HTC One M9+: Νέα έκδοση με σημαντική βελτίωση στην κάμερα

Η HTC μόλις έκανε τα αποκαλυπτήρια στην νέα βελτιωμένη έκδοση του HTC One M9+, το οποίο διατηρεί το ίδιο αλουμινένιο design αλλά βελτιώνεται σε ένα κομμάτι που έχει ταλαιπωρήσει την HTC στο παρελθόν, και αυτό είναι η κάμερα. Αντί για 20 Megapixel, φορά κάμερα 21 Megapixel, μάλλον δεν είναι πια της Toshiba όπως στις υπόλοιπες εκδόσεις του Μ9.

Η ανανεωμένη έκδοση του HTC One M9+ είναι η πρώτη που έχει στην κάμερα οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, έχει προστεθεί πολύ γρήγορο 0.1s phase-detection autofocus αλλά και laser AF. Η HTC έκανε ένα σημαντικό βήμα βάζοντας μια από τις καλύτερες κάμερες σε Android smartphone αυτή τη στιγμή.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά μένουν ίδια με οθόνη 5.2 ιντσών Quad HD (1440×2560), 565ppi, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio X10 2.2 GHz μνήμη RAM 3GB, μπροστά κάμερα 4 Megapixel UltraPixel, μπαταρία 2840mAh. Έχει BoomSound stereo ηχεία μπροστά και ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κεντρικό κουμπί.

Το νέο HTC One M9+ θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ταϊβάν από 15 Οκτωβρίου με τιμή 630 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • OK τουλάχιστον δεν είναι midrange, όπως οι τελευταίες διαρροές, αλλά αν κ το περίμενα, η μικρή μπαταρία κ το 2.2 στην κάμερα με αποθαρρύνει πολύ. Σε συνδυασμό με το ότι περιμέναμε 10πυρηνο, ελπίζαμε στον SD820, καταλήξαμε με έναν απλό mediatek..το verdict είναι πως θα ήταν μια καλή λύση αν είχε βγει εδώ και κανένα εξάμηνο (μην πω κ παραπάνω).
    Α ρε HTC το nexus ακούγεται για 3450 mah και τα δικά σου κινητά είναι καρφωμένα στα 2840 τόσα χρόνια. Για πιστοποίηση νερό σκόνη τίποτα... που είναι η ηρωική συσκευή τρομάρα σας;;; Η αναβάθμιση της κάμερας;;; Αυτό θα κρεμούσε τους μετόχους;;;
    Χαίρομαι που βελτιώνει τα λάθη αλλά δεν αρκεί ένα εξάμηνο για μια κάμερα μόνο βελτίωση.. που κι αυτή.. ίσως.

  • Καλά και τα δύο μοντέλα που ανακοίνωσαν είναι για την κίνα. Για την ευρώπη δεν θα ανακοινώσουν κάτι, η θα έρθουν αργότερα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.