HTC One M8 Prime, Εμφανίστηκαν τα πρώτα renders της συσκευής

Χθές, ο @evleaks έφερε στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το επερχόμενο HTC One M8 Prime, σύμφωνα με τις οποίες η συσκευή αναμένεται να είναι αδιάβροχη και κατασκευασμένη από «εξωτικό» υλικό. Μία ημέρα μετά, επανέρχεται για να μας παρουσιάσει τα πρώτα renders της συσκευής.

Όπως παρατηρείται σε αυτές, στην πρόσοψη της συσκευής και συγκεκριμένα κάτω από την οθόνη βρίσκεται τοποθετημένο το λογότυπο της HTC, ενώ παράλληλα εμφανίζονται τα dual speakers, η κάμερα καθώς και ένας αισθητήρα στο πάνω μέρος της οθόνης. Όσον αφορά το πίσω μέρος της συσκευής, βλέπουμε την dual-lens κάμερα, το dual-LED flash ενώ παρουσιάζεται ξανα το λογότυπο της HTC.

Συμφωνα με τις φήμες, η συσκευή δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν τον Σεπτέμβριο.


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Μαΐου 2014 0:01

Σχόλια

  • Αυτο τώρα μου φέρνει εμένα λίγο iPhone ή έτσι νομίζω εγω;
    Αλλά είναι ωραίο έχει αυστηρού χαρακτήρα κοψίματα και νομίζω θα έχει ακριβά υλικά όπως γράφει στο άρθρο θα έχει κανένα 800€

  • Εντάξει δεν εχω παραπονεθεί για τα περιθώρια των κινητών ποτέ, αλλα αυτο τώρα έλεος! Εχει τεράστια περιθώρια, όσο για την κάμερα την βλέπω έτοιμη να κατέβει ανεξάρτητη...

  • νταξει εχουν ξεφυγει ΟΛΕΣ οι εταιρειες...ακολουθουν την ''μοδα''...

  • Μετά την συμφωνία Apple & Htc βλέπουμε το αποτέλεσμα οσο περνάει ο καιρός.
    Ένα iPhone 6 με Android.
    Η Htc θα ανεβεί παιδιά δουλεύουν μαζί με την Apple κόντρα στην Samsung. Γι αυτο η Apple συμφώνησε για όλες τις πατέντες και τις μηνύσεις που είχαν μεταξύ τους με την Htc να πάρουν μαζί την 1η θέση με συνεργασία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.