταξει εχει μεγαλα πλαισια και κακη καμερα οκ αλλα δεν παιζει να μην υπαρχουν πολλοι που να μην νοιαζονται για αυτα.

  • Tom σκεφτομαι για htc αλλα εχει 520 και το g3 εχει 380 με λιγο καλύτερα specs. Αυτος ειναι ενας λογος μαλλον.αλλα θα περιμένω μηπως και πεσει λιγο η τιμή ετσι γιατι θελω μέταλλο αυτη την φορα και οχι lag.(αυτην την εντύπωση εχω)

  • Τα HTC είναι χωρίς αμφισβήτηση οι ποιοτικότερες android από άποψη software υλοποιήσεις (θα ψάξεις πάρα πολύ για να βρεις κάποιο ελάχιστο lag, που στις υπόλοιπες ναυαρχίδες θα συναντήσεις σίγουρα αργά η γρήγορα) και σε πολλές περιπτώσεις και από άποψη hardware. Το ότι αυτή τη στιγμή στον skroutz το lg g2 έχει 304, το galaxy s4 έχει 312 και το htc one m7 έχει 367 (παρόμοιες διακυμάνσεις ισχύουν και για τις φετινές ναυαρχίδες) είναι πιστεύω ο σημαντικότερος λόγος που τα κινητά της htc δεν πουλάνε όσο άλλα, όπως φυσικά και το ότι στο παρελθόν δεν είχε τόσο καλό marketing όσο άλλες εταιρείες, σε αυτόν τον τομέα όμως βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

  • Δυστυχως ετσι ειναι. Αλλα οπως λεει ο λαος και ισχυει 90% οτι πλερωσεις παιρνεις.. Με μια καλη καμερουλα το m9 θα ξεφτυλισει τους παντες

  • Ξέρει κανείς πότε περίπου θα έρθει;ΓΙατί το σύντομα της HTC μπορεί να σημαίνει και σε κανά τρίμηνο...
    Ακόμα περιμένω να δω το mini 2 και μέχρι και στον Γερμανό,που το διαφημίζει κιόλας,όταν πήγα και ρώτησα αν το έχουν δεν καταλάβαιναν για ποια συσκευή μιλάω...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.