HTC One M9: Αποκαλύπτεται μέσα από επίσημο promo video

Διέρρευσε επίσημο promo video της HTC στο οποίο παρουσιάζεται το αναμενόμενο μοντέλο HTC One M9 και δείχνει φτυστό με τα render που κυκλοφόρησαν εχθές. Το συγκεκριμένο video επικεντρώνεται στις λειτουργίες της κάμερας μέσα από τις οποίες αποκαλύπτεται και μέρος του νέου HTCSense 7.0 user interface.

Η νέα κάμερα αναμένεται να είναι 20 Megapixel και η μπροστινή Ultrapixel. Όπως είναι εμφανές, η HTC βάζει στην άκρη το concept με την Duo Camera το οποίο μάλλον δεν της βγήκε.

Το νέο HTC One M9 περιμένουμε να έχει οθόνη 5 ιντσών Full HD και θα κάνει ντεμπούτο αυτή την Κυριακή 1η Μαρτίου στην MWC 2015. Το Techblog όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει από κοντά την έκθεση MWC 2015 και όλες τις ανακοινώσεις των εταρειών.

Σχόλια

  • Η camera είναι η σημαντικότερη αλλαγή στο m9 απ'ότι φαίνεται. Δυστυχώς το μαύρο bar δεν κατάφεραν να το αφαιρέσουν. Ωστόσο από δυνατότητες θα είναι super.

    @Vlachakis Kostas : Τουλάχιστον 5λεπτο hands on στην έκθεση οκ? ;) Techblog rolez! 💪

  • Σωστή η HTC εξέλιξε το περσινό! Που θεωρητικά το μόνο πρόβλημα ήταν η κακή κάμερα. Το πρόβλημα της φέτος θα είναι η Samsung και το πόσο καλό θα είναι το s6!

  • κριμα...πραγματικα κριμα (σχεδιαστικα). ενω μπορουσε να κανει το μεγαλο μπαμ...μια απο τα ιδια παλι. αφου ολοι την κραζουν για το μαυρο πλαισιο...εεε βγαλτο το ατιμο. οι αλλοι δλδ που δεν το εχουν πως τα καταφερνουν?
    τα προηγουμενα renders που ειχαν βγει ηταν κλασης ανωτερα!

    παντως και απο τα τοσα leaks...εεε δεν εμεινε και τιποτα να δουμε. πλεον δλδ δεν ανυπομονουμε να δουμε κατι. τα εχουμε ηδη δει!

  • Τραγικα παρωχημενο.Μια σχεδιαση τριων χρονων παλια, με τη μικροτερη εκμεταλλευση οθονης απο ολα τα αλλα (5inch σε 5μισαρι πλαισιο)Οσο για την περιφημη ποιοτητα κατασκευης, να την κοιταζετε στην καθημερινοτητα κ να μην την εξαντλειτε στο αλουμινιο...)Δεν ειμαι ο μονος εδω μεσα που αναφερει προβληματα σε m7 κ m8.Σε wifi,ηχεια, καμερα κ οθονη οπως εγω (κιτρινιζει εντονα η μιση στο λιγο φως) μετα απο 6 μηνες χρηση.Ας ειμαστε λιγο αυστηροι εκει που τα ακουμπαμε.

  • Πιστευω απο τα καλυτερα ισως και το καλυτερο κινιτο αυτη τη χρονια.Ειδικα με αυτη την καμερα και τα ηχεια που τα σπανε θα ειναι γαματο.Μπραβω στην HTC

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.