HTC One M9: 24 καράτια στα 2.560 δολάρια

Αν η απλή έκδοση του HTC One M9 δεν σας πείθει, τότε υπάρχει η επιλογή του επιχρυσωμένου το οποίο όμως κοστίζει κάτι παραπάνω. Η Goldgenie που συνηθίζει να παραμετροποιεί διάφορες high-end ναυαρχίδες, πήρε στα χέρια της την ναυαρχίδα της HTC και την κάλυψε με χρυσό 24K.

Όποιος θέλει ένα χρυσό HTC One M9 πρέπει να δώσει 2.560 δολάρια από τα οποία τα 1.280 δολάρια είναι η προκαταβολή. Η Goldgenie αναλαμβάνει να επιχρυσώσει και τα αξεσουάρ, ενώ το κινητό έρχεται σε ξύλινο κουτί από βελανιδιά. Όποιος έχει αγοράσει ήδη ένα HTC One M9, η εταιρεία μπορεί να το επιχρυσώσει στην τιμή των 1.332 δολαρίων.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 18:44

Σχόλια

  • Τι αλλο κιτς μενει να δουμε?Αυτο με το χρυσο οπων των εταιριων,περα απο κακογουστο κ ματαιοδοξο,ειναι στην καλυτερη ψιλοηλιθιο.Για το συγκεκριμενο Θα προτιμουσα να βελτιωνε την ποιοτητα της οθονης της που δυστυχως δεν ειναι εφαμιλλη του πρωην μεγαλου ονοματος της htc.

  • Φαίνεται πως χαλασε όλα τα λεφτα του στο κινητο οπότε δεν είχε για να πάρει καινούργια θήκη

  • Φωτη αυτό με την οθόνη το βλέπω και εγώ. Όταν είμαι δίπλα σε galaxy η lg η iphone,νοιωθω λίγο αβολα με την οθονη. Δεν ξέρω τι με πειραζει,θες το κοντράστ,θες η φωτεινότητα,η ποιότητά και η μουνταδα με ενοχλουν παντως.Η επιλογη μονο θερμων wallpaper κάνει την κατάστασή καπως καλύτερη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.