HTC One series, Ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αγορά

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα The Unwired, τα νέα μοντέλα smartphones της σειράς HTC One κάνουν ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή αγορά την ερχόμενη Δευτέρα σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία. Οι τιμές τους εκεί διαμορφώνονται στα 599 ευρώ για το HTC One X, 499 ευρώ για το HTC One S και 299 ευρώ για το HTC One V.

Στη χώρα μας οι πρώτες ενδεικτικές τιμές για τα παραπάνω μοντέλα, μέχρι στιγμής διαμορφώνονται στα 699 ευρώ για το HTC One X, 599 ευρώ για το HTC One S και 319 ευρώ για το HTC One V. Ακριβότερα όπως και οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές στη χώρα μας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Μαρτίου 2012 17:50

Σχόλια

  • Γιατί είμαστε ένα κατοστάρικο πάνω, κ. Βλαχάκη?!
    (και η ερώτηση ΔΕΝ είναι ρητορική!)

  • Καλό θα ήταν να ακούσουμε και τη γνώμη της HTC Hellas.
    Η αλήθεια είναι ότι ψηνόμουνα για το One S αλλά αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω (μιας και οι τιμές για Ελλάδα είναι ενδεικτικές και ίσως να διαφέρουν από το street price που τελικά θα διαμορφωθεί), με βλέπω να το απορίπτω.

  • Ένα κατοστάρικο πάνω γιατι άκουσαν τον Γιωργάκη "Λεφτά υπάρχουν" και τον πίστεψαν!

  • σωστος ο pariah....το οne V γιατι εχει διαφορα μονο 30ευρω και οχι 100???
    περιεργα πραγματα...!Συνεχιστε να δουλευετε ετσι το μαρκετινγκ εκει στην HTC και το Ακυρο που θα σας ριξει ο κοσμος θα ειναι πανηγυρικο...! -1 απο htc user&fan

  • Τι σκάλωμα είναι αυτό από το πουθενά που έχετε πάθει..?Πάντα έτσι ήταν οι τιμές ανεξαρτήτου μάρκας στην κινητή τηλεφωνία αλλά και σε άλλες πολλές συσκευές τεχνολογίας...όποιου δε του αρέσει η τιμή υπάρχει το σκρουτζ που βρίσκεις καταστήματα σε τιμές όμοιες με αυτές τις υπόλοιπης Ευρώπης!

  • παιδια κυκλοφορησε το htc one x στο expansys και μαλιστα στο λευκο απο 100+ εχουν μεινει πολυ λιγα κοματια ακομα !!

  • Στο expansys το HTC ONE X έχει 599,99Ε με τα έξοδα αποστολής βγαίνει κάπου στα 615Ε για να δούμε πόσο θα το πουλάνε οι υπόλοιποι

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.