HTC One Max vs. Samsung Galaxy Note 3, Σύγκριση στο μέγεθος

Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα το HTC One Max με οθόνη 5.9 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα Ultrapixel και μπαταρία 3300 mAh. Τα παιδιά από το GSMArena είναι από τους πρώτους που το έχουν στα χέρια τους και στις παρακάτω φωτογραφίες το βάζουν πλά-πλάι με το Samsung Galaxy Note 3 (οθόνη 5,7 ίντσες Full HD).

HTC One Max πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy Note 3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 14 Οκτωβρίου 2013 14:59

Σχόλια

  • Κώστα νομίζω ότι το κινητό είναι 6" ίντσες και όχι 5.9"
    Έτσι ειδα σε ένα άλλο site.

  • Τι να λεμε τωρα οι 2 υλοποιήσεις απλά δεν συγκρίνονται ...Δεν έχει καμία τύχη η HTC με συσκευές σαν και αυτην..Πέρα απο το μέγεθος όπου η διάφορα ειναι τεράστια κ το s-pen, οταν ολοι βάζουν 800αρι επεξεργαστή που πας ρε HTC με Snapdragon 600 και 4 mpxl κάμερα? Το αστείο της υπόθεσης θα ειναι οτι θα έχουν περίπου την ίδια τιμή...

  • Αουτς ... :-( ... Τα ηχεία του HTC one Max πανω κάτω, του δίνουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στο ύψος και το αλουμίνιο βάρος. Στο πλάτος φυσιολογικά λόγω και περισσότερων ιντσών.
    Σίγουρα το Νote 3 υπερτερεί με διαφορά αλλά ας δούμε πρώτα και την τιμολόγηση της ΗTC.
    Προσωπικά για μένα για να πουλήσει το HTC one Max πρέπει να έχει τιμή εκκίνησης τουλάχιστον 150-200 ευρω πιο κάτω, για να μη πω και περισσοτερο.

  • ΟΚ... η HTC έκανε μια μίξη BB Z10 με iPhone 5 και Xperia P στο design και το καθιέρωσε, σαν την Samsung την βλέπω να τα βγάζει όλα ίδια απο δω και πέρα :P

  • Παντως στην αγγλια με συμβολαιο κοστιζει απο ο,τι διαβαζω στο gsmarena οσο και το note 3...Δεν ...

    Στην τελικη αμα μετραει τοσο πολυ το μεγεθος χτυπα ενα nexus 7 3g λεμε τωρα η ενα zopo n990 captain η ακομη και ενα samsung ακι mega ολα στα 300 κατι~!

  • Ποτέ η HTC δεν ηταν φθηνή...οπότε μάλλον θα έχουν την ίδια τιμή...αντε κανά 20άρικο κάτω το ΗΤC

  • Καποιοι κανανε σχολια για την πλατη του note , και γενικά το σχεδιο.....
    Εχετε δικιο το μπαστουνι του κρικετ (HTC) ειναι καλυτερο....

  • Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Οταν διαβάζω τις προσδοκίες κάποιον φίλων για 150-200€ λιγότερα απο το samsung .... Έλα πείτε την αλήθεια ,πλάκα κάνετε ?

  • κριμα...αν και δεν μας εχει συνιθησει να ξεφευγει σε μεγεθος η htc , δυστηχως βλεπω να το παραεκανε με το max λιγο....θα μου πεις το one mini με το s4 mini παλι δεν εχουν αυτην την διαφορα μεγαφωνου?...ναι αλλα παραμενει σε λογικα πλαισια το συνολικο μεγεθος...εδω μιλαμε για 6ιντσο ομως που ηδη ξεφευγει λογω ιντσων...κανε και κατι να το μαζεψεις λιγο!

  • Παιδιά ΔΕΝ έχει αντίπαλο το NOTE 3 , όταν προσπαθείς να το κάνεις αυτό απλά τον εκθέτεις τον καημένο....στην προκειμένη το Max....

  • Mην μπερδευεται τα megapixel !!!! ο αισθητηρας μετραει !! και σε αυτο το θεμα η HTC εκανε θαυματα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.