HTC One M8 Prime, αδιάβροχο και κατασκευασμένο από “εξωτικό” υλικό;

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε ότι η HTC ετοιμάζει το HTC One M8 Prime το οποίο θα έχει σύμφωνα με τις φήμες 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1440, Snapdragon 805 APQ8084 SoC, 3GB RAM και 16 GB εσωτερική μνήμη. Σήμερα ο @evleaks αποκαλύπτει νέες πληροφορίες για την συσκευή.

Λέγεται ότι η επερχόμενη συσκευή της HTC θα είναι κατασκευασμένη από «εξωτικό υλικό» που θα είναι μια σύνθεση από αλουμίνιο και υγρή σιλικόνη και θα μπει στη λίστα με τις αδιάβροχες συσκευές μιας και θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Samsung και της Sony. Το HTC One M8 Prime θα έχει επίσης LTE-A Cat. 6 και θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα υποστηρίζει τη συγκεκριμένη high-speed 4G τεχνολογία.

Μένει να δούμε αν το HTC One M8 Prime θα έχει το ίδιο design με το HTC One M8 αλλά όπως έχουμε ξαναπεί μάλλον δεν θα δούμε τη συσκευή πριν τον Σεπτέμβριο.

Οι νέες αυτές πληροφορίες έρχονται ως απάντηση στο tweet του Jeff Gordon, Senior Global Online Communications Manager της HTC ο οποίος έγραψε ότι διάσημος leaker έπεσε εντελώς έξω σχετικά με τις δυο τελευταίες διαρροές του. Προφανώς αναφερόταν στον @evleaks ο οποίος συνήθως πέφτει μέσα σε αυτά που μεταδίδει αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα προς το παρόν.


Πηγή

Σχόλια

  • Δεν μας χ3ζ¥τ@ι ρε εταιρίες.
    Μα έλεος εάν δεν μπορείτε να φτιάξετε μια ναυαρχίδα της προκοπής να καθίσουν σπίτι τους

  • Μας κοροϊδεύουν κανονικά! Τώρα να δω τι θα πουν οι φίλοι; το παίρνω μόνο αν είναι autobot και μεταμορφώνεται και σε tablet ;-)

  • Ολο βγαζουν, βγαζουν, βγαζουν μοντελα....Της Παναγιας τα ματια εχουν...αλλα τα 16gb μνημης δεν ανεβαινουν. Ας βγαλουν μετα το ULTRA HI PRIME, αφου βεβαιως προηγηθει το "απλο" ULTRA PRIME....

  • Παιδιά αν ισχύουν όσα ακούγονται δεν είναι αντικαταστάτης του Μ8 αλλά του One Max. (Κάπου διέρρευσε και η τελική του ονομασία ως Max 2) και βγαίνει ως ανταγωνιστής του Note 3(που και αυτό σύμφωνα με φήμες μικραίνει στις 5.5").
    Σίγουρα όμως έχουμε να ακούσουμε πολλά όσο περνούν οι μήνες και για τα 2 μοντέλα.

  • Αχ που εισαι apple με τα value for money σου. Σε λιγο η apple θα ειναι η μονη εταιρια που θα προσφερει το top top top end της στην καλυτερη τιμη. Εδω θα μαστε παιδια!..

  • Ο Jeff Gordon είπε ότι ο @evleaks έχει κάνει λάθος σε τουλάχιστον δυο απο τις προβλέψεις του...όχι στις δύο τελευταίες. (At least όχι At last) ;)

  • Αν δεν ήταν οι καταναλωτές να τα ψωνίζουν, οι εταιρείες δεν θα τα έβγαζαν.

  • Ρε παιδια ενα πραγμα δεν καταλαβαινω γτ να κυκλοφορησεις ναυαρχίδα και μετα απο 2 μηνες να την ξανα λανσαρεις με το ονομα prime και μερικες βελτιώσεις ;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.